wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Joj ja jos uvek ne znam svoju krvnu grupu a matora kobila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
месо маринирано у пиву, рузмарин, бели лук, лимун
И још љуте папричице у фолији да омекшају...jao bre nisi ni matora ni kobilaJoj ja jos uvek ne znam svoju krvnu grupu a matora kobila
, a budi srećna što nisi imala potrebe za određivanjem krvne grupe jer se to obično radi zbog intervencija
pazi svoj osetljivi blizanački stomak, šalim se....ako si 0 krvna grupa, uživaj u roštilju....ja nešto meso ne volim, jedem ga u zanemarljivim količinama i to jednom nedeljno... krvna grupa sam A, a mi najmanje treba da jedemo mese, takva sam od rođenja, ovo za krvne grupe samo potvrđuje....

jao bre nisi ni matora ni kobila, a budi srećna što nisi imala potrebe za određivanjem krvne grupe jer se to obično radi zbog intervencija

AB- овде. Најређа од ковенционалних.
Овако ми је изгледало претходно јутро:
![]()

Joj ja jos uvek ne znam svoju krvnu grupu a matora kobila

Al znam da su u srednjoj svi iz razreda maltene donirali krv, bila je organizovana akcija pa su svi dobili dan slobodno, 5 iz biologije, saznali krvu grupu pa sam bila strasno ljubomorna sto ne mogu i ja 
Ја сазнао кроз добровољно давање крви.a budi srećna što nisi imala potrebe za određivanjem krvne grupe jer se to obično radi zbog intervencija

odlična ideja....Pomišljam kako bi bilo zanimljivo napisati esej na temu-šta su me sve pitali razni klijenti, bez dela da navodim ime, generalije ili bilo šta što bi povredilo nečiju privatnost. Bez potrebe da bilo koga osuđujem, već onako, čisto neka pitanja koja nisu uobičajena-sabrati na jednom mestu. Ma super su ljudi kada se otvore
Dobro,de ima i crnjaka, ali samo pitanja koja nisu uobičajena.
U principu osluškujem svoj organizam i to jedem, i uglavnom ubodem, sem kad me uhvati Saturnovska autodestrukcija i navalim na testa i slatkiše dok mi ne pozli...slučajno se potrefilo da volim baš ono što odgovara mojoj krvnoj grupi....Postaneš dobrovoljni davalac krvi, ustanove ti krvnu grupu.
Inače, ne konzumiram ono što je karakteristično za moju krvnu grupu, ako već o načinu ishrane pričamo
To je samo jedan od pogleda na način ishrane.
U principu osluškujem svoj organizam i to jedem, i uglavnom ubodem, sem kad me uhvati Saturnovska autodestrukcija i navalim na testa i slatkiše dok mi ne pozli...slučajno se potrefilo da volim baš ono što odgovara mojoj krvnoj grupi....

MARS Konačno,posle predugog boravka u znaku Vaga,,ulazi u svoje prirodno sedište,Škorpija..Haotičan i naporan period za Vage,Ovnove,Rakove i Jarčeve,konačno se završava,i počinje period stabilizacije,gde god je bilo problema.A verujem,bilo ih je na svim poljima..Čak osam meseci,je remetio i rušio planove,donosio nervozu,borbu,komplikacije..uhh..bio je zaista težak period..Od 26.jula,počinje miran i stabilan period,napreda i poboljšanje za Vage,rakove,Ovnove,Jarčeve,ali i za Škorpije,jer Mars donosi preko potrebnu snagu da krenete sa "mrtve tačke",i počnete da sredjujete život..ostali: STRELAC-odmor,putovanja,iznenadni dobici.VODOLIJA-obnavljanje "razrušenog",nova snaga za poslove,dobici.RIBE-Nove ponude u vezi posla i ljubavi.BIK- konačno razrešenje na ljubavnom planu.čak i ako vam teško padne-to je dobro za vas-jer dajete šansu za novo BLIZANCI-veća šansa za dobitke iz "daleka",rešavanja finansijskih problema.LAV- uživajte i osmeh na lice DEVICA-Dobra koncentracija na poslovnom planu,dobri planovi,dobri potezi u vezi nekretnina...