ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
4721534_orig.gif

Da li bi neko od ljubitelja astrologije, hteo da mi kaže po nešto o mojoj natalnoj karti...? :)

Uglavnom dosta njih napravi nik da bi dobio tumačenje natalne,jedan jedini razlog...A, ne učestvuje na temama, nema ih posle nigde......
Tumačenje bilo koga od nas je ovde na dobrovoljnoj bazi, tako da se desi da nekome bude tumačen natal, nekome ne...Sami biramo volonterski, ako i kada hoćemo.
Inače, primećujem da su nam već neko vreme zabavnije druge teme, nego tumačenja natala. Lično kod mene je došlo do prezasićenja na forumu u tom smislu.

Uglavnom dosta njih napravi nik da bi dobio tumačenje natalne,jedan jedini razlog...A, ne učestvuje na temama, nema ih posle nigde......
Tumačenje bilo koga od nas je ovde na dobrovoljnoj bazi, tako da se desi da nekome bude tumačen natal, nekome ne...Sami biramo volonterski, ako i kada hoćemo.
Inače, primećujem da su nam već neko vreme zabavnije druge teme, nego tumačenja natala. Lično kod mene je došlo do prezasićenja na forumu u tom smislu.

Naravno da je na dobrovoljnoj bazi, nisam ni mislila nikoga da nateram da to uradi, niti mislim da mogu nekoga da nateram... ;) :D

Salim se... podrazumeva se da je tumačenje dobrovoljno... zato sam i pitala da li bi neko hteo. Htenje podrazumeva volju... ;)

Tako da, ako je neko dobrovoljan... :D

Thanks agatha :) može, može i šljašteće :)
................
Inače, gledam sada i ovu prethodnu što si kačila, Jarca...Nikada do sada ne videh ovakvog lika Jarca u RL, da mu ,,skinu" natpis i rogove, tipovala bih da je neki drugi znak :lol:

Thanks agatha :) može, može i šljašteće :)
................
Inače, gledam sada i ovu prethodnu što si kačila, Jarca...Nikada do sada ne videh ovakvog lika Jarca u RL, da mu ,,skinu" natpis i rogove, tipovala bih da je neki drugi znak :lol:
E da znaš i ja sam o tome razmišljala - da li lepuškasti plavušan odgovara fizički Saturnu i jedino što sam našla kao podudarno su te hladne svetle oči i lepo telo, mada previše nežno - pravi Jarac bi bio dlakaviji i mišićaviji. Doduše ima i bradicu.
Evo nekih tipično hladno zgodnih plavookih Jarčeva: :heart::zper:

Ralf Fines
tumblr_mbk1rgEhrC1rviyovo1_400.jpg

Mel Gibson
208454Mel_Gibson.jpg

David Bowie
_76276302_npg_860_1300_davidbowiebysn.jpg

Jude Law :heart::brus::zbalavi::zbalavi::zbalavi:
jude-law-7357.jpg

Poslednja izmena:

May Goddess enlighten your path.

Brightest Blessings)0( &
Enjoy the music!

Enter the night and you'll find the light,
That will carry you to your dreams.
Enter the night, let your spirit take flight,
In the field of infinite possibilities

On the longest night we search for the light,
And we find it deep within.
Open your eyes to embrace what is wise,
And see the light of your own soul shining.

Wrap up in the cloak of starry darkness my child,
And you'll find the center of all things.
For from this space of the deepest dark place,
Life Eternal does spring.

So when you find that spark
When you dream in the dark,
Hold it close to your heart and know.
All that you see is all that can be
When you give birth to the dreams of your soul.

Poslednja izmena:
Da pozdravimo Jarca

Capricorn_V2_by_azurylipfe.jpg

Немој да га поздрављаш, видиш да те гледа у фазону ''Пусти ме да серем, жено''. :hahaha::mrgreen::mrgreen: Али га мрзи да прича.

Иначе сам приметио да ти је Сатурн веома драг, па те лепо дрма на првом степену Стрелца. :lol:

Само, сада ће да буде другачија слика, пажња не на Јариће и капитализам већ на путовања и религију у генералном смислу. Али не организовану религију, већ ону религију која сваког човека дели од овоземаљског као и од принципа ''Имати-\-Јесам''.
И, наравно, распад система неких видно злобних земаља. И Квадрати са Нептуном (гле, Русија и гас).

Да искористим и ја Сатурн и кажем - Какав црни оптимизам.:roll:

Dragi moj N3W, nije meni Saturn posebno drag, ali toliko sam pod njegovim uticajem, da moram da ga odobrovoljim i prihvatim....Joj znači ušao u Strelca...kukuuuuuuuuuuuuuuuu...nisam dugo gledala u Efemeridfe....pazi kad još koristim knjige - lepše mi je.....
A i slažem se sa Jarčevima, što jes jes...mada se nisam emotivno petljala mnogo sa njima, malo su hladni za moj ukus, ali kao prijatelje ih najviše volim...i najbolje kapiram....

Уф, књиге. Која едиција? Дечије новине или Есотерија? :D Респекат за то.

Хаха, мени Сатурн не смета, Сатурн ми је у Стрелцу. На срећу - имун сам, али они око мене нису и то је огроман проблем. Питам се како ће бити Близанцима, Девицама и Рибама у наредном периоду. Нека прогнозица? :D

Ко још прати наше младе таленте? Наше ЂЕНТлмене :3

Poslednja izmena:
Уф, књиге. Која едиција? Дечије новине или Есотерија? :D Респекат за то.

Хаха, мени Сатурн не смета, Сатурн ми је у Стрелцу. На срећу - имун сам, али они око мене нису и то је огроман проблем. Питам се како ће бити Близанцима, Девицама и Рибама у наредном периоду. Нека прогнозица? :D

Ко још прати наше младе таленте? Наше ЂЕНТлмене :3
Evo - Efemeride za 21. vek su izdale Dečje novine a do 2000.ITP Vukadin

Ех, од старих ефки остала гомила листова и пар наталних, празних, карти Esotheria копије које су ми увек изгледале конкретно.

Ефемериде за 21. век. Када је то изашло увелико су се факултети гађали јајима, бензин и маркице на сваком ћошку као и сумњиви ''девизе, девизе'' ликови.

А онда је Србија упознала дивоте компјутерисања, мало чепркала око интернета и кабловске и 2009-2010 заглавила на Фејсу одакле се више нису вратили. :mrgreen:
Дигитализација успешно обављена.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back