ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uvek se setim ovog pdfa kad se spomene tose proeski...decko se jadan nije ni ohladio kad su krenule price astrologa sa krste tipa pa da evo sve se uklapa :lol: pa mis' kad se sve uklapa sto neki ne obavestise coveka da ne seda vise u auto...znate li da je milosevic imao astrologa? ...i ovaj mu je rekao da ce biti ubijen u atentatv. Zato je slobi uvek bio zid iza ledja, nikad prozor...i jel se spasao? jeste, nije ubijen ali je mrcvaren sudjenjem do smrti. Znaci od sudbine ne mozes pobeci jer da neko moze da je vidi taj bi bio bog.

uvek se setim ovog pdfa kad se spomene tose proeski...decko se jadan nije ni ohladio kad su krenule price astrologa sa krste tipa pa da evo sve se uklapa :lol: pa mis' kad se sve uklapa sto neki ne obavestise coveka da ne seda vise u auto..

Sta ti mislis, da astrologa ima koliko i zelja na pijaci? Ja do sad nisam pogledao 1% natalnih karti pevaca, prvo sto se ne zna kod vecine poznatih to je minut rodjenja a bez toga ne mozemo osim reci uopsteno o karakteru.

A da li je astrologija efektivna ili nije na to ne treba trositi reci, bar ne na ovom pdf jer je dato masa prognoza, idi na astro strucno i uveri se. Pisano je za Vucica da mu groblja nikako ne odgovaraju i da se svasta moze ocekivati, znamo svi kako je prosla poseta Srebrenici.

Sta ti mislis, da astrologa ima koliko i zelja na pijaci? Ja do sad nisam pogledao 1% natalnih karti pevaca, prvo sto se ne zna kod vecine poznatih to je minut rodjenja a bez toga ne mozemo osim reci uopsteno o karakteru.

A da li je astrologija efektivna ili nije na to ne treba trositi reci, bar ne na ovom pdf jer je dato masa prognoza, idi na astro strucno i uveri se. Pisano je za Vucica da mu groblja nikako ne odgovaraju i da se svasta moze ocekivati, znamo svi kako je prosla poseta Srebrenici.

Zato je njemu Toma Grobar toliki problem da ga se otarasiii, aahaaa sad mi je sve jasno. Hvala vam astrolozi.

Ima jos potvrda za koncept Meseca i Jupitera kada je rec o Night Elf rasi u Warcraft igri.
Krugovi se nadopunjuju. Krug Mesec Jupiter, pa Strelac Rak, pa Mesec Strelac, Jupiter Rak, samo se stvara, radja i raste kao drvo.
I, istina, ispod najveceg drveta u igri nalazi se najvece jezero na planini Hyjal. Lokaciju poznajemo kao Nordrassil - Kruna sveta.
nordrassil-1.jpg

Znamo da je Jezero princip Meseca, a Night Elf rasa koristi male Moon Well iz kojih dobijaju isceljiteljske moci za telo(HP) i duh(MP). Bunar je simbol Domacinstva, samim tim znaka Raka.
U igri Warcraft 3 Moon Well predstavlja "kucicu" za Night Elf rasu. Takoreci, dom.
moonwell.jpg

Moon Well je ponovo asocijacija na Mesec, ali ko je veliki Ucitelj Night Elf rasi? Da li je to Cenarius (Kentaur, Strelac, Jupiter)?
Cenarius1-1.jpg

Naravno da jeste. Ali kada zatvorimo i taj krug, kako je nastao Cenarius? Kako nastaje jedan cuvar i vojnik Krune sveta?

Taureni imaju mit o ljubavi izmedju Prirode i Meseca. Prirodu predstavlja White Stag Malorne dok je Mesec, naravno, Elune.
Ponovo dobijamo koncept Jupitera i Meseca u upotrebi.
Malorne-1.jpg

Cenarius kao Simbol Kentaura automatski postaje zastitnik Prirode (Cuvar).

