- Poruka
- 89.439
hehe, ako, ako, pobegla si od romantike ovamo...
 kad sam ja bila na romantiki...
 kad sam ja bila na romantiki...Il imaš neke informacije od uživo dešavanja?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehe, ako, ako, pobegla si od romantike ovamo...
Il imaš neke informacije od uživo dešavanja?

e, jel znate da sada sa hrvatskim sharama ladno rade u nemachkoj, ne treba im radna dozvola, boravak, nishta...
shta znachi biti u eu...
- - - - - - - - - -
chula sam da ce od sledece godine moci i u shvici da rade...

a dobro.. umalo da sve odam.. sad ću malo da te mučim i ostavim u neznanju
nemam više matičnu kafanu... vežbam nevezivanje..
ček, ipak ću ja da otvorim temu... možda bude zanimljivo...
- - - - - - - - - -
Ma nek rade. Neko mora i da radi.

nemam ič pametno za reći...
sem možda za ono od juče između tol i nw, al bolje da ćutim...

e ako je neki trach, neshto, to cesh morati da mi isprichash...
hehe...
super, ajde...

paaa... ulazim ja večeras u neku kafanu, kad tamo u separeju forumaš i forumašica...
 koji, koji?
 koji, koji? 
hehe, pa mogla sam ja davno da uzmem nemachki pasosh... nemam pojma shta glumim sa ovim koji imam, al nikako da ga se odreknem...
Što da ga se odrekneš. Samo dodaš još jedno državljanstvo. To nije gubitak.

paaa... ulazim ja večeras u neku kafanu, kad tamo u separeju forumaš i forumašica...

Edit : Čim završim sa ljudima koji su trenutno u inboxu, to je to. Osmi podeljak poruka je navršen, uskoro i odlazim sa foruma do daljnjeg.
Pozdrav svima, hvala na druženju. Želim vam sve najbolje.
 i Kamaela na loš način njišu...
 i Kamaela na loš način njišu...  

Venera kvadrat Saturn, povredjeni Bikici, ali i masovni odlazak kod zubara tokom poslednje dve nedelje na poprilicno sirokom podrucju Evrope.
Saturn je dosao da naplati stare dugove od Skorpije pa je lomio ljudima zube, stavljao proteze i sta sve ne jos... Ovo su mahom pretrpele zene Ribe, Ovan, Bik, Blizanci, Rak i Lav (malo manje Lav).
Moze se desiti da vam jednostavno pukne ili napukne zub dok pijete hladno, zbog toga oprezno sa ledom i, na kraju krajeva, kuglicastim vocem, cuftama i generalno belim hlebom (sve sto je u simbolu venere).
To ukljucuje i Secer (Vagicu) pa nemojte da se zalite kako vam je sampita narusila zdravlje
Ozbiljnost pređašnjih napada na Veneru
http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:560850-Plafon-se-srucio-na-mladozenju-i-peveca

Koliko posla za zubare..
 Koliko posla za zubare.. 
Venera kvadrat Saturn, povredjeni Bikici, ali i masovni odlazak kod zubara tokom poslednje dve nedelje na poprilicno sirokom podrucju Evrope.
Saturn je dosao da naplati stare dugove od Skorpije pa je lomio ljudima zube, stavljao proteze i sta sve ne jos... Ovo su mahom pretrpele zene Ribe, Ovan, Bik, Blizanci, Rak i Lav (malo manje Lav).
Moze se desiti da vam jednostavno pukne ili napukne zub dok pijete hladno, zbog toga oprezno sa ledom i, na kraju krajeva, kuglicastim vocem, cuftama i generalno belim hlebom (sve sto je u simbolu venere).
To ukljucuje i Secer (Vagicu) pa nemojte da se zalite kako vam je sampita narusila zdravlje
Ozbiljnost pređašnjih napada na Veneru
http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:560850-Plafon-se-srucio-na-mladozenju-i-peveca