HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
i ja sam nulta krvna grupa... svima mogu da dam krv a primim samo svoju... inache otac mi je bio dobrovoljni davalac krvi, rekorder crne gore... 170 puta je dao krv...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i moj otac jer je A -i ja sam nulta krvna grupa... svima mogu da dam krv a primim samo svoju... inache otac mi je bio dobrovoljni davalac krvi, rekorder crne gore... 170 puta je dao krv...

Alal vera!!!A+ i svih osmoro moje djece imaju moju krvnu grupu!![]()
). Da ne kažem sa akcentom na rezus faktor negativan 

''ostalooki'' -Ima jedan lik koji je čitave teorije posvetio ljudima krvne grupe 0 sa plavim očima (smeđooki i ostalooki ne spadaju u tu teoriju). Da ne kažem sa akcentom na rezus faktor negativan
Za ovo poslednje nisam sigurna, ali sviDŽa mi se![]()

Imaš osmoro dece?!
Alal vera!!!
Malo manje... samo se salim sa tim brojem.
http://i59.tinypic.com/2z3una9.jpg[/IMG
Ako neko zeli, bila bih zahvalna malo da mi kazete nesto o ovoj natalnoj karti.
Hvala puno unapred, pozdrav![/QUOTE]
ne vidi se

telepatija...natprirodna pojava...Tčao narode
Malo ću tematski, hajde da ne kačim Alice in Chains ili K. Cobaina, kao asocijacije na Marsa u Škorpionu, možda se setim nečega romantičnog poput Venere u Rakukasnije...Ili ne
![]()
sad baš mislim da bi bilo lepo da neko dođe u ''Astro'' na kaficu...A Kurt Riba beše, a udovica mu Račica....

) u glavnoj ulozihttp://i59.tinypic.com/2z3una9.jpg[/IMG
Ako neko zeli, bila bih zahvalna malo da mi kazete nesto o ovoj natalnoj karti.
Hvala puno unapred, pozdrav![/QUOTE]
Ovo je jedna od tema na kojoj se kače natalne karte, inače neke budu protumačene, neke ne, uvek to kažem novim članovima. Razlog tome je što bilo ko da tumači, odabere natal za tumačenje, a neki jednostavno nikada i ne budu protumačeni. Lično sam i sama bila ranije aktivnija za tumačenja na forumu, možda i malo više privatnim porukama od tumačenja na temama, ali[B] malo odmaram od tumačenja ovde[/B] ( nije marketing, neki nikovi isključivo zbog toga se pojave na forumu, što meni lično ne smeta, ali treba da budu svesni da to nije ni upola od astrološke konsultacije koju bilo koji astrolog radi, forum zahteva kraću formu, na neki način, uglavnom ovde se dobije neko kraće tumačenje i predikcije za kraći naredni period,bar tako sam ja do sada radila), možda su neki drugi zainteresovani da tumače, a to ćeš već videti. Nema neki određeni rok, sve je na dobrovoljnoj bazi.
Dobro nam došla :)

Meni je jedan sa Marsom u Škorpionu koji je na mojoj Lilit, ovo malo mozga posisao![]()

JaooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooImam u okruženju nekolicinu zanimljivih osoba sa Marsom u Sco.
Nekima su teški, nekima manje teški, ali svakako da su posebni![]()

Ovom manijaku je i Venera u ScoNisam ljubavisala sa Marsom u Sco
A, za ono Sunce u Lavu ili Mars u Lavu, to mi je već nekako poznatiji teren![]()
Nego, više me zanima kakve su Venere ( i Mesec) muškaraca kojima smo se posvećivale ili posvećujemo, mi što ćaskamo ovde![]()
- surov do bola i hladan ko led...