ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Тешко је пронаћи здраву храну.
Ја сам AB. Добијам страховите главобоље уколико не поједем слано месо, поготово сушено.
Рецимо, чајну и сланину не подносим, али говеђу печеницу могу да једем. Сада се увози гомила неких глупости из Мађарске, Хрватске. Нека к'о бајаги храна, чари ЕУ контејнера.

Риба ми је омиљена, поготово печена пастрмка. Маслине и фета сир, такође. Зелена салата смета, парадајз прија. Бели и црни лук су скоро па увек на трпези (избегавам кинески бели лук, што је опет веома тешко). Бели кромпир, барени. Разни сосови.

Никад ништа без неког поврћа или воћа, а ни меса. Јаја кувана, али без жуманцета.

И, наравно, роштиљ :mrgreen: месо маринирано у пиву, рузмарин, бели лук, лимун :mrