ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U poslednjih desetak dana sam imao barem 4 sna koja mi ukazuju da mi je dobar period da odem u inostranstvo ( kako da radim tako i turistički ).

Saturn Strelac trenutno uslovljava putovanja, prisilna cak. Blizanac i Strelac u vise posla, moguce cigarete kao pojacana pojava, zelja za nikotinom. Ako ti je Venera u Strelcu, mozes imati novac preko inostranstva ili u radu sa ljudima iz inostranstva. Ali pripaziti na povrede kukova, pogotovo za znak Jarca. Tamo gde Jupiter tranzitira moguce su pojave cireva.
Tranzitni period, ne treba riskirati iako postoji velika zelja za licnom slobodom u mentalitetu ljudi. Stari dugovi placeni, Saturn izasao iz Skorpije. Mahom ce ljudi dobiti zakon koji ce omoguciti da se prenos placa izvrsi bez komplikacija.

Pluton Jarac - i Srbiju preplavise migranti kao sto rekosmo pre nekoliko godina, a arapi kao Beograd na Vodi... Saturn Strelac - prisilne naplate, placajte racune na vreme! I ne pustajte izvrsioce u kucu. Uzasno jak kriminal i ljudi kao zombificirani, bez volje za promenama. :mrgreen::hahaha::hahaha:

Zanimljiva je pozicija RTS-a u odnosu na Mesec od februara 2016.

@Helena33 - Da se nisu pakle povecale na tri komada? Saturn iz Strelca moze da ti bude gadan po pitanju toga. :bye:

~_~_~_~_~_~_~

http://z0r.de/6136

Poslednja izmena:
kolega n3w, ne zavidim vam..... vi izgleda slobodno ne mozete ni po hleb i mleko da izadjete na ulicu, dok ne pogledate u nebo dal ce ulicom da prodje neki fap ili tamić sa neservisiranim kocnicama

od sudbine se ne moze pobeci pa gledao kao sumanut po ceo dan u karte bilo koje vrste

evo ' vako, onako laički....nije baš idealno, ali pošto nema planeta i aspekata među njima -nije ništa nesavladivo i loše....zbog tih prirodnih disharmonija da tako kažem (Vodolija- Škorpija i Ovan - Jarac), može doći do blažih raskoraka u vremenu, potrebama, načinima....nepredvidljivost Vodolije i mračna dubina Škorpiona
Mahnitost i toplota Ovna i hladnoća i sporost Jarca
ali da napomenem, to realno nisu toliko bitni aspekti, da bi uticali na sigurnost veze
evo sutra će ti i drugi dati mnogo detaljnije objašnjenje
ja to ' nako, malo, da lepše spavaš:cool:

- - - - - - - - - -

welcome to the Club:D

:aha:

- - - - - - - - - -

kolega n3w, ne zavidim vam..... vi izgleda slobodno ne mozete ni po hleb i mleko da izadjete na ulicu, dok ne pogledate u nebo dal ce ulicom da prodje neki fap ili tamić sa neservisiranim kocnicama

od sudbine se ne moze pobeci pa gledao kao sumanut po ceo dan u karte bilo koje vrste

to je samo banalizovanje...al me mrzi objasnjavati....pristalica sam kratkih recenica

:think: Zanimljivo. Kako bi mogli da vidimo u natalu da neko trci nag autoputem?

Mozemo li to videti kao ocajnicki pokusaj paznje (vrlo verovatno) ili pak kao ocajnicki pokusaj samoubistva na jedan iskonski (od majke rodjen) nacin? Da li bi hleb drzali u levoj ili desnoj ruci? Koja prodavnica dozvoljava da se kupuje hleb i mleko na autoputu? Venera(Hleb) i Mesec(Mleko) kao osnove ljudske psihologije pod okriljem Hrane (2). Osecaj ispunjenja, potraga za osnovnim namirnicama za zivot po "narodnom obicaju" koja neizostavno dovodi do tezine zivota i stalne jurnjave u kombinaciji sa nemalim kamionima cija je neminovna duznost da prebace robu sa tacke A do tacke B. Zeli li Karizmo da naglasi da mu je zivot tezak i da se oseca kao puz golac koji ide u kostac sa svima, ili se tu krije jedna pritajena hladna nota prezira prema zenama u odnosu Venere i Meseca, kao jedna negacija prema majcinsko-rodbinskim odnosima i toplom domu? Da li ljude vidi kao puzeve koji su nesposobni da se usklade prema kamiondzijskim standardima ili se tu pak krije pomalo mlak pogled na eroticizam koji je postao zapostavljen, te je autoput insinuacija na industrijsku robu i posmatranje zene kao objekta umesto kao simbol lepote i perfekcije? Mozemo li reci da Karizmo ocajnicki zeli zenu pored sebe, ali i sestru, majku, ljubavnicu kao i pticu trkacicu koja gola juri autoputem? Sta ti kazes Karizmo?

ptica_trkacica_i_kojot_03.jpg

Poslednja izmena:
:think: Zanimljivo. Kako bi mogli da vidimo u natalu da neko trci nag autoputem?

