ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ja sam nulta krvna grupa... svima mogu da dam krv a primim samo svoju... inache otac mi je bio dobrovoljni davalac krvi, rekorder crne gore... 170 puta je dao krv...
i moj otac jer je A -:heart:
Nulta je najstarija na planeti - dok su ljudi bili pretežno lovci, skoro svi Indiosi u južnoj Americi imaju tu grupu, zato su Maje i Inke davele transfuziju mnogo pre Evropljana i zato im je to uspevalo

- - - - - - - - - -

A+ i svih osmoro moje djece imaju moju krvnu grupu! :D
Alal vera!!!

Poslednja izmena:
Ima jedan lik koji je čitave teorije posvetio ljudima krvne grupe 0 sa plavim očima (smeđooki i ostalooki ne spadaju u tu teoriju :lol:). Da ne kažem sa akcentom na rezus faktor negativan :zper:
Za ovo poslednje nisam sigurna, ali sviDŽa mi se :rotf:

MERKUR.,dolazi 31.jula u znak Lava,sa jakom energijom za sredjivanje finansijskog i administrativnog stanja. Rodjeni u znaku Lava,Ovna,Strelca,Vage,Vodolije i Blizanci-moći će brže i bolje da dolaze do novca,a sve što niste administrativno sredili,ili rešili,uz pomoć Merkura-sada ćete uspeti da završite. Takodje i povoljne vesti sa poslovne strane,dugo očekivani sastanci,pozivi,rešenja.. Ostali: BIK-ohrabrujući poslovni razgovori,češći dobici.RAK-Sve što budete preduzeli u vezi finansija-ostvariće se,dobro je,kako kažu,i za igre na sreću.DEVICA-Pomoć od prijatelja,susreti sa osobama koje dugo niste videli.ŠKORPIJA-Dobre vesti od familije,i dragih osoba,ali pazite na zdravlje(urinarni sistem).JARAC-Dobro za planiranje putovanja,i akcije u vezi nekretnina.RIBE-Nova poznanstva,pazite na zdravlje-grlo,krajnici,virusi..

"Многи људи, посебно неупућени, желе те казнити због тога што говориш истину, што си у праву, што си онај који јеси.

Никада се не извињавај због тога што си у праву.

Ако си у праву и знаш то, говори шта ти је на уму. Чак и ако си у мањини, истина и даље остаје бити истина"

1238317_831319336902905_4607320236363159738_n.jpg

- - - - - - - - - -

http://i59.tinypic.com/2z3una9.jpg[/IMG

Ako neko zeli, bila bih zahvalna malo da mi kazete nesto o ovoj natalnoj karti.
Hvala puno unapred, pozdrav![/QUOTE]

ne vidi se

Arafel's Lament
The sorrow of the Elves is they live beyond their time
(The tree of swords and jewels waits for me)
Until the world forgets them, saving tales and rhymes
(When shall I hang-) When shall I hang my own upon the
tree?

The sorrow of the Elves is that all they love must die
(The tree of swords and jewels waits for me)
Time withers all about them, yet the Elves it passes by
tree?

The sorrow of the Elves is they dare not touch a friend
(The tree of swords- the tree of swords and jewels
waits for me)
For touching brings a change that magic cannot mend
tree?

The sorrow of the Elves: made them seek another place
waits for me)
And I alone remain, the last of my lost race
tree?
(The tree of swords and jewels)

Now I, alone, remain to mourn and count the cost
waits for me)
Of every leaf that fades and every flower lost
tree?

Yes, I alone remain to hold the land that magic made
waits for me)
I can’t hold back the dark, and daily see it fade
tree?
(The tree of swords and jewels, the tree of swords and
jewels)

The sorrow now is mine, who arms when I would heal,
waits for me)
And how long must I bear the stamp of sorrow’s seal?
tree?
(The tree of swords and jewels, the tree of swords and
jewels)

Tčao narode :)
Malo ću tematski, hajde da ne kačim Alice in Chains ili K. Cobaina, kao asocijacije na Marsa u Škorpionu, možda se setim nečega romantičnog poput Venere u Raku ;) kasnije...Ili ne :lol:
telepatija...natprirodna pojava...:)sad baš mislim da bi bilo lepo da neko dođe u ''Astro'' na kaficu...A Kurt Riba beše, a udovica mu Račica....
kafica_logo2.jpg

Ima divan film od Gas van Santa (Vodolija) od Kobejnu - ''Last days'', sa Majkl Pitom (Ovan:brus::zbalavi::zbalavi::zbalavi:) u glavnoj ulozi

http://i59.tinypic.com/2z3una9.jpg[/IMG

Ako neko zeli, bila bih zahvalna malo da mi kazete nesto o ovoj natalnoj karti.
Hvala puno unapred, pozdrav![/QUOTE]

Ovo je jedna od tema na kojoj se kače natalne karte, inače neke budu protumačene, neke ne, uvek to kažem novim članovima. Razlog tome je što bilo ko da tumači, odabere natal za tumačenje, a neki jednostavno nikada i ne budu protumačeni. Lično sam i sama bila ranije aktivnija za tumačenja na forumu, možda i malo više privatnim porukama od tumačenja na temama, ali[B] malo odmaram od tumačenja ovde[/B] ( nije marketing, neki nikovi isključivo zbog toga se pojave na forumu, što meni lično ne smeta, ali treba da budu svesni da to nije ni upola od astrološke konsultacije koju bilo koji astrolog radi, forum zahteva kraću formu, na neki način, uglavnom ovde se dobije neko kraće tumačenje i predikcije za kraći naredni period,bar tako sam ja do sada radila), možda su neki drugi zainteresovani da tumače, a to ćeš već videti. Nema neki određeni rok, sve je na dobrovoljnoj bazi.
Dobro nam došla :)

agatha@ :zag:
setih se Kurta, jer čini mi se se da je imao Marsa u Škorpionu, doduše, to više po sećanju napisah, nisam sada otvarala čart da proverim.
Uz kišu, stigoh malo na druženje :)
Bili su lep par, Kortni i on, onako odokativno ;)

Imam u okruženju nekolicinu zanimljivih osoba sa Marsom u Sco.
Nekima su teški, nekima manje teški, ali svakako da su posebni :heart:
Jaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:zcepanje:
Velika većina mojih muškaraca su imali jak Mars - ili u Lavu uz Sunce naravno, ili su Ovnovi.....Mora neko takav da izađe na kraj sa karakondžulom kakva sam ja....:azdaja::azdaja::azdaja:

Nisam ljubavisala sa Marsom u Sco :lol:
A, za ono Sunce u Lavu ili Mars u Lavu, to mi je već nekako poznatiji teren :lol:
Nego, više me zanima kakve su Venere ( i Mesec) muškaraca kojima smo se posvećivale ili posvećujemo, mi što ćaskamo ovde :rotf:

Nisam ljubavisala sa Marsom u Sco :lol:
A, za ono Sunce u Lavu ili Mars u Lavu, to mi je već nekako poznatiji teren :lol:
Nego, više me zanima kakve su Venere ( i Mesec) muškaraca kojima smo se posvećivale ili posvećujemo, mi što ćaskamo ovde :rotf:
Ovom manijaku je i Venera u Sco :(- surov do bola i hladan ko led...:dash::besna::besna::besna:
Ali osoba sa kojom sam dugo (16 god) ima Ve u Raku (Lav sa Mesecom u Lavu)) u Trigonu sa mojim Mesecom, osoba sa kojom sam bila 10 god (Ovan) ima u Ribama Veneru i Mesec na mom Mesecu, astrologija ne greši...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back