ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala Agi, pravo domaćinski Cafee.Sa vrata me nude kaficom...Došla malo da razgledam:)

O ,pa Denis je tu.Denise .srce,možeš samo da maštaš da si ti diktator i naredbodavac.Tu je i to tvoje nesigurno "valjda" ,pa je sve jasno.

Ćao Agi,dušo,imate divne goste ovde.:D

Poslednja izmena:
Jest,vala,isto kao sto ti mozes da mastas da si pametna,i da znas kakav sam ja :D

Ti ocito i ne zasluzujes da imas diktatora,da ti Saturn poklanja ikakvu paznju,hahaha.

Od koga Saturn digne ruke,taj je propao slucaj :D

Nisi odavno dolazila,proslo cak pola dana ,hahaah.

Odoh da sovim,da razmisljam o svojim buducim diktatorskom bossovskim planovimma :D

Poslednja izmena:
PA vidim ja da je i tebi ovaj podForum "sve i svja" u zivotu :D i da se trudis da imas i neko misljenje o clanovima tog tog PodForuma.

Koliko mogu da zakljucim iz svojih komentara,tebi i misljenje dodje kao neka vrsta misaone imenice,hahaha.

Koji ti je ovo nick po redu,koji si promijenila ili promijenio u zadnjih par dana :D

HAjde popusti malo.

Ako pogledate u narednih sat vremena ka zapadu, videćete Veneru i Jupiter kako zajedno obasjavaju generacije koje se tek rađaju.

mozda je dobro za nove generacije, ali ja sam od jutros nikakva, ako ima neke veze sa planetama meni onda mrache, samo shto se ne posvadjam sa ovim mojim...:confused:

- - - - - - - - - -

:heart:

- - - - - - - - - -

:heart:

- - - - - - - - - -

Obožavammmmm i tu vrućinu...
Šta ima lepše (dobro ima :zcepanje: i lepše) ležati na pesku i čitati knjigu ...pa voda...ifffffffff

:zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back