Mozemo li to videti kao ocajnicki pokusaj paznje (vrlo verovatno) ili pak kao ocajnicki pokusaj samoubistva na jedan iskonski (od majke rodjen) nacin? Da li bi hleb drzali u levoj ili desnoj ruci? Koja prodavnica dozvoljava da se kupuje hleb i mleko na autoputu? Venera(Hleb) i Mesec(Mleko) kao osnove ljudske psihologije pod okriljem Hrane (2). Osecaj ispunjenja, potraga za osnovnim namirnicama za zivot po "narodnom obicaju" koja neizostavno dovodi do tezine zivota i stalne jurnjave u kombinaciji sa nemalim kamionima cija je neminovna duznost da prebace robu sa tacke A do tacke B. Zeli li Karizmo da naglasi da mu je zivot tezak i da se oseca kao puz golac koji ide u kostac sa svima, ili se tu krije jedna pritajena hladna nota prezira prema zenama u odnosu Venere i Meseca, kao jedna negacija prema majcinsko-rodbinskim odnosima i toplom domu? Da li ljude vidi kao puzeve koji su nesposobni da se usklade prema kamiondzijskim standardima ili se tu pak krije pomalo mlak pogled na eroticizam koji je postao zapostavljen, te je autoput insinuacija na industrijsku robu i posmatranje zene kao objekta umesto kao simbol lepote i perfekcije? Mozemo li reci da Karizmo ocajnicki zeli zenu pored sebe, ali i sestru, majku, ljubavnicu kao i pticu trkacicu koja gola juri autoputem? Sta ti kazes Karizmo?

uz svo uvazavanje kolega n3w, mislim da ste prsli :lol:

- - - - - - - - - -

alo ako bi vas zanimala moja karakterna i iskrena introspekcija koje se ne stidim i libim da je nacrtam bilo kakvom tehnikom osim vasom artroskopijom jer sam prskrtio noge ko konformista, cenim da biste bili manje ili vase razocarani jer se ne uklapam pod poznate zvezdane sablone sto sam dobio kao referencijalnu potvrdu nase, mogao bih reci jedne od istaknutih umetnica iz vase amaterske profesije.

Najviše volim crne košulje, uvek su bele! :eek:

uz svo uvazavanje kolega n3w, mislim da ste prsli :lol:

- - - - - - - - - -

alo ako bi vas zanimala moja karakterna i iskrena introspekcija koje se ne stidim i libim da je nacrtam bilo kakvom tehnikom osim vasom artroskopijom jer sam prskrtio noge ko konformista, cenim da biste bili manje ili vase razocarani jer se ne uklapam pod poznate zvezdane sablone sto sam dobio kao referencijalnu potvrdu nase, mogao bih reci jedne od istaknutih umetnica iz vase amaterske profesije.

Ih, defanziva iz dosade. Bas se brzo izgubila ta volja. Napad radi napada nije napad, ceprkanje glinericom... Dosadno, zaista. Sa 44 poruka na 88. Necemo o tome ko je prs'o i pocinje sa predrasudama pa povije repic cim oseti blag napon. :mrgreen: Bolje se drzi kvazifilozofije nego psihologije i misljenja da poznajes astrologiju na kontu par reci sa "nekom umetnicom astrologije".
Ne znam gde vas kopaju pre nego sto procvetate, ali meni uvek puna kapa bisera :mrgreen:

Ih, defanziva iz dosade. Bas se brzo izgubila ta volja. Sa 44 poruka na 88. Necemo o tome ko je prs'o i pocinje sa predrasudama pa povije repic cim oseti blag napon. :mrgreen: Bolje se drzi kvazifilozofije nego psihologije i misljenja da poznajes astrologiju na kontu par reci sa "nekom umetnicom astrologije".
Ne znam gde vas kopaju pre nego sto procvetate, ali meni uvek puna kapa bisera :mrgreen:

ae nemo si na kraj chuqe... ali zar nije glupo da svako jutro kad ustanes otvoris kartu i belenes nad njom cisto da imas neku sliku onoga sta moze da te ocekuje :lol:

profesor voland lepo reche da cigla slucajno nikad ne pada na glavu... dzaba ti karte ako je anushka prosula zejitin po tramvajskim sinama a ti ides tim putem...zivot je pun iznenadjenja a zovu se iznenadejenja bas zato sto nisu ocekivana.

a doticna je rekla bas ono sto sam ti rekao... da to nije nigde videla...unikat hbg... skromno...

Poslednja izmena:
Ne znam, ali deluje mi bolje nego tvoja kristalna kugla i pasulj iz koje ti vidis sta ja radim svakog dana.

I moram da idem, nemoj da si dosadan :mrgreen: idi mazi kuce neko ili tako nesto. Pomazi.

Ne znam, ali deluje mi bolje nego tvoja kristalna kugla i pasulj iz koje ti vidis sta ja radim svakog dana.

I moram da idem, nemoj da si dosadan :mrgreen: idi mazi kuce neko ili tako nesto. Pomazi.

mene qerovi volu, valjda osecaju strah ko ljudi al posto su manji moraju da cvile pame ili sami maze il ako su veci, prvo malo qurobrecaju pa posle begaju od straaaa :hahaha:

Znam da te kerovi "volu". To ide tako. Svoji njuskaju svoje :mrgreen: Osete bolest i pobegnu. Nece ni ker bolesnu dzukelu :mrgreen:

sta fali i mi kerovi smo bozanska bica... barem ne umisljamo ko astrolozi da smo pametni..imamo nagon i osnovne potrebe ko zivotinje... znaci ne qenjamo qvaqe zarad dokonosti i ko busmani pokusavamo strelom pogoditi sunce :rotf:

a zar ti nis otiso...nemo da ti ode onaj za lapovo :hahaha:

paz vako srpski...ja sam genije. odabran. talentovan. obdaren. voljen. obozavan..... i naravno skroman :)

a to sto sam lep i pametan, osecajan i pomalo zaeban, o tem necem jer sam i stidan :mrgreen:

jedno pitanje za sve astrologe: odakle vam hrabrost da gledajuci neciju kartu kazete doticnom sta ga ceka, bilo negativno ili pozitivno? Jel znate sta su ljudi u stanju da svojim glavama umisle pogotovo na osnovu vase naucne sugestije? Lekari koji su poznate sveznalice cesto naprave distancu kada daju dijagnozu a vi ste u stanju da drugome proreknete maltene deo preostalog zivota..

Labilne licnosti ce izvrsiti labilne stvari, bio to savet astrologa, kucne spremacice ili po koja casica koja deluje na licnost. Imas labilnih ljudi i medju astrolozima koji zahvaljujuci svom neznanju uticu na druge svesno ili nesvesno.

Ljudi nisu pristalice astrologije u punom smislu. Na pocetku prihvataju samo ono sto im licno ugadja. LJudi ce zauvek da umisljaju stvari i da konstantno govore da nesto jeste ili nije. Sa ovakvim slucajevima se ne susrecu iskljucivo astrolozi.

Imas i dobre i lose automehanicare, autolimare, lekare, prodavce kompjuterskih konfiguracija itd. Medju njima ces uvek imati nekoga ko zeli da te opeljesi, nekoga ko tacno zna sta ti treba i drzi sve na minimalcu kao i nekoga ko posmatra malo i u buducnost i zeli da dobijes kvalitet kao potvrdu za uspesan posao.

Iznad ostalog, astrolog je taj koji mora da proceni psihu osobe, a za to koristi natalnu kartu. kao krajnju meru. Isto kao i sa lekarima, mozes ici kod jednog te istog 20 godina i da ne moze da otkrije sta ti je bez obzira na svu tehnologiju koju poseduje, a mozes i otici kod nekog domaceg lekara u kuci i da ti za 5 minuta sredi svaku boljku. Takve stvari se desavaju. Neki ljudi jednostavno vise prijaju drugima, laksa je komunikacija, bolje je sporazumevanje, lakse se dolazi do istog cilja na kraju krajeva. Tako je i sa astrologijom, odnosno astrolozima. Moras pronaci koji ti astrolog odgovara.
Isto kao i kada je rec o sarmi recimo. Ne pravi je svako isto i za svakog postoji samo jedna jedina, prava.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back