- Poruka
- 112.265
pa da znas da si u pravu....bolje je ....mora biti bolje.![]()

meni se to često desi - da dan počne grozno i lepo se završi...i obrnuto, doduše.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da znas da si u pravu....bolje je ....mora biti bolje.![]()
to se i ja pitamgde nadje paracetamolhmm
Benzodiazempami (bromazepam, bensedin) se koriste za lečenje anksioznosti, ne depresije....Leči i depresiju po nekim studijama, odnosno preciznije - emotivni bol. Zbog toga ga ne bi trebalo uzimati s lekovima koji povisuju osećaj depresije, poput beta blokatora. Studije o tome uglavnom dolaze od kanadskih stručnjaka koji sprovode detaljne psihološke analize.
Lečenje depresije kod nas nije veoma rasprosranjeno, ljudima čak predstavlja sramotu da piju lek za mentalno stanje te se odlučuju na dobri stari bensedin (bromazepam kao fenomen) iako je to opasno za generacije u krugu 1970-ih jer često su u kombinaciji kafe i cigareta.
Pa bromazepam je najpopularniji lek kod nas....i izaziva zavisnost, naravno.....Imam ljude u okruženju koji su se navukli na bromazepam pa na svako maleno ushićenje u životu kreće panika i padanje u nesvest i onda odmah do leka. Primetno kod, recimo, ljudi u podznaku Device (famozna prostoproširena : Hoću svoj mir), ali i Riba(famozna prostoproširena : Ti hoćeš da ja umrem).
Moguće i da je placebo efekat u mom slučaju pri konzumiranju kafetina, mada mislim da je donekle tačno.
Jedno vreme dok sam išao na svirke sam se redovno kljukao kafetinom, guaranom, cigaretama i kafom, a onda na prvi znak narušavanja zdravlja veoma lako prestao (Mars u Škorpiji kao simbol mentalne odlučnosti restrikcije).
zvuči zanimljivo, al ja odavno ne pijem guaranu, već samo dobar stari jaki i slatki Nes i na žalost još uvek pušim pljugeAh Guarana Mojito![]()
a što ti ne bi napravio svoj forum?Sinoć šetam gradom i na nebu uocavam dva svjetla,drug ni govori da je to avion koji kao treba da se spusti prema aerodromu koji se nalazi ovdje u blizini,ali kako hodamo svjetla ostaju nepomična,i tek kada smo prošli 100 metara i prošli sa druge strane jedne zgrade uvidjamo da se zapravo radi o zvijezdama koje su jako blizu,i danas mi rekoše da su to Venera i Jupiter(vidjeh ih)pa nije cudo da se u Grčkoj sprema referendum zbog velikog hedonizma i trošenja(Ve0Ju120Ur)Eto toliko od mene,hvala vam za druženje,ja više neću dolaziti na ovaj podForum,iz razloga što moderatori ne posjeduju dovoljan stepen opšteg obrazovanja,ali i onog astroloskog da bi mogli da vode na kvalitetan način ovaj Forum,što se odražava kroz pravljenje rugao od astrologije.Nista licno, niste vi krive što ne možete bolje,ali ja ne mogu u tome da ucestvujem.Kad sam došao na ovaj podForum on je bio mrtav,sa mnom je malo oživio,pa se nadam da neće opet posustati,iako je po meni bolje u da je mrtav nego da pojedini psihici liječe svoju psihu pisanjem nevjerovatnih stvari koje nikada nisam procitao nigdje,samo ovdje.Eto pozdrav od mene i uživajte
![]()
zvuči zanimljivo, al ja odavno ne pijem guaranu, već samo dobar stari jaki i slatki Nes i na žalost još uvek pušim pljuge
Pa šećer je za sve nezdrav....taj beli posebno....Mada su neke vrste neophodne za rad mozga....ali ne ovaj rafinisani....Evo moja drugarica koja je imala problema sa kandidom u ustima, strogo se pridržava ne unošenja šećerčine jer enormno ubrzava množenje gljivica, i dobro joj je...Ma ni nemoj bre da piješ. Običan otrov....ja se bezuspešno odvikavam ....Da nije krenuo šećer da udara u dupe verovatno ni ne bih.
