da li mi mozete reci sta tranzit merkura preko 9 polja znaci,mozda put u inostranstvo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li mi mozete reci sta tranzit merkura preko 9 polja znaci,mozda put u inostranstvo?
iako sam rođena zimi, ne volim hladnoću, pa to ti je...danas je otoplilo pa sam iskoristila da izgamižem iz jazbine...Drugu mi je sutra rođendan, pa sam išla da mu kupim pokon...i u ''Prosveti'' naletim na neki neverovatan popust, tako da sam se ponovila sa ''Jevanđeljem po Mariji Magdaleni''. ''Taoističkim pričama'' i ''Mitološkim rečnikom'', kao i sa bookmarkerom sa likom Mao Ce TungaEee, eonima te ne videh :********
ovi irvasi ima da nam đuskaju u martu![]()

iako sam rođena zimi, ne volim hladnoću, pa to ti je...danas je otoplilo pa sam iskoristila da izgamižem iz jazbine...Drugu mi je sutra rođendan, pa sam išla da mu kupim pokon...i u ''Prosveti'' naletim na neki neverovatan popust, tako da sam se ponovila sa ''Jevanđeljem po Mariji Magdaleni''. ''Taoističkim pričama'' i ''Mitološkim rečnikom'', kao i sa bookmarkerom sa likom Mao Ce Tunga![]()
)))))najkritičniji su mi zima i leto.....Jarčevi, Vodolije i Ribe, a onda kreće buljuk Lavova, već sad treba da počnem da punim kasicu prasicu...Sjajno!
I ovi meni dragi su zaređali sa rođusima od novembra do kraja januara, posle je samo sporadična pojava)))))

e sestrice, ništa gore od neophodnih hulahopki ispod farki....nekad se snađem pa obučem pamučne helanke, al to samo ako nosim šire pantalone....a kako sam zimogrožljiva, to je sloj do sloja....mnogo zamorno, samo da se obučem ode mi deset minuta koliko toga na sebe natrpamVidiiii ko se to nama pridružio, sada će nam opet živnuti saturnovske teme
.........
Zaključila sam da najviše volim leto (ne samo zbog ležanja na pesku) već i zbog praktičnih razloga, ne volim slojevito oblačenje, užas mi je furanje hulahopki ispod farki i sl...
Inače, ranije sam imala baš otpor prema jeseni i zimi, nekako više nemam taj gard...Uživam i u zimi![]()

Vidiiii ko se to nama pridružio, sada će nam opet živnuti saturnovske teme
.........
Zaključila sam da najviše volim leto (ne samo zbog ležanja na pesku) već i zbog praktičnih razloga, ne volim slojevito oblačenje, užas mi je furanje hulahopki ispod farki i sl...
Inače, ranije sam imala baš otpor prema jeseni i zimi, nekako više nemam taj gard...Uživam i u zimi![]()
meni jesi...Cao drugari! kako ste mi? jesam li vam nedostajala? tacno znam kom sigurno nisam! xixiixxxixxxxiiii

Ćaos SnowCao drugari! kako ste mi? jesam li vam nedostajala? tacno znam kom sigurno nisam! xixiixxxixxxxiiii