Ali ko je tu najveci drogeras od svih? Naravno, Illidan koji je postao mana junky i napravio ogromnu frku. On u Trecem delu dolazi kao zatvorenik koji je proveo 10.000 godina u zatvoru. Illidan kao simbol 12 kuce i Neptuna je negativna strana Neptuna, suprotan Emerald Dream konceptu. Potvrda? Illidan postaje vodja Naga rasi (palim Elfovima tokom velikog rata protiv Sargerasa) i govori reci "Unleash the Tides of Doom". To je aktivna upotreba 12 kuce, odnosno Neptuna. Predstavlja nesto nesvakidasnje, predstavlja opasnost ne samo po Azeroth vec i egzistenciju zivih bica na planeti. Predstavlja "Drugi svet". I istina, Illidan je pobegao u Twisting Nether. Sta mozemo naci u toj dimenziji gde stvari nisu onakve kakvim se cine? Pa brod zabijen u stenu u sred prostora.

Twisting_Nether_wrecked_ship-1.jpg

NagaMyrmidon-1.png

:kpozdrav:

Ovo izgleda zanimljivo. :)
Je l mozes da napravis horoskop za Elder Scrolls? :D

TES je pod vladavinom Bika. Venera koja vlada Bikom se najbolje oseca u Ribama, te igru pocinjes uvek kao zatvorenik (12 kuca) odakle gradis svoj identitet (Sunce) sto nema velik uticaj na samu igru ili ishod igre, a ni na svet (Sunce je slabo u 12 kuci).
TES igre ne postaju masovno popularne sve dok se ne ustanovi igra koja izlazi tokom Sunca u Biku, a to je TES III : Morrowind. Morrowind, iako deluje jednostavan i posve braon je u stvari veoma ispunjen sarenolikim zivotom koje je VEOMA inspirisuce po pitanju imaginacije. Nesto sto samo znak Ribe moze da ostvari u najludjim snovima, te zbog toga i sama igra deluje kao da je presek izmedju sna i jave.
Analogno Morrowind-u kao simbolu Bika cela zemlja je prosarana gomilom grobnica u kojima su cudovista razne vrste koja cesto cuvaju neki vid bogatstva (Skorpija, bogatstvo preko groba). Zbog toga sto je igra pod okriljem Venere, sistem borbe mora da pati. Koncept borbe ce progresivno da se poboljsava, ali ne treba ocekivati nesto "wow".
Star System postoji u TES igrama i najbolje je odradjen u TES IV : Oblivion odakle dobijamo potvrdu direktno od imperatora koji je igraca (tebe) video "u snu" (Neptun). S obzirom da je TES IV : Oblivion jedini TES koji zaista pocinje u zatvoru, princip Neptuna je ispoljen maksimalno sto ce se mahom odraziti na kvalitet muzike.
Sam zatvor je kruznog tipa sto je koncept Venere. To je najveci zatvor u Tamrielu kako sam razumeo.
444060656.jpg

Tu dolazi kompozitor Jeremy koji ima Neptun u Strelcu na 12 stepenu u odlicnoj kombinaciji sa Jupiterom. Ovo svrstava TES IV : Oblivion soundtrack kao jednu vrstu posebnog dozivljaja, gotovo "magicnog" kako samo dolikuje saradnji Neptuna i Jupitera. Ipak, da bi se zaista dozivela ta muzika potrebno je uraditi "strelcevsku stvar" i krenuti u istrazivanje, avanturu.
Ceo serijal ima veoma negativan odnos sa Mesecom tako da prikazivanje emocija u samoj igri je gotovo nepostojeca, a borba protiv Kraba se ne preporucuje u TES IV : Oblivion na visokim nivoima. S obzirom na okrilje Venere, Oblivion sa svojim sumama i zelenilom verodostojno prikazuje zanisao kreatora!

Zato sto je pod okriljem Venere, ponovo, a pocev od Morrowind-a, masovno ce se pojaviti zelja i volja za kreiranjem modova (Bik gradi). Mozemo komotno reci da TES igre u mnogo cemu zavise od ljudi koji zajednickim naporima dolaze do solidne konstrukcije. TES igre pre upotrebe moraju malo da "odstoje" bas kao sto je svaki dobar zalogaj ukusan kada se sprema na tihoj vatri. :}

Bik vlada Grlom, odnosno glasnim zicama. Astroloski gledano, velik uspeh se postize kada se u Igri koristi glas, kao sto je to slucaj sa TES V : Skyrim. Ipak, u TES V : Skyrim se pojavila ona losija strana Venere, a to je pohlepa tako da je video-igra, iako prepuna bagova i problema, kostala 60$ po izlasku te je svaki dodatak igri dodatno naplacivan po 60$.

Veliki Jupiterovski uspeh WoW igre i generalno MMORPG je povukao sa sobom i TES igre tako da je nedugo nakon TES V: Skyrim izasao i The Elder Scrolls Online. Zbog toga sto Jupiter vlada Strelcem velika paznja ce se posvetiti Player vs Player stilu igranja. Sve PVP guild-e su Jupiterovski bogate i drze se na okupu kao Porodica (Rak). Cest, veoma cest slucaj u MMORPG igrama.

:bye:

Poslednja izmena:

nisi me razumeo... Ne pljujem po astrologiji onoliko koliko mislis, samo tvrdim da ne postoji metod da vidis abuducnost osim ako nisi bagovani algoritam sv. petra.
Patoloskom lazovu i mentalnom bolesniku odgovara samo drustvo slicnih i ti ce mu doci glave... to ti kazem bez tvog znanja

Zato je njemu Toma Grobar toliki problem da ga se otarasiii, aahaaa sad mi je sve jasno. Hvala vam astrolozi.
sto je najsmesnije gledana je ovde karta kada je osnovana sns kao njena buducnost a niko nije imao gram mozga da shvati da je to glumacka podela srs-a jer je to gazdama bilo jeftinije no da stvaraju nov pokret. Danas ko bez karti posmatra politicku scenu srbije vidi padanje svih maski lazi a u bajke o sukobima veruju samo astrolozi i debilno clanstvo.

50535dad8e5870e7075e0c8706386da7.jpg

- Mili moj, bila sam u salonu za ulepšavanje.
- I šta? Bilo je zatvoreno? :sad2:
:zcepanje:
to me podseti na nešto.....
Moja drugaica se zlopatila sa nekim kretenom mesecima- znaš ono - ''oće da se **** itd....''
I usled konstantnog stresa, izgledala je izmučeno i umorno, iako je vrlo zgodna
I jedno veče mi dolazi u posetu, neprepoznatljiva (nije imala šminku) - nigde bora, podočnjaka, blista ko Sunce...
Ja je pitam - gde nađe tog kozmetičara, da se ne zove Merlin ili Gandalf?
a ona se vragolasto osmehnu - smuvala se sa drugim likom. bio sex za pamćenje, i eno ih već 15 god u braku...
Juče mi dolazi drug - gledam ga- prolepšao se, podmladilo, ma lep ko lutka...
i sav srećan mi kaže da se zaljubio.....
eto

:zcepanje:
to me podseti na nešto.....
Moja drugaica se zlopatila sa nekim kretenom mesecima- znaš ono - ''oće da se **** itd....''
I usled konstantnog stresa, izgledala je izmučeno i umorno, iako je vrlo zgodna
I jedno veče mi dolazi u posetu, neprepoznatljiva (nije imala šminku) - nigde bora, podočnjaka, blista ko Sunce...
Ja je pitam - gde nađe tog kozmetičara, da se ne zove Merlin ili Gandalf?
a ona se vragolasto osmehnu - smuvala se sa drugim likom. bio sex za pamćenje, i eno ih već 15 god u braku...
Juče mi dolazi drug - gledam ga- prolepšao se, podmladilo, ma lep ko lutka...
i sav srećan mi kaže da se zaljubio.....
eto

Živa istina. Imam lični primer za to :D

ja sam takva kad se odljubim :zcepanje:

Pozdrav svima :p
Ćao draga:heart:
ja se sasušim ko suva grana...:( (mislim kad se zaljubim)
poslednji put mi je dobro došlo, mada je to bila JEDINA vajda od toga:zcepanje:
sad ponovo preti opasnost da se zalepe sve one silne čokolade koje tamanim
moram hitno da nađem nekog novog kretena da me nervira
šalim se naravno...
jer mi je muž dobar

Poslednja izmena:
ja uvek sijam jer na svakom prsu imam rezervu ako me smori neka sho ne zna sta oce a na nju otkidam ko pasulj na prvi kljuch.

- - - - - - - - - -

seks za pamcenje :lol: znam parove koji su dugo zajedno a kad im je do sexa oboje krivinase, a ono imali davno pamtljiv sex :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back