Veoma cudan vid ocenjivanja uspesnosti. Jarcu jedan! Su zene u znaku jarca koze?
Imao sam kozu u zivotu, Lav voli kad ga ne diraju mnogo, a Jarci vole da stoje na mostu i ne puste drugom da prodje samo radi zadovoljstva nekog svog hira.
Ali dobro, ko zna zasto je to tako dobro.
Guglov psiho test dana, dan planete Zemlje. Smo izabrali dan Sunca? Ili je to svaki dan?
PA dobro,JArac(Saturn) je i kamen,zid,pa voli onako da zabrani,da naredi,da ogranici,jbg moraju se postiovati neka pravila u zivotu,inace bi svijet propao za 2 dana.
Imam dobrog druga,Bika u horoskopu,koji se citav zivot zali kako mu je mater (JArcica) dominirala nad ocem (Lavom),pa mislim da te razumijem,LAv je mnogo liberalnijeg shvatanja,popustljiviji itd.
Imam i JArca i LAva u sebi,pa sam Kralj i ovako i onako
A koje bi kriterijume po tebi trebali da uzimamo kao pokazatelje necije uspjesnosti?Bik i JArac kada se udruze u jednoj osobi,nema nista jace
- - - - - - - - - -

dugo nam nisi ,,muzicirala" ovde, m?
- - - - - - - - - -
čekaj denise, zar ne treba cice da te pohvale? Mada, pohvala je i kada se sam hvališ, šta fali
PA od ovih Cica ovdje cu prije dozivjeti da me pohvale kako dobro izgledam (iako me nikada nisu vidjele

),nego da skontaju sta sam zelio reci,i da me pohvale.
Inace primjetih da ovdje ljudi vecinski odisu izvanrednim smislom za humor,pa mi je drago sto se shvati odmah kada se salim
- - - - - - - - - -
Obožavam te duhovitu, nego smo naletele na muškog Jarca sa kojim nema rasprave
ZAsto nebi bilo rasprave,pa ja zapravo uzivam u njoj

I hajde skontaj,jesam li ikada do sada naveo neki primjer,ili iznosio stvari koje se ne mogu provjeriti u praksi?
Nisam ja nedokazan,ako me neko uvjeri argumentovano,sa sve dokazima,prvo cu da mu aplaudiram,u vezi bilo cega u zivotu,ja se samo JArcevski drzim istine,i Pravde
Ev da nebi bilo da forsiram samo JArceve i JArcice,jedna Ovcica,dobro udata za 30 g starijeg JArca