ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako ne prihvata ima problem i mazohista je... onaj koji nema potrebu da menja neće ni imati problem. :lol:

kako mars i sunce u prvoj, a na mc, valjda na ascedentu?

Dali je to zaista tako samo u tvom subjektivnom razmisljanju,ili si fakat tako dobra :D

Ja sam Ac Strijelac,ali veci dio 1 kuce mi je u JArcu,tamo su mi MA0Me0So,a Pluton mi tacno je na Mc u VAgi ;)

Hitler je imao jakog Bika i Jarca,zato je bio onako uspjesan ;)

Veoma cudan vid ocenjivanja uspesnosti. Jarcu jedan! Su zene u znaku jarca koze?
Imao sam kozu u zivotu, Lav voli kad ga ne diraju mnogo, a Jarci vole da stoje na mostu i ne puste drugom da prodje samo radi zadovoljstva nekog svog hira.
Ali dobro, ko zna zasto je to tako dobro.

m7Zyet4.jpg

Guglov psiho test dana, dan planete Zemlje. Smo izabrali dan Sunca? Ili je to svaki dan? :)

Poslednja izmena:
Veoma cudan vid ocenjivanja uspesnosti. Jarcu jedan! Su zene u znaku jarca koze?
Imao sam kozu u zivotu, Lav voli kad ga ne diraju mnogo, a Jarci vole da stoje na mostu i ne puste drugom da prodje samo radi zadovoljstva nekog svog hira.
Ali dobro, ko zna zasto je to tako dobro.

m7Zyet4.jpg

Guglov psiho test dana, dan planete Zemlje. Smo izabrali dan Sunca? Ili je to svaki dan? :)
PA dobro,JArac(Saturn) je i kamen,zid,pa voli onako da zabrani,da naredi,da ogranici,jbg moraju se postiovati neka pravila u zivotu,inace bi svijet propao za 2 dana.
Imam dobrog druga,Bika u horoskopu,koji se citav zivot zali kako mu je mater (JArcica) dominirala nad ocem (Lavom),pa mislim da te razumijem,LAv je mnogo liberalnijeg shvatanja,popustljiviji itd.
Imam i JArca i LAva u sebi,pa sam Kralj i ovako i onako :D

A koje bi kriterijume po tebi trebali da uzimamo kao pokazatelje necije uspjesnosti?Bik i JArac kada se udruze u jednoj osobi,nema nista jace ;)

- - - - - - - - - -

:zag:
dugo nam nisi ,,muzicirala" ovde, m?

- - - - - - - - - -

čekaj denise, zar ne treba cice da te pohvale? Mada, pohvala je i kada se sam hvališ, šta fali :lol:

PA od ovih Cica ovdje cu prije dozivjeti da me pohvale kako dobro izgledam (iako me nikada nisu vidjele :D),nego da skontaju sta sam zelio reci,i da me pohvale.:D

Inace primjetih da ovdje ljudi vecinski odisu izvanrednim smislom za humor,pa mi je drago sto se shvati odmah kada se salim :D

- - - - - - - - - -

Obožavam te duhovitu, nego smo naletele na muškog Jarca sa kojim nema rasprave

ZAsto nebi bilo rasprave,pa ja zapravo uzivam u njoj :DI hajde skontaj,jesam li ikada do sada naveo neki primjer,ili iznosio stvari koje se ne mogu provjeriti u praksi?

Nisam ja nedokazan,ako me neko uvjeri argumentovano,sa sve dokazima,prvo cu da mu aplaudiram,u vezi bilo cega u zivotu,ja se samo JArcevski drzim istine,i Pravde ;)

Ev da nebi bilo da forsiram samo JArceve i JArcice,jedna Ovcica,dobro udata za 30 g starijeg JArca :D

- - - - - - - - - -
PA od ovih Cica ovdje cu prije dozivjeti da me pohvale kako dobro izgledam (iako me nikada nisu vidjele :D),nego da skontaju sta sam zelio reci,i da me pohvale.:D

Inace primjetih da ovdje ljudi vecinski odisu izvanrednim smislom za humor,pa mi je drago sto se shvati odmah kada se salim :D

ZAsto nebi bilo rasprave,pa ja zapravo uzivam u njoj :DI hajde skontaj,jesam li ikada do sada naveo neki primjer,ili iznosio stvari koje se ne mogu provjeriti u praksi?
ali ja ne....;) samo kad sam baš primorana, a to obično ako se o meni radi....

Poslednja izmena:
ali ja ne....;) samo kad sam baš primorana, a to obično ako se o meni radi....

Pa malo je sebicno reagovati i ispravljati krive Drine samo u slucajevima,kada smo mi "ugrozeni",ne treba dozvoliti Nepravdu ni oko nas,treba biti drustveno odgovoran :D

Sta mislis kada bi svi gledali samo sebe,pa svijet bi propao do sutra ;)

ALi je volim

Pa malo je sebicno reagovati i ispravljati krive Drine samo u slucajevima,kada smo mi "ugrozeni",ne treba dozvoliti Nepravdu ni oko nas,treba biti drustveno odgovoran :D

Sta mislis kada bi svi gledali samo sebe,pa svijet bi propao do sutra ;)

ALi je volim
ja jesam egocentrik, nikad to nisam krila, ali i drugima dajem slobodu, i gledam da ih ne maltretiram, sve ima dve strane, zar ne....;)
a Celine možda lepo peva, al je dosadna za moj ukus....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back