neladm
Buduća legenda
- Poruka
- 28.526
paa bicu valjda tu kad budes i ti tu...hihihihi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za svadju je potrebno makar dvoje, shto znachi da nas nije malo...![]()

šta se bre ovo dešava na yebeno zvezdanom nebu?
Za avione blizi period kriticni dani prelaz Sunca 22 Ovna i Blizanaca. Cela godina je inace losa i bice svega i svacega.

volela bi da sam glupa...
ili da poludim.
samo da ne razmisljam ovoliko...

ne bojim se nicega sem ako nije los uticaj na mesec...
znaci i moj mars ti pravi kvadrat?
+ opozicija mesec?
meni je saturn u osmoj... osh ti da me roknesh?![]()
Nemci su Ovan, Italija Blizanci. Venecija je u znaku Ovan, AC/DC polozeni na stepen 11.
Dva aviona kompanije "Dzermanvings", prinudno sletela zbog problema, jedan u Veneciju a drugi u Stutgart. Razdaljina u kilometrima Stutgart Venecija 101 km.
Imas u udzbenicima istorije.Navedi mi 1 osobinu Njemaca,koja se veze za astroloski znak Ovna?
Njemacka je JArac,kao i Engleska,pusti blefere koji se oslanjaju na prepiske stare hiljadu godina,pa sve sto tvrde ne potkrepljuju prakticnin primjerima i dokazima.
Kombinacija Venera Saturn je uvek opasna za nosioca Venere. Narocito ako je nosioc Saturna grublji karakter, sklon manipulaciji i slicno.
Sto znaci da si jaca i od same smrti,tj da neces tako lako napustiti ovaj svijet![]()

Imas u udzbenicima istorije.
- - - - - - - - - -
Decak, sa moje strane dato je ovde nekoliko prognoza.
Tako da sto se tice prepiski i blefera to sa drugima sa kojima se takmicis, ja konstantno dajem prognoze i svaka se ispuni a ti nijednu, nije logicno da ti meni pricas sta da radim i na koga da se oslanjam, vec ti mene da zaobidjes i da se vratis na temu "Jarcevi" pa nastavi o Jarcu kao znaku koji je uskrsnuo.
znam...