A da tuga bude veća uopšte nemam nekih poroka, nikad zapalila cigar, nikad droga, alkohol tek toliko -ne uživam.
I onda guska izabere najgluplju stvar na svetu.
Kafu sam pila kao i ti, šećer čisti. Onda u decembru prošle godine prelomila i od tad nisam kafu sa šećerom popila i generalno beli šećer od tada nemamo u stanu.
Možda bude treća srećaBiljka se zove stevija. Nabavio sam pakovanje semena iz Nemacke prosle godine, posadio, i nista. Ove godine opet, druga vrsta stevije neka patuljasta za saksije, ubacio semena, zalivao i opet nista. Od secera koristim grozdjani.
Ma med je zakon....ali ko ima povišen šećer ne sme ni njega da uzima.....Može i med , ja ljudi med obožavam, tegla traje nekih dve nedelje i to ukoliko je koristim samo za dobro jutro
A čula sam i ja za steviju, mada nisam imala iskustva sa njom, ali vidim da hvalite , ću isprobam
A najžalije mi je dati pare za onaj žuti ( tj ima i onih pravih žutih ali oni su dosta skuplji), to uzmu i malo oboje onaj beli i kao to je žuti![]()
Ja sam čitala da je kafa antioksidans al samo neprerađena, ona obična mlevena bez mleka i šećeraDa, da med se jede samo svež , ja ga ni u čaj ne stavljam, ništa u čaj i limunadu ne stavljam, samo u kafu mleko moram jer crna je baš gorka pa mi ne prija ukus, ali znam da to ne valja jer neki sastojci iz mleka rastvaraju baš ono što u kafi nije dobro pa mi onda to unosimo umesto da ostane u talogu![]()
Možda bude treća sreća
Ili da premestiš zasad na neko drugo mesto
Verovatno znaš da se neke biljke ne podnose, i da ih ne treba saditi blizu...Možda se ne slaže sa komšilukom...
Vi Bikovi imate zlatne rukeDo semena je, hibridne sorte su rizik, ne znas sta dobijes. Sejao sam u kontejnere, i kupovna zemlja i zemlja za rasad, odrzavao vlaznost, Mesec isto bio povoljan ali ne vredi, nece. Isto mi se desilo i sa tikvicama, od 50 nikle dve tri. Nikao mi biber iz zrna, kad ojaca prebacicu ga u zemlju pa cemo da vidimo. Po informacijama sa neta koje su iance jako sture, zrna bi trebala stici u petoj godini. To cisto iz zadovoljstva, probacu i sa kafom.
I ja volim pivo...Jaaao nes, ja ga obožavam isto , pravim najbolji nes kako kažu oni koji ga probaju, jer posebnu pažnju posvetim peni pa mutim je jedno 5-6 minuta min, ruka mi otpadne, ali moram mnogo šećera da stavim da bi dobro ispala pena, ali je ukusna barem
A gorku, crnu pijem od kad sam počela da studiram, samo ona može da me razbudi, probudi iz mrtvih što bi se reklo, i to najbolji učinak u razbuđivanju ima bez mleka...
Čajeve obožavam , tu je saturn, bogotac , bio u pravu, a volim i dobar liker degustirati a pivo pijem subotom umesto vode, pivo mi je no1. piće ikad smišljeno
![]()
Iskreno, ja NIKAD nisam videla lenjog Bika, naprotiv....čak i kad im se ne radi, imaju tu odgovornost da završe poslove.....Vagu da.....Zato smo smo prolecna deca. I meni idu biljke od ruke, Venera je nosilac bika a ona kao i Mesec rezonuje na njihovoj frekvenciji. Imamo osecaj za biljke, treba samo raditi a lenjost je mana Venere. Odmaranje na lovorikama i tako to.