- Poruka
- 1.125
joj kako sam ja tako svasta lagala po forumima u vezi zivota i onda se cimaju i gledaju natal a ja lazem li lazem
i kazu da to se bas vidi...a ono nema veze sa zivotom, laz je l'
i tako sam se zabavljala![]()
A ovde kao ne lazes

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joj kako sam ja tako svasta lagala po forumima u vezi zivota i onda se cimaju i gledaju natal a ja lazem li lazem
i kazu da to se bas vidi...a ono nema veze sa zivotom, laz je l'
i tako sam se zabavljala![]()
sa exzakttno na asc.
pu da ga ***** za prvi put...
za drugi se javljam na jesen...
pokušavam da ga iskoristim da se oslobodim iluzija Neptuna koji mi je na natalnom Mesecu, dakle hebo mi je sve po spiskuAh, da, mi sa SO, ASC itd, u Strelcu baš uživamo
Sreća pa nemam vremena da mislim o tome.
Kao Skarlet O'Hara ... misliću o tome sutra
![]()
Saturn ce da ih pojaca, pogotovo za sebe. Pisanjem o Saturnu ili zrtvovanjem za Saturn, za ljude u znaku Jarca ili slicno tome ce se oslobadjati ta energija.
Na kraju krajeva - kupanje hladnom vodom. Istina, Mesec ce da strada, ali Mesec skoro uvek strada.
Najvise ce ti pomoci Sunce i Istina kojom vlada.
Misao naglas : Saturn 2 = Hladna (Saturn) Ilovacha (Bik) kao lek (Neptun) na tradicionalnom (Saturn) nivou kucne nege (Mesec).
Samog sebe ces brukati.
Uh, covece. Pa ti ne znas nista o meni, a tako sam se potrudio skorpionski. Moras mnogo dublje i intezivnije to. Ja bih rekao da tebi smeta slanina, poprilicno. Ti si zapravo rekao da zivotinja svinja nije Venera. Jedno vreme sam se ustrucavao da pisem o hrani i mesu iskljucivo zbog tebe, ali mislim da cu sada promeniti to. Moraces da naucis da svet nije skrojen po nacelu vegeterijanaca, te mozes te svoje ideje da metnes u one "rupice" o kojima si pisao. S obzirom da ne koristis slaninicu za podmazivanje, ti odluci kako ces da vec meces bobice i ostale travke.
Pre ce biti da ti nisi upoznat s istim jer je za tebe promena ustava bitna stvar do te mere da tu pocinjes pricu o karti jedne drzave. Besmisleno. Mozes ti meni zamerati koliko god zelis i govoriti da nesto nije tako, ali to ne znaci i da si u pravu. Koliko stvari sam naveo do sada po pitanju srpske hrane i toga koliki impakt ima na strance (Venera 9 Jarac, Podznak Bik), pa tek koliko obozavaju sarmu i nase kafane, sume, manastire prepune cveca, svinjokolj tokom Venere u Skorpiji, Pluton Jarac poplava, rad sa Arapima, pretnje napada na Srbiju, najezda muslimana u Srbiji itd i posle svega sto je i vise nego ocigledno ti dodjes i tras - Srbija je Vodolija. U stvari si cak nedavno govorio veoma uvereno da je Jarac, ali bolje da ne znam sta si ti mislio i na koji nacin.
Deljenje informacija je veoma Blizanacka stvar, a moje haha plutonovske moci idu u krajnost dok ne istraze gde je istina. Tome pomaze i Saturn na Suncu u 6 kuci gde se preciznost zahteva i to pogotovo u Strelcu gde je znanje najvisa tacka, odnosno najveci prioritet. Pisem o Plutonu jer je to meni veoma lako, pronalazim najdublje tajne veoma lako te delim ljudima koje to interesuje. Nema ih puno, ali ima par njih koje to zanima. Neke od potvrda su veoma bitne, pogotovo u skladu tranzita i pogotovo u skladu jacanja teorije o Srbiji sa podznakom u Biku i Mesecom u Skorpiji pa je svaka druga rec "j...m ti mater".
Ne dozivljavam kao borbu nimalo, to ti tako mislis jer su moj Mars i Pluton opozicija tvom Suncu i Marsu u osmoj, pa je diskusija pocela na kontu price o Islamu koju si ti poceo (Bik 12 kod mene) postavljajuci stari tekst (iz 12 u 1 kucu aktivacija i pokretanje mog podznaka), gde je morala da usledi Slanina (kuca 2), direktna opozicija tebi i kuci 8, koji ne podnosi slaninu. Tu zavrsava kolo jer si poceo da pucas na prazno, vracajuci se na moj podznak. To je ocekivano s astroloske perspektive. Sada mozemo samo da vrtimo prvu i drugu kucu, 7 i 8 kod tebe, kao otvoreno neprijateljstvo fazon (jbg, tako me dozivljavas, k'o nekog borca jer ti je Mars u Vagi, Vaga prirodno sedmica) i naravno, pogadjanje u nervic Sunce/Mars 8, odakle svi koji smo upoznati znamo sta i kako piskaras o perverzijama.
Takoreci, istrosi tu energiju na neke perverzije pre no sto upadnes u konflikt sa ljudima koji su ti fizicki prisutni. Sa mnom mozes da vrtis prvu i drugu, ali sta ti to vredi kada Mars zahteva fizicki napor, pogotovo u Osmoj kod tebe gde zahteva transformacije razlicite sorte. Sta znam, dizi tegove. Tako nesto. Posle ces da se smejes kada prodju aspekti.
P.S. Podznak Bik.
Edit : Zaboravih bitnu stvar. Nista ovo ne drmka mene, vec tebi trese kosti. Cela 7 i 8 su ti se aktivirale, bumpy ride. Jos pises da ides srafcigerom na neke pse i lika. Venera Skorpija. Problem je sto se to tebi moze obiti o glavu, i to zesce. Zato ti kazem da se smiris. Vec si poceo da trosis energiju na Islam (8), ako hoces nastavi. Ja te necu dirati puno.
Po mišljenju našeg poznatog astrologa Nikole Stojanovića podaci za genetski horoskop Srbije su:
4. januara 1217. godine u manastiru Žiča, oko 12:50 LMT.
On kaže da smo kombinacija Jarac/Bik.
pogledajte tekst: http://www.astrologyinserbia.com/e/knjige/tumaci/saturn.htm
ja se ič ne razumem u tu mundalnu astrologijuI meni kao laiku ne zvuci bas logicno da se natal citavog naroda menja sa promenom ustava. Kakve veze ustav ima sa karakterom jednog naroda?
I meni kao laiku ne zvuci bas logicno da se natal citavog naroda menja sa promenom ustava. Kakve veze ustav ima sa karakterom jednog naroda?
Menja se, pogledaj karte Nemacke pre velikih ratova i nakon, videces po njihovoj naciji da se itekako menja.
Isto pitanje mozes postaviti i za svoju kartu - "zasto je raditi i cemu moja karta kada nasledjujem karakter od roditelja".
Ne menja se narod bukvalno valjda, nije to karta naroda nego države. Logično je da sa takvim promenama dolazi i do promene statusa u nekom smislu, nevezano za astrologiju.
Sta se to promenilo u Nemackoj? Sem sto im metode sofisticiranije danas. I uspesniji su.
@Elle, pa valjda drzava predstavlja narodAko kazemo da je Srbija Jarac, a nemajuci u vidu narod Srbije, na koga zapravo mislimo?