ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stil pisanja im nije ni sličan...

Nije isti stil ni Sekspiru i Edgaru Alanu Pou,pa oba u svojim "djelima" covjeka zakucaju za beton od crnjaka :D

- - - - - - - - - -

Zato što nosiš gaćke preko helanki supermen stajling :lol:

KAko je doslo ovo doba Interneta,vise sam u civilki,Klark Kent je manje popularan,pa nece ljudi praviti lazne profile sa mojim imenom :D

To nije adrenalinski :(
Ipak, hvala. Imaću u vidu :lol:

- - - - - - - - - -

Ne mešam babe & žabe...
Tipa: zodijačka sazvežđa i znaci zodijaka, a to pitanje o retrogradnom kretanju u tom je rangu.
:heart:
PA jeste pitanje u tom rangu,ali su sideralna i tropska astrologija i te kako povezane,naravno ko zna znanje :DA retrogradnost planeta nema nikakve nikakve veze sa situacijom na "terenu"(provjereno :D)

Pa gdje cesss,tek je proslo 12 ,ko spava u ta doba :D

Laku Noc :D

:zag:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

makar me denis teshi da nema veze sa situacijom na terenu, gut...:p

A sta mislis,dali je ovu bajkovitu triologiju mogao da naipse neko kome je Merkur lose postavljen u karti?

99% astrologa,da vide Tolkienovu kartu,da ne znaju o kome se radi,i da vide retrogradni Merkur u realnom JArcu, kazali bi da je taj covjek sve samo ne pisac,a pogotovo ne neko koje pisao ovako slozene bajke(zamislimo samo kolika je to koncentracija povezati ovolike likove ,a za retro Me kazu da mu je slaba koncentracija najveca falinka)

hehe, udavicu te pitanjima, samo da znash...:p
:zag:

- - - - - - - - - -

hm, znachi nece biti sjajno...:(

- - - - - - - - - -

makar me denis teshi da nema veze sa situacijom na terenu, gut...:p
Ništa se ti ne brini, jeste da više nemam tvoje podatke, ali svejedno sećam se da se tebi uvek dešavaju dobre stvari u toku retro Merkura, tada si kupila auto i tako to svašta nešto :lol:

Ništa se ti ne brini, jeste da više nemam tvoje podatke, ali svejedno sećam se da se tebi uvek dešavaju dobre stvari u toku retro Merkura, tada si kupila auto i tako to svašta nešto :lol:

e, ako ce biti kao u to vreme onda jedva chekam, to je zaista bio dobar period kod mene... jes da na ljubavnom polju vishe ne moze biti isto, ali za kintu je dobar znak...:p

GIF-interesting-talent.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back