Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da li bi neko od ljubitelja astrologije, hteo da mi kaže po nešto o mojoj natalnoj karti...?![]()
Uglavnom dosta njih napravi nik da bi dobio tumačenje natalne,jedan jedini razlog...A, ne učestvuje na temama, nema ih posle nigde......
Tumačenje bilo koga od nas je ovde na dobrovoljnoj bazi, tako da se desi da nekome bude tumačen natal, nekome ne...Sami biramo volonterski, ako i kada hoćemo.
Inače, primećujem da su nam već neko vreme zabavnije druge teme, nego tumačenja natala. Lično kod mene je došlo do prezasićenja na forumu u tom smislu.
Naravno da je na dobrovoljnoj bazi, nisam ni mislila nikoga da nateram da to uradi, niti mislim da mogu nekoga da nateram...![]()
![]()
Salim se... podrazumeva se da je tumačenje dobrovoljno... zato sam i pitala da li bi neko hteo. Htenje podrazumeva volju...![]()
Tako da, ako je neko dobrovoljan...![]()

Egona, da li je teško dati Leela NS adresu:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/261321-POKLON-ROĐENIM-U-OVOM-MESECU
Vi bi je, ipak, trebali znati!

joj što volim White stripes

Da ti Staza bude uvek blještava kao u ovoj mojoj omiljenoj pesmi
..........Šta reći?![]()
može, može i šljašteće 

E da znaš i ja sam o tome razmišljala - da li lepuškasti plavušan odgovara fizički Saturnu i jedino što sam našla kao podudarno su te hladne svetle oči i lepo telo, mada previše nežno - pravi Jarac bi bio dlakaviji i mišićaviji. Doduše ima i bradicu.Thanks agathamože, može i šljašteće
................
Inače, gledam sada i ovu prethodnu što si kačila, Jarca...Nikada do sada ne videh ovakvog lika Jarca u RL, da mu ,,skinu" natpis i rogove, tipovala bih da je neki drugi znak![]()

Da pozdravimo Jarca
![]()

Али га мрзи да прича.
Evo - Efemeride za 21. vek su izdale Dečje novine a do 2000.ITP VukadinУф, књиге. Која едиција? Дечије новине или Есотерија?Респекат за то.
Хаха, мени Сатурн не смета, Сатурн ми је у Стрелцу. На срећу - имун сам, али они око мене нису и то је огроман проблем. Питам се како ће бити Близанцима, Девицама и Рибама у наредном периоду. Нека прогнозица?
Ко још прати наше младе таленте? Наше ЂЕНТлмене :3