Миша
Domaćin
- Poruka
- 3.363
Шта је битно у вези с тим?Miso, oces da se pomirimo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта је битно у вези с тим?Miso, oces da se pomirimo?

U mojoj bivšoj parohiji lete glave i ostali ekstremiteti.....ovo mi dođe ko meditativni centar....,,Svađanje" je trenutno na onoj temi o hrabrosti, mada bih ja to volelela da doživim kao konstruktivni dijalog, ali ode u pravcu nekonstruktivne zabave![]()
U mojoj bivšoj parohiji lete glave i ostali ekstremiteti.....ovo mi dođe ko meditativni centar....![]()

I ja mnogo...![]()
tako i ja doživljavam ovaj pdf
tek nekada bude nekih oštrihijih dijaloga, ali intervali između su prilično mirni, možda i previše
..................
Ih ovde da nam se lepo ušuškaš, volim ja što si nam ovde![]()

ti si stvarno posebna i retko prijatna osoba...
I ja mnogo...ti si stvarno posebna i retko prijatna osoba...

nemoj dva puta da kažeš....Hvala ti
Neće nas niko pogrešno protumačiti![]()

Joj sad moram da se spremam, idem na neku svadbu, meni su ta masovna okupljnja užasno smorna, ma koliko bila umerena i kulturna....Kad sam se udavala, bili su samo roditelji i kumovi, a uveče smo napravili veliku žurku, ni po čemu nije ličilo na svadbu...Joj i na štikletine moram da se natakarim...Uh...![]()

Pa lepo je kad se ljudi pomire![]()
Иначе, баш сад с прозора гледам јато једне врсте птица у спору с две птице друге врсте. Бројније иду на оно да је "бројнији у праву". Нас људе ваљда од њих разликује схватање да је често обрунто.misho, ocesh da se svadjamo?![]()

Шта је битно у вези с тим?

namontirala sam se, pomislio bi čovek na prvi pogled da sam ženstvena. ali kad krenu noge da klecaju i da se izvrću, samo čekam kad ću da se strmeknem...Ipak sam ja malo trapavi Strelac...Inače lepo je videti štikle na nekom ko ume da ih nosi, ali ja se gegam i nabadam, i kloparam da cela ulica noću odjekuje...Ne volim svadbe, niti bilo kakve ceremonije tipa 300 ljudi, rodbina koja se okuplja na svadbama i pogrebima svake prestupne, sve nešto usiljeno...Ali valjda je to mladencima (nekim) bitan dan, ako su odlučili da ga provedu sa mnogo ljudi, nismo svi isti
Elem, za štikle se neću složiti, volim visoke potepetice
............
Lepo se ti namontiraj i levitiraj ako ti bude dosadno, namesti sebi da uživaš u nečemu, neka fina salata, eventualno pogled sa neke terase , aj paaaaaa tččaoo![]()
Srećom iznašla sam ravne a fensi cipele, pa sam se vratila čitava...Joj, polude od ovog punog meseca...mada mi ništa ne tranzitira loše....Hvala na informaciji za pećinu....moj podznak Jarac ih obožava...Ja sam se danas poslije 3 spustila do mora. Nama je to od Podgorice blizu. Isla sam sa djecom. Kupali smo se na plazi Lucice kod Petrovca.
Tamo ima jedna "pecina" u koju da bi usao moras proroniti kao tunel dugacak dobrih 2 metra. Prvi put sam je danas pokazali djeci. Meni je pokazao moj pokojni otac, oni ce je pokazivati svojoj djeci...
Inace su se odusevili, pecinica je atrakcija. Je l' zna neko za nju? Kad udjes unutra otvorena je, ulazi sunce, nije klasicna pecina...vec supljina izmedju stijena koje su tako naslagane da se mozes popeti na visoke stijene sa kojih je predivno skakati.
Ali je zaista skupo. Parking je 3,5E, tj ulaz kolima ka plazi. Voda iz plaznog bara je 3E. Lezaljke (koje moras uzeti jer je cijela plaza prekrivena njima) i suncobran su 10E. Sad smo otisli i necemo skoro.
Sve u svemu, bilo je predivno, voda cista i topla...kasno smo otisli, sunce blago...
Bas mi je prijalo...![]()
A cifra za ležaljku je strahotna....Ja sam se danas poslije 3 spustila do mora. Nama je to od Podgorice blizu. Isla sam sa djecom. Kupali smo se na plazi Lucice kod Petrovca.
Tamo ima jedna "pecina" u koju da bi usao moras proroniti kao tunel dugacak dobrih 2 metra. Prvi put sam je danas pokazali djeci. Meni je pokazao moj pokojni otac, oni ce je pokazivati svojoj djeci...
Inace su se odusevili, pecinica je atrakcija. Je l' zna neko za nju? Kad udjes unutra otvorena je, ulazi sunce, nije klasicna pecina...vec supljina izmedju stijena koje su tako naslagane da se mozes popeti na visoke stijene sa kojih je predivno skakati.
Ali je zaista skupo. Parking je 3,5E, tj ulaz kolima ka plazi. Voda iz plaznog bara je 3E. Lezaljke (koje moras uzeti jer je cijela plaza prekrivena njima) i suncobran su 10E. Sad smo otisli i necemo skoro.
Sve u svemu, bilo je predivno, voda cista i topla...kasno smo otisli, sunce blago...
Bas mi je prijalo...![]()
Sve je nekada prije bilo nekako ljepse, prirodnije, romanticnije, cistije...mala uvala, dva ostrvceta, na jednom crkvica, park iza...u pravu si. Divna plaza, ali potpuno su je komercijalizovali nego je meni ostalo sjecanje pa mi je jos uvijek prijatno otici tamo.Истина, једна од најлепших, поготово за ходање, а чисто. Био сам тамо пре неких десетак година, али се добро сећам. Права плажа за релаксацију, али и инспирацију.
Тада није било лежаљки, али су делили крофнице. 1 еуро - једна мала крофна, на чачкалици.