ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pored toga što su dijalozi i likovi mnogo bolje napisani u starim epizodama kod novih me nervira što imam osećaj kao da gledam kompjutersku igricu. A da ne pričam koliko nedostaje Harison Ford. :)

960.jpg

Poslednja izmena:
Ja imam SVE naravno
Jesu bolje stare
Sem estetskih momenata-daleko mi je privlacniji mladjahni Anakin od starog picopevca Skajvokera,a da ne govorim o savrsenoj estetici Darth Maula

Anakin iz epizode 1 ili Anakin iz epizoda 2 i 3 :lol:

Pored toga što su dijalozi i likovi mnogo bolje napisani u starim epizodama kod novih me nervira što imam osećaj kao da gledam kompjutersku igricu. A da ne pričam koliko nedostaje Harison Ford. :)

Clonetrooper-i u epizodi 2 su svi kompijuterski napravljeni, kostim nije napravljen u fizickom obliku.

Lukas se vise posvetio efektima nego prici, zbog toga se i razisao sa glavnim producentom iz prve trilogije jer je covek insistirao na prici i radnji.

Pozdrav svima u kafani :pivce:
Za dame :cvet:

Bitno je da je Disney napravio retcon izmedju SW-a i Expanded Universe. Sada je barem 90% idiotskih prica o sivim jedi otislo u zaborav, a one price o tome da jednak broj sith-ova je ekvivalent jednakom broju jedi (i to predstavlja balance) mogu da lagano padaju u vodu. Glupi ljudi ne treba da pisu nista vezano za SW, a pogotovo ne oko koncepta sivih dzedaja.

Hajden Kristiansen
Ljubi ga Agi zgodnog
A i tebe

:cmok:
Epizode 2 i 3

Sta fali momku iz epizode 1?

Bitno je da je Disney napravio retcon izmedju SW-a i Expanded Universe. Sada je barem 90% idiotskih prica o sivim jedi otislo u zaborav, a one price o tome da jednak broj sith-ova je ekvivalent jednakom broju jedi (i to predstavlja balance) mogu da lagano padaju u vodu. Glupi ljudi ne treba da pisu nista vezano za SW, a pogotovo ne oko koncepta sivih dzedaja.

Ne znam pricu o celom univerzumu, treba dosta vremena ad se to sve poveze sta je gde i ko je sta kome.

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back