HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
guten abend...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Što bih brisala, svako ima pravo da misli šta hoće...a horoskop počeo i da liječi i da daje dijagnoze?
qq & ajme
ne smijem dalje,obrisaće vjernici...![]()

Što bih brisala, svako ima pravo da misli šta hoće...
Dok to izražava na civilizovan način
Dakle baš mene briga dal ti veruješ u horoskop
Ja ga volim a ne propagiram

Možda je pao negde sa mesta gde inače stojine mogu da se setim gde sam stavila punjach od fona i sad je izgashen...moracu drugi iz radnje da ponesem doma zbog alarma, nema druge, inache postoji opasnost da se probudim sutra popodne...
![]()
ne mogu da se setim gde sam stavila punjach od fona i sad je izgashen...moracu drugi iz radnje da ponesem doma zbog alarma, nema druge, inache postoji opasnost da se probudim sutra popodne...
![]()
Ja nikakve veze nemam sa JSa i JS vole svoju vjeru...ali su 1000 godina udaljeni od istine...![]()

Možda je pao negde sa mesta gde inače stoji
pogledaj podove i budžake

Ja nikakve veze nemam sa JS
Jao pa ti misliš da sam ja Arianna
Pa ajd nađi bar jednu sličnost
Evo ako čita Lenče koje me poznaje, ne može da se povrati od smeha
Dakle dijametralno suprotno ako možeš da zamisliš

pa imaš alarm na netu...
kad mi je crka telefon...to sam izgugla...
Ja nikakve veze nemam sa JS
Jao pa ti misliš da sam ja Arianna
Pa ajd nađi bar jednu sličnost
Evo ako čita Lenče koje me poznaje, ne može da se povrati od smeha
Dakle dijametralno suprotno ako možeš da zamisliš
Polica za knjige možda?ne, dugo sam ga drzala ovde u fioci ili pored kreveta kada sam u stanu, ali poslednji put sam ga ovde jedva pronashla jer ga je moj bratanic koristio za ne znam ni ja shta i samo se secam da sam ga tada ponela sa mishlju da treba negde drugo da ga drzim... ovo znachi da sam mu pronashla novo mesto i jednostavno zaboravila koje...![]()

Primetila samma imam dva stara fona koja normalno uvek stoje u radnji, ponecu jedan od ta dva, nego me nervira shto ne mogu da se setim gde sam ga stavila...
- - - - - - - - - -
ma jok, zna on sve...![]()

Polica za knjige možda?
Pisaći sto?
Ne postaješ, samo puno radiš i na mnogo stvari misliš u isto vremejuche sam ga trazila po kuhinji, spavacoj i dnevnoj... pre ce biti da je negde u spavacoj, mozda preturim shrank kasnije ako ne budem preumorna jer juche sam na brzinu pogledala... al da imam takvu blokadu da se ne secam dalje od auta za to veche kada sam ga iznela odavde... nema, postajem dementna...![]()

Ne postaješ, samo puno radiš i na mnogo stvari misliš u isto vreme
Ne može sve da se popamti
Mada ako je smarthphone, uglavnom su svi punjači kompatibilni
Da pozajmiš od nekog?
Mojim punjačem su prijatelji dopunjavali druge modele i marke
Može....zezam se za demenciju, ali istina je da koliko god u vanredno teshkim situacijama moj mozak funkcionishe gotovo savrsheno u nekim banalnim zakaze... stoji da je i tu uvek prisutan faktor stres al ipak...
- - - - - - - - - -
hm, probacu, ovde vecinom svi imaju samsung ali mozda moze, moj je sony...