ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Меее ее тј добар дан!
attachment.php

Може неко да ми објасни да ли ''ради'' тригон између планета у ватри и у земљи? Колико сам схватила тригон може само бити између планета у истим елементима? :think:

- - - -

Verujem ja agi :)
Postoji "sudjena" ali mora da se zasluzi i potrazi :)

Та суђена ти је у седмој; а можда и у деветој или једанаестој итд :mrgreen:

Меее ее тј добар дан!
attachment.php

Може неко да ми објасни да ли ''ради'' тригон између планета у ватри и у земљи? Колико сам схватила тригон може само бити између планета у истим елементима? :think:

- - - -

Та суђена ти је у седмој; а можда и у деветој или једанаестој итд :mrgreen:

Lepo jare :)

Kol'ko ih to ima? :think:

Onda je suđena ali uslovno rečeno. Inače, takve stvari uredno se čitaju
na socu od kahve... :mrgreen:

A ja k'o za inat ne pijem kafu :sad2:
Jel moze to da se gleda u neku drugu solju? Npr. caj, pivo...

Браво Снов! Ето видиш Таде да је тад било модерно облачити се у тиграсте `еланке; но сикирики. :mrgreen:

Твој мјесец пада у моју седму; иш! :mrgreen:

pa obuci se ko ti brani :rotf: e ako sam te nesto razumeo jbs mi podznak :think: sedmu sta ? msm akvarijus i lio

То је твој подзнак; обуци ти! :mrgreen: Мени је седма у водолији :P

Ne samo tigraste :lol:

Pogledaj njih, narocito Dikinsona :lol:

Њих сам интензивно слушала у средњој; све албуме сам имала. Права металика бијах.

Шта си ти у хороскопу? Нисам упратила.

da kao ne znam,samo ne volim tu rec brak kao mrak ne daj boze rak :lol: e i ja sam imao kosurdu pre 6 god. imao sam divnu talasastu prirodnu kosu :rotf: a onda mi je dosadilo da kosu susim sat vremena i osisao sam se. i ja sam imao dve darkerke u odeljenju

da kao ne znam,samo ne volim tu rec brak kao mrak ne daj boze rak :lol: e i ja sam imao kosurdu pre 6 god. imao sam divnu talasastu prirodnu kosu :rotf: a onda mi je dosadilo da kosu susim sat vremena i osisao sam se. i ja sam imao dve darkerke u odeljenju

Ни ја не волим ту ријеч; није мени џабе седмо у водолији а и завршава се у водолији. :mrgreen:

И ти био косијанер; значи не вјерујем :zcepanje:

Nadam se da jesam :lol:

Otkud znas? :hahaha: dve devojke u celoj skoli bile kosatije od mene :mrgreen:

Valjda si sada presla u veselije boje :)

:rumenko:

Ја сам видовита. :P

Сад сам прешла на оно све што сам мрзила у средњој; значи срцедрапајуће романтично-патетичне ствари :aha:

Kod mene u srednjoj je jedan ovan imao najdužu kosurdu, dužu od mene (a moja je prilično duga), a guuuusta mila majko da mu svaka žena pozavidi :D Doduše rak u podznaku a lud čovek sto gradi :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back