ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam ljubavisala sa Marsom u Sco :lol:
A, za ono Sunce u Lavu ili Mars u Lavu, to mi je već nekako poznatiji teren :lol:
Nego, više me zanima kakve su Venere ( i Mesec) muškaraca kojima smo se posvećivale ili posvećujemo, mi što ćaskamo ovde :rotf:

Eih moji su bivsi uglavnom imali neke kombinacije gde je Mesec bio u vodoliji ili blizancima a Venere su često bile u škorpiji :rumenko:

A onda upoznam sadašnjeg, jedinog koji me trpi na duže staze i bum Mesec u Ovnu a Venera u Devici.Ajde Ve i nekako al gde me Mesec u Ovnu trpi

Eih moji su bivsi uglavnom imali neke kombinacije gde je Mesec bio u vodoliji ili blizancima a Venere su često bile u škorpiji :rumenko:

A onda upoznam sadašnjeg, jedinog koji me trpi na duže staze i bum Mesec u Ovnu a Venera u Devici.Ajde Ve i nekako al gde me Mesec u Ovnu trpi
Moje skromno iskustvo govori da muškarci Ovnovi (makar i samo Mesec) padaju na Blizančice ko snoplje....:)
Nego šta grdna da radim sa onom Venerom u Škorpiji, doduše u egzaktnom sekstilu sa mojom u Jarcu u 1., al džaba....?:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Na moj siroti Neptun 0 Lilith u Sco pali mu Mars i Venera....

Poslednja izmena:
lammas241.jpg

images

Šta mislite, da li je pravilnije da se, na primer, prvi stepen posmatra od nultog do prvog stepena ili od prvog do drugog? Pošto imam u natalnoj karti 3 planete u Škorpiji na 3., 21. i 29. stepenu, znam da su to neki bitni stepeni za Škorpiju, pa mi bilo bedak kad sam čuo da se može gledati da je, na primer, 3. stepen od drugog do trećeg a ne od trećeg do četvrtog. A i vladalac horoskopa, Jupiter, mi je na 15. stepenu, kao nešto pokazuje šefove, nemam pojma, pa sam se tripovao, a onda skontao da je to možda 14.

Ијао, животињице :D

Када смо већ код Зоолошког, постоје камере инсталиране.

http://www.beozoovrt.izlog.org/index.php?option=content&task=view&id=76&Itemid=

Мислим да ноћу не раде, а преко дана животиње су угл у сморено-непомерајућем стању, поготово док су врућине. Пуно туриста у последње време. А добра клопа тек код Бајлонове пијаце...

PUN MESEC(FOOL MOON) u Vodoliji,u nedelju,10.avgusta 2014..Nije svaki Pun Mesec loš..tako i ovaj..Tzv. "najradosniji Pun Mesec",ili "Blue Moon",,doneće mnogim Vodolijama,Vagama,Blizancima-lepe trenutke sa porodicom,prijateljima,druženja,opuštanja,lepe večeri i prijatne snove,čak i putovanja,i prijatna iznenadjenja Naravno,uvek u ovoj mesečevoj fazi,navedeni znaci,mogu imati manje tegobe sa pritiskom,no,to i nije problem koji se ne može rešiti. Ostali-evo šta nas čeka u fazi Punog Meseca u Vodoliji : OVAN-finansijski dobiciu zadnji čas,putovanja. BIK-blag osećaj usamljenosti,ali ipak dobro i prijatno organizovano vreme. RAK- Ne očekivan kontakt sa osobama iz prošlosti,vesti,poboljšanje u poslu. LAV-Pokloni,dobici,ponude,lepo raspoloženje. DEVICA-pojačana agresivnost,isterivanje pravde,nervoza (preporučujem čajeve za smirenje).ŠKORPIJA-odmor,razgovori u vezi posla,dobre vesti iz inostranstva,iznenadni gosti STRELAC-pred velikim ste odlukama,budite smireni i racionalni,potreba da rešavate odnose u porodici. JARAC-ljubavne ponude..khm..khm radosne vesti u vezi posla,pozivi na proslave. RIBE-putovanja..ahhh nova snaga i energija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back