ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gif_art_homeless.gif

Za avione blizi period kriticni dani prelaz Sunca 22 Ovna i Blizanaca. Cela godina je inace losa i bice svega i svacega.

Nemci su Ovan, Italija Blizanci. Venecija je u znaku Ovan, AC/DC polozeni na stepen 11.

Dva aviona kompanije "Dzermanvings", prinudno sletela zbog problema, jedan u Veneciju a drugi u Stutgart. Razdaljina u kilometrima Stutgart Venecija 101 km.

ne bojim se nicega sem ako nije los uticaj na mesec...
znaci i moj mars ti pravi kvadrat?
+ opozicija mesec?
nikada nisam umela da povezem simboliku poklapanja polja na uglovima... samo znam da odigraju bitnu ulogu.

Poslednja izmena:
meni je saturn u osmoj... osh ti da me roknesh? :lol:

Sto znaci da si jaca i od same smrti,tj da neces tako lako napustiti ovaj svijet :D

- - - - - - - - - -

Nemci su Ovan, Italija Blizanci. Venecija je u znaku Ovan, AC/DC polozeni na stepen 11.

Dva aviona kompanije "Dzermanvings", prinudno sletela zbog problema, jedan u Veneciju a drugi u Stutgart. Razdaljina u kilometrima Stutgart Venecija 101 km.

Navedi mi 1 osobinu Njemaca,koja se veze za astroloski znak Ovna?

Njemacka je JArac,kao i Engleska,pusti blefere koji se oslanjaju na prepiske stare hiljadu godina,pa sve sto tvrde ne potkrepljuju prakticnin primjerima i dokazima.

Poslednja izmena:
Navedi mi 1 osobinu Njemaca,koja se veze za astroloski znak Ovna?
Imas u udzbenicima istorije.

- - - - - - - - - -

Njemacka je JArac,kao i Engleska,pusti blefere koji se oslanjaju na prepiske stare hiljadu godina,pa sve sto tvrde ne potkrepljuju prakticnin primjerima i dokazima.

Decak, sa moje strane dato je ovde nekoliko prognoza.

Tako da sto se tice prepiski i blefera to sa drugima sa kojima se takmicis, ja konstantno dajem prognoze i svaka se ispuni a ti nijednu, nije logicno da ti meni pricas sta da radim i na koga da se oslanjam, vec ti mene da zaobidjes i da se vratis na temu "Jarcevi" pa nastavi o Jarcu kao znaku koji je uskrsnuo.

Poslednja izmena od moderatora:
I nadji sebi devojku, covek koji je dugo bez devojke prsne. Ako vec imas tu jarcevsku energiju onda je kanalisi tamo gde je to pozeljno. Poslusaj ovo, opusti se. Udahni duboko, zatvori oci, skoncetrisi se na svoja ramena za koja ces uvideti da su pod naponom. Opusti ih.

Imas u udzbenicima istorije.

- - - - - - - - - -

Decak, sa moje strane dato je ovde nekoliko prognoza.

Tako da sto se tice prepiski i blefera to sa drugima sa kojima se takmicis, ja konstantno dajem prognoze i svaka se ispuni a ti nijednu, nije logicno da ti meni pricas sta da radim i na koga da se oslanjam, vec ti mene da zaobidjes i da se vratis na temu "Jarcevi" pa nastavi o Jarcu kao znaku koji je uskrsnuo.

Sta imam u udzbenicima istorije?Pricamo o astrologiji,a ne o istoriji.Njemci su hladni,radoholicni,vrijedni,to su sve osobine horoskopskog znaka Jarca
Evo i karta Njemacke

Link koji si postavio, nemci su u jednoj karti jarac a u sledecim blizanci, vodolija. To ti nije nikakav dokaz za tvrdnju da su nemci znak jarca. Niti to sto u jednoj od tih nekoliko karata imaju Marsa u jarcu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back