Миша
Domaćin
- Poruka
- 3.363
"Какве ли то жене траже када су вас нашли."Nego, više me zanima kakve su Venere ( i Mesec) muškaraca kojima smo se posvećivale ili posvećujemo, mi što ćaskamo ovde![]()

Добра.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Какве ли то жене траже када су вас нашли."Nego, više me zanima kakve su Venere ( i Mesec) muškaraca kojima smo se posvećivale ili posvećujemo, mi što ćaskamo ovde![]()

Šta nam fali nevaljalče jedan"Какве ли то жене траже када су вас нашли."
Добра.
?"Какве ли то жене траже када су вас нашли."
Добра.

Nisam ljubavisala sa Marsom u Sco
A, za ono Sunce u Lavu ili Mars u Lavu, to mi je već nekako poznatiji teren![]()
Nego, više me zanima kakve su Venere ( i Mesec) muškaraca kojima smo se posvećivale ili posvećujemo, mi što ćaskamo ovde![]()

Moje skromno iskustvo govori da muškarci Ovnovi (makar i samo Mesec) padaju na Blizančice ko snoplje....Eih moji su bivsi uglavnom imali neke kombinacije gde je Mesec bio u vodoliji ili blizancima a Venere su često bile u škorpiji
A onda upoznam sadašnjeg, jedinog koji me trpi na duže staze i bum Mesec u Ovnu a Venera u Devici.Ajde Ve i nekako al gde me Mesec u Ovnu trpi

predivna fotka! zašto ne učestvuješ u nekom takmučenju ovde, ima baš dobrih radova i zanimljivih tema...Једно од јутара овде.
![]()

Поклапа се, планирам провод за сутра.![]()