ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:eek: kad sam ja bila na romantiki...

Il imaš neke informacije od uživo dešavanja? :zper:

r kao religija...:p
ma jok, zraknula sam malo shta pishu u kafani na religiji, zato kazem...

- - - - - - - - - -

e, jel znate da sada sa hrvatskim sharama ladno rade u nemachkoj, ne treba im radna dozvola, boravak, nishta...

shta znachi biti u eu...:neutral:

- - - - - - - - - -

chula sam da ce od sledece godine moci i u shvici da rade...

:zcepanje:

a dobro.. umalo da sve odam.. sad ću malo da te mučim i ostavim u neznanju

nemam više matičnu kafanu... vežbam nevezivanje.. :lol:

ček, ipak ću ja da otvorim temu... možda bude zanimljivo...

- - - - - - - - - -

e, jel znate da sada sa hrvatskim sharama ladno rade u nemachkoj, ne treba im radna dozvola, boravak, nishta...

shta znachi biti u eu...:neutral:

- - - - - - - - - -

chula sam da ce od sledece godine moci i u shvici da rade...

Ma nek rade. Neko mora i da radi. :lol:

:zcepanje:

a dobro.. umalo da sve odam.. sad ću malo da te mučim i ostavim u neznanju

nemam više matičnu kafanu... vežbam nevezivanje.. :lol:

ček, ipak ću ja da otvorim temu... možda bude zanimljivo...

- - - - - - - - - -

Ma nek rade. Neko mora i da radi. :lol:

ko radi o glavi mu se radilo...:p
ne, bez zezanja, znam dechka koji je ovde 2 meseca i vec je dobio radnu dozvolu za shvicu, a mene shto sam sto godina u nemachkoj su ladno odbili zbog crnogorskog pasosha... sad bi kamael rekao da sam u pogreshno vreme radila na dozvoli jer mi planete nisu bile naklonjene, ali moje mishljenje je da shara igra i te kakvu ulogu...

e ja vas pozdravljam, idem da ugrabim malo da odspavam... josh sutra treba da izguram sama, prekosutra predveche ce me odmeniti bratanic, ali i tada imam ful radni program, tako da mi svaki minut sna treba...:zag:

Venera kvadrat Saturn, povredjeni Bikici, ali i masovni odlazak kod zubara tokom poslednje dve nedelje na poprilicno sirokom podrucju Evrope.

Saturn je dosao da naplati stare dugove od Skorpije pa je lomio ljudima zube, stavljao proteze i sta sve ne jos... Ovo su mahom pretrpele zene Ribe, Ovan, Bik, Blizanci, Rak i Lav (malo manje Lav).

Moze se desiti da vam jednostavno pukne ili napukne zub dok pijete hladno, zbog toga oprezno sa ledom i, na kraju krajeva, kuglicastim vocem, cuftama i generalno belim hlebom (sve sto je u simbolu venere).
To ukljucuje i Secer (Vagicu) pa nemojte da se zalite kako vam je sampita narusila zdravlje :mrgreen:

Ozbiljnost pređašnjih napada na Veneru

http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:560850-Plafon-se-srucio-na-mladozenju-i-peveca

ja sam vec 3-4 dana osecala neke smetnje, kao naznake bola koji ce se pojaviti, ali sam kao i uvek chekala zadnji momenat pa poshto se sinoc pojavio bol danas sam napravila termin kod zubara za ponedeljak...:confused:

Poslednja izmena:
Venera kvadrat Saturn, povredjeni Bikici, ali i masovni odlazak kod zubara tokom poslednje dve nedelje na poprilicno sirokom podrucju Evrope.

Saturn je dosao da naplati stare dugove od Skorpije pa je lomio ljudima zube, stavljao proteze i sta sve ne jos... Ovo su mahom pretrpele zene Ribe, Ovan, Bik, Blizanci, Rak i Lav (malo manje Lav).

Moze se desiti da vam jednostavno pukne ili napukne zub dok pijete hladno, zbog toga oprezno sa ledom i, na kraju krajeva, kuglicastim vocem, cuftama i generalno belim hlebom (sve sto je u simbolu venere).
To ukljucuje i Secer (Vagicu) pa nemojte da se zalite kako vam je sampita narusila zdravlje :mrgreen:

Ozbiljnost pređašnjih napada na Veneru

http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:560850-Plafon-se-srucio-na-mladozenju-i-peveca

Saturn uskoro ulazi u strelca, ono sto niste odradili a trebali ste, naplatice se tranzitom kroz vas znak.

Padanje zida nije od napada na Veneru, Belvud restoran je znak skorpije. Sam Saturn u nedelju sekstil Merkur (dobar), Venera nenaglasena, nema ni dobre ni lose aspekte.

Saturn u karti osnivanja restorana se nalazi u skorpiji, tranzit u nedelju preko Sunca isto znak skorpije, u natalu Saturn konjukcija Sunce. Venera kao sto se vidi nema veze sa tim vec znak skorpije i Sunce (mladozenja).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back