ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
samo da pozdravim N3W
:heart::mrgreen::heart::mrgreen::heart::mrgreen:

- - - - - - - - - -

i ovo mora da se sluša, bar jednom mesečno, tekst je naravno originalan Tolkinov
Far over the misty mountains cold
To dungeons deep and caverns old
We must away ere break of day
To claim our long forgotten gold.

The wind was on the withered heath,
But in the forest stirred no leaf:
There shadows lay by night and day,
And dark things silent crept beneath.

The wind came down from mountains cold,
And like a tide it roared and rolled.
The branches groaned, the forest moaned,
And leaves were laid upon the mould.

The wind went on from West to East;
All movement in the forest ceased.
But shrill and harsh across the marsh
Its whistling voices were released.

The grasses hissed, their tassels bent,
The reeds were rattling, on it went.
O'er shaken pool under heavens cool,
Where racing clouds were torn and rent.

It passed the Lonely Mountain bare,
And swept above the dragon's lair:
There black and dark lay boulders stark,
And flying smoke was in the air.

It left the world and took its flight
Over the wide seas of the night.
The moon set sail upon the gale,
And stars were fanned to leaping light.

Under the Mountain dark and tall
The King has come unto his hall!
His foe is dead, the Worm of Dread,
And ever so his foes shall fall!

The sword is sharp, the spear is long,
The arrow swift, the Gate is strong;
The heart is bold that looks on gold;
The dwarves no more shall suffer wrong.

The dwarves of yore made mighty spells,
While hammers fell like ringing bells
In places deep, where dark things sleep,
In hollow halls beneath the fells.

On silver necklaces they strung
The light of stars, on crowns they hung
The dragon-fire, from twisted wire
The melody of harps they wrung.

The mountain throne once more is freed!
O! Wandering folk, the summons heed!
Come haste! Come haste! Across the waste!
The king of friend and kin has need.

Now we call over the mountains cold,
'Come back unto the caverns old!'
Here at the Gates the king awaits,
His hands are rich with gems and gold.

The king has come unto his hall
Under the Mountain dark and tall.
The Worm of Dread is slain and dead,
And ever so our foes shall fall!

Farewell we call to hearth and hall,
Though wind may blow and rain may fall,
We must away, ere break of day
Far over the wood and mountain tall.

To Rivendell, where Elves yet dwell
In glades beneath the misty fell.
Through moor and waste we ride in haste
And whither then we cannot tell.

With foes ahead, behind us dread,
Beneath the sky shall be our bed,
Until at last our toil be passed,
Our journey done, our errand sped.

We must away! We must away!
We ride before the break of day!

Pa gdej si Strelac :mrgreen: :cool: :bye: pozdravljam takodje ♫ Strelac bez muzike k'o riba na suvom
da znaš da je tako....
ranije bez discmana ili walkmana pre toga, iz kuće nisam izlazila
trenutno imam sladak mali Zenov player, al ga koristim samo na putovanjima
sad mi je potrebna veća koncentracija u spoljnom svetu pa slušam samo kod kuće

Nego gledam ovog Torina Hrastoštita i jaaaaaako mi je zgodan
i virnem sad kod Googleta da vidim šta je u horoskopu, kad ono Lav - NARAVNO
mnogo sam slaba na Lavove
tumblr_inline_n5l9fdfM1w1syk5mn.gif

Labilne licnosti ce izvrsiti labilne stvari, bio to savet astrologa, kucne spremacice ili po koja casica koja deluje na licnost. Imas labilnih ljudi i medju astrolozima koji zahvaljujuci svom neznanju uticu na druge svesno ili nesvesno.

Ljudi nisu pristalice astrologije u punom smislu. Na pocetku prihvataju samo ono sto im licno ugadja. LJudi ce zauvek da umisljaju stvari i da konstantno govore da nesto jeste ili nije. Sa ovakvim slucajevima se ne susrecu iskljucivo astrolozi.

Imas i dobre i lose automehanicare, autolimare, lekare, prodavce kompjuterskih konfiguracija itd. Medju njima ces uvek imati nekoga ko zeli da te opeljesi, nekoga ko tacno zna sta ti treba i drzi sve na minimalcu kao i nekoga ko posmatra malo i u buducnost i zeli da dobijes kvalitet kao potvrdu za uspesan posao.

Iznad ostalog, astrolog je taj koji mora da proceni psihu osobe, a za to koristi natalnu kartu. kao krajnju meru. Isto kao i sa lekarima, mozes ici kod jednog te istog 20 godina i da ne moze da otkrije sta ti je bez obzira na svu tehnologiju koju poseduje, a mozes i otici kod nekog domaceg lekara u kuci i da ti za 5 minuta sredi svaku boljku. Takve stvari se desavaju. Neki ljudi jednostavno vise prijaju drugima, laksa je komunikacija, bolje je sporazumevanje, lakse se dolazi do istog cilja na kraju krajeva. Tako je i sa astrologijom, odnosno astrolozima. Moras pronaci koji ti astrolog odgovara.
Isto kao i kada je rec o sarmi recimo. Ne pravi je svako isto i za svakog postoji samo jedna jedina, prava.

