ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da li mi mozete reci sta tranzit merkura preko 9 polja znaci,mozda put u inostranstvo?

Merkur je ipak brza planeta, eventualno njegov tranzit može ukazati na priliku za kraći put, moguće čak ne neko daleko inostranstvo, već zemlje okruženja. Ovo je uopšten odgovor, treba sagledati aspekte vladara 9 polja, ako ima planeta u 9, uporediti sa natalom...za potpuniju i jasnu sliku.

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Eee, eonima te ne videh :********
ovi irvasi ima da nam đuskaju u martu :D
iako sam rođena zimi, ne volim hladnoću, pa to ti je...danas je otoplilo pa sam iskoristila da izgamižem iz jazbine...Drugu mi je sutra rođendan, pa sam išla da mu kupim pokon...i u ''Prosveti'' naletim na neki neverovatan popust, tako da sam se ponovila sa ''Jevanđeljem po Mariji Magdaleni''. ''Taoističkim pričama'' i ''Mitološkim rečnikom'', kao i sa bookmarkerom sa likom Mao Ce Tungaz:D

iako sam rođena zimi, ne volim hladnoću, pa to ti je...danas je otoplilo pa sam iskoristila da izgamižem iz jazbine...Drugu mi je sutra rođendan, pa sam išla da mu kupim pokon...i u ''Prosveti'' naletim na neki neverovatan popust, tako da sam se ponovila sa ''Jevanđeljem po Mariji Magdaleni''. ''Taoističkim pričama'' i ''Mitološkim rečnikom'', kao i sa bookmarkerom sa likom Mao Ce Tungaz:D

Sjajno!
I ovi meni dragi su zaređali sa rođusima od novembra do kraja januara, posle je samo sporadična pojava :))))))

Sjajno!
I ovi meni dragi su zaređali sa rođusima od novembra do kraja januara, posle je samo sporadična pojava :))))))
najkritičniji su mi zima i leto.....Jarčevi, Vodolije i Ribe, a onda kreće buljuk Lavova, već sad treba da počnem da punim kasicu prasicu...
Mada se iznađe i po koja Škorpija...volim ja njih...bila sam na rođendanu gde su 6 prijatelja Škorpiona zajedno slavili, iako nisu baš istog dana rođeni...bilo je fenomenalno, ushićene i opuštene Škorpije - zezanje maksimalno i smeh do suza...

Poslednja izmena:
Period Skorpije mi je najdepresivniji i najmracniji tokom citave godine,pogotovo ako je pracen dugotrajnim dosadnim kisama,zavlada nekakvo mrtvilo,dan se sve vise krati,pa bi i Strijelac bio jos gori,da ne vodi prema JArcu :D i Novogodisnjim praznicima.
Licno mi vise odgovara zima od ljeta,jer su zimi ljudi dosta smireniji,stabilniji,stalozeniji, pa jos ako je zima pracena kakvim finim snijegom,onda je sav taj svecani ugodjaj potpun.Ljeti su ljudi naelektrisani,kao da polude :D
Upravo zbog ovakvog razmisljanja planiram da ostatak zivota provredem ili u nekoj skandinavskoj zemlji,ili eventualno u Sjevernoj AMerici(CAnada)

Vidiiii ko se to nama pridružio, sada će nam opet živnuti saturnovske teme :lol:
.........
Zaključila sam da najviše volim leto (ne samo zbog ležanja na pesku) već i zbog praktičnih razloga, ne volim slojevito oblačenje, užas mi je furanje hulahopki ispod farki i sl...
Inače, ranije sam imala baš otpor prema jeseni i zimi, nekako više nemam taj gard...Uživam i u zimi :)

Vidiiii ko se to nama pridružio, sada će nam opet živnuti saturnovske teme :lol:
.........
Zaključila sam da najviše volim leto (ne samo zbog ležanja na pesku) već i zbog praktičnih razloga, ne volim slojevito oblačenje, užas mi je furanje hulahopki ispod farki i sl...
Inače, ranije sam imala baš otpor prema jeseni i zimi, nekako više nemam taj gard...Uživam i u zimi :)
e sestrice, ništa gore od neophodnih hulahopki ispod farki....nekad se snađem pa obučem pamučne helanke, al to samo ako nosim šire pantalone....a kako sam zimogrožljiva, to je sloj do sloja....mnogo zamorno, samo da se obučem ode mi deset minuta koliko toga na sebe natrpamz:(

.........

Da Bog da da planetu "zapljusnu" SAturnovske teme,njome bi vladali red,rad,disciplina,zakoni,moral medju ljudima bi bio na najvisem mogucem nivou (ne onaj Strijelcevski suplji teoretski,nego Jarcevski prakticni :D)

Vidis da ne mozes bez SAturna,sama ga prizivas,kao da znas da smo bez njega samo duhovi bez kicme i oblika :D

Ljeto je dobro kada se bude negdje pored vode,na moru, ali kada u gradu upekne asfalt na + 35 pa se covjek nema gdje skloniti,i kada moras u 22 h da izadjes iz kuce zbog sparine u stanu,onda mi je ipak od LJeta draze Proljece,a o Zimi da ne govorim :D

Da li neko može da mi kaže na osnovu ove uporedne natalne da li ima ikakve šanse za vezu ili da bežim :) ;)

12/04/1981 Aspect 26/05/1981 Orb/Value
Sunce Trine Neptun 1.29 72
Sunce Opposition Pluton 0.36 -81
Merkur Sextile Sunce 1.50 130
Venera Trine Neptun 0.10 72
Venera Opposition Pluton 1.55 -52
Mars Opposition Pluton 1.34 -52
Jupiter Trine Sunce 2.02 91
Jupiter Conjunction Jupiter 2.53 95
Jupiter Conjunction Saturn 0.16 120
Saturn Trine Sunce 0.11 116
Saturn Conjunction Jupiter 4.44 65
Saturn Conjunction Saturn 2.07 90
Uran Sextile Jupiter 0.58 52
Uran Conjunction Uran 1.42 83
Neptun Opposition Merkur 3.22 -46
Neptun Conjunction Neptun 0.48 82
Pluton Sextile Neptun 0.60 38
Pluton Conjunction Pluton 1.06 71
1177 -231 946

Molim vas ovog sana da mi protumacite,nekako sam se osecao opusteno i ispunjeno dok sam ga sanjao,a totalno glup san.
Sanjao sam da sam odlucio da provalim u neku napustenu mesaru koja je zadnji put radila '90ih (inace u reali ta mesara na tom mestu,i uopste nije postojala,mislim da je na tom mestu plac na kom nema nista,neka basta,bezveze) da ukradem neke stvari koje imaju kolku-tolku vrednost.Ta mesara sad kao u snu je izgledala ko obicna garaza.Posto je zatvorena, i velika metalna vrata su napred,a i bas gleda na ulicu,odlucim da upadnem u nju preko krova.Ravan krov,limeni otvor gore, skinem ga i nogama prodrem unutra.Bilo je potpuno ispraznjeno,neki sto kancelarijski i nista vise,ali mi je ostavio utisak da je dobro mesto za neko organizovano tajno sastancenje,ko da organizujem bandu ili sektu boz me prosti...Tako se zavrsava.
Vase misljenje,strucno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back