- Poruka
- 89.439
hehe, ako, ako, pobegla si od romantike ovamo...![]()
kad sam ja bila na romantiki...Il imaš neke informacije od uživo dešavanja?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehe, ako, ako, pobegla si od romantike ovamo...![]()
kad sam ja bila na romantiki...
kad sam ja bila na romantiki...
Il imaš neke informacije od uživo dešavanja?![]()

e, jel znate da sada sa hrvatskim sharama ladno rade u nemachkoj, ne treba im radna dozvola, boravak, nishta...
shta znachi biti u eu...
- - - - - - - - - -
chula sam da ce od sledece godine moci i u shvici da rade...

a dobro.. umalo da sve odam.. sad ću malo da te mučim i ostavim u neznanju
nemam više matičnu kafanu... vežbam nevezivanje..
ček, ipak ću ja da otvorim temu... možda bude zanimljivo...
- - - - - - - - - -
Ma nek rade. Neko mora i da radi.![]()

nemam ič pametno za reći...
sem možda za ono od juče između tol i nw, al bolje da ćutim...![]()

e ako je neki trach, neshto, to cesh morati da mi isprichash...
hehe...
super, ajde...

paaa... ulazim ja večeras u neku kafanu, kad tamo u separeju forumaš i forumašica...![]()
koji, koji? 
hehe, pa mogla sam ja davno da uzmem nemachki pasosh... nemam pojma shta glumim sa ovim koji imam, al nikako da ga se odreknem...![]()
Što da ga se odrekneš. Samo dodaš još jedno državljanstvo. To nije gubitak.

paaa... ulazim ja večeras u neku kafanu, kad tamo u separeju forumaš i forumašica...![]()

Edit : Čim završim sa ljudima koji su trenutno u inboxu, to je to. Osmi podeljak poruka je navršen, uskoro i odlazim sa foruma do daljnjeg.
Pozdrav svima, hvala na druženju. Želim vam sve najbolje.
i Kamaela na loš način njišu...

Venera kvadrat Saturn, povredjeni Bikici, ali i masovni odlazak kod zubara tokom poslednje dve nedelje na poprilicno sirokom podrucju Evrope.
Saturn je dosao da naplati stare dugove od Skorpije pa je lomio ljudima zube, stavljao proteze i sta sve ne jos... Ovo su mahom pretrpele zene Ribe, Ovan, Bik, Blizanci, Rak i Lav (malo manje Lav).
Moze se desiti da vam jednostavno pukne ili napukne zub dok pijete hladno, zbog toga oprezno sa ledom i, na kraju krajeva, kuglicastim vocem, cuftama i generalno belim hlebom (sve sto je u simbolu venere).
To ukljucuje i Secer (Vagicu) pa nemojte da se zalite kako vam je sampita narusila zdravlje
Ozbiljnost pređašnjih napada na Veneru
http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:560850-Plafon-se-srucio-na-mladozenju-i-peveca
Koliko posla za zubare.. 
Venera kvadrat Saturn, povredjeni Bikici, ali i masovni odlazak kod zubara tokom poslednje dve nedelje na poprilicno sirokom podrucju Evrope.
Saturn je dosao da naplati stare dugove od Skorpije pa je lomio ljudima zube, stavljao proteze i sta sve ne jos... Ovo su mahom pretrpele zene Ribe, Ovan, Bik, Blizanci, Rak i Lav (malo manje Lav).
Moze se desiti da vam jednostavno pukne ili napukne zub dok pijete hladno, zbog toga oprezno sa ledom i, na kraju krajeva, kuglicastim vocem, cuftama i generalno belim hlebom (sve sto je u simbolu venere).
To ukljucuje i Secer (Vagicu) pa nemojte da se zalite kako vam je sampita narusila zdravlje
Ozbiljnost pređašnjih napada na Veneru
http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:560850-Plafon-se-srucio-na-mladozenju-i-peveca