PaSustinski,sve ce biti kako bi bilo i bez Astrologa i uputa Astrologa ,i njegovih savjeta(ako je dobar,naravno).
Za Astrologiju ,iznad svega,treba biti Psiholog.Kako prici,kako "upakovati",a i posavjetovati,odnosno argumentovano prici,ako neko moze i imati argumente za neku analizu,a sto je nemoguce jer ako se predvidja nesto sto se jos nije dogodilo ,a nema toga Boga Isusa ko moze da garantuje nesto i ispred toga cvrsto stane,jer tolika je simbolike jedne natalne karte i opcije .Ja kod astrologije vjerujem u opcije kao moguce,a sad,boze moj,svak sebe najbolje zna ,i ma sto god meni ko nesto kazao ,ja opet sebe najbolje poznajem i znam dje sam sa sobom u ovom zivotu i sto od sebe mogu da ocekujem i sa cime mogu da se nosim u zivotu. ...definitivno sam dosla do zakljucka da mali broj ljudi ima TO sto se zove profesionalizam,moral i etika ,TO najvaznije sto cini dobrog astrologa i covjeka prije svega .

@Helena33 - Da se nisu pakle povecale na tri komada? Saturn iz Strelca moze da ti bude gadan po pitanju toga. :bye:

~_~_~_~_~_~_~

http://z0r.de/6136

pravo da ti kazem nemam vremena da primetim, a uzevshi u obzir na koliko strana letim i moju pojachanu nervozu, vrlo lako moguce da jesu...:p al dobro, moj lokal konachno radi onako kako sam smatrala da treba, radovi u njemu se polako privode kraju, osoblju sam pojasnila neke stvari dotichuci se i jednog ne bash laganog dela, tako da se i tu nadam mnogim pozitivnim promenama, a put u egipat je vec rezervisan, pa cu valjda i malo odmoriti... sve u svemu i da pushim 3 pakle ko ga yebe...;)

Video-IGra pod okriljem Strelca i Meseca, Jupiter Mesec, Jupiter Rak. Najvisi moguci stepen high fantasy video igre koja je svojim uspehom pokrenula globalnu pojavu (Sirenje) i dolazi iz Strelac-Rak zemlje dok je Pluton imao najjacu poziciju u Strelcu. Nastao je fenomen koji se ubrzo pretvorio u Neptunovsku manipulaciju. Igra je postala droga i neminovno je bilo ulagati izmedju 4 i 8 sati dnevno za osobu koja igra (mahom studenti). U igri je prikazano pretvaranje Strelca u Ribe (Elf u Naga). Istrazivanjem price same video-igre dolazi se do zakljucka da poseduje fantastican niz astroloskih simbola i striktno se drzi astroloskih formi u cijoj osnovi su cetiri elementa.

Tu nije kraj. Svaki deo i segment ove video-igre je u astroloskom balansu sto je mene licno zacudilo s obzirom da kreatori igre definitivno nisu upoznati sa astrologijom iako koriste,recimo analogiju na "Children of the Stars". Potvrdu sam nedavno pronasao gledajuci kada ce se pojaviti Film. Film je bio zakazan za 18. decembar, ali zbog izlaka Star Wars Episode VII,izlazak filma je pomeren za 180 stepeni naredne godine, dakle jun.

Pomeranje datuma filma ce mu umanjiti astrolosku vrednost za tradicionalno Jupiterovsko sirenje, ali je ovo bilo neminovno zbog Saturna u Strelcu :ok:

Ovo Jupiterovsko sirenje je donelo PREGRST dece (Jupiter Rak) medju kojima je jedno od najuspesnijih DotA, odnosno League of Legends. Predstavlja visu oktavu Saha za svu omladinu (Merkur) koja ce je igrati radi socijalnog druzenja (Merkur Vodolija).

Dokaz da se astrologija moze primeniti na bilo sta.

Poslednja izmena:
Video-IGra pod okriljem Strelca i Meseca, Jupiter Mesec, Jupiter Rak. Najvisi moguci stepen high fantasy video igre koja je svojim uspehom pokrenula globalnu pojavu (Sirenje) i dolazi iz Strelac-Rak zemlje dok je Pluton imao najjacu poziciju u Strelcu. Nastao je fenomen koji se ubrzo pretvorio u Neptunovsku manipulaciju. Igra je postala droga i neminovno je bilo ulagati izmedju 4 i 8 sati dnevno za osobu koja igra (mahom studenti). U igri je prikazano pretvaranje Strelca u Ribe (Elf u Naga). Istrazivanjem price same video-igre dolazi se do zakljucka da poseduje fantastican niz astroloskih simbola i striktno se drzi astroloskih formi u cijoj osnovi su cetiri elementa.

Tu nije kraj. Svaki deo i segment ove video-igre je u astroloskom balansu sto je mene licno zacudilo s obzirom da kreatori igre definitivno nisu upoznati sa astrologijom iako koriste,recimo analogiju na "Children of the Stars". Potvrdu sam nedavno pronasao gledajuci kada ce se pojaviti Film. Film je bio zakazan za 18. decembar, ali zbog izlaka Star Wars Episode VII,izlazak filma je pomeren za 180 stepeni naredne godine, dakle jun.

Pomeranje datuma filma ce mu umanjiti astrolosku vrednost za tradicionalno Jupiterovsko sirenje, ali je ovo bilo neminovno zbog Saturna u Strelcu :ok:

Ovo Jupiterovsko sirenje je donelo PREGRST dece (Jupiter Rak) medju kojima je jedno od najuspesnijih DotA, odnosno League of Legends. Predstavlja visu oktavu Saha za svu omladinu (Merkur) koja ce je igrati radi socijalnog druzenja (Merkur Vodolija).

Dokaz da se astrologija moze primeniti na bilo sta.

:eek:..tebra.. ti nisi bas.. :rotf: koji se ti..u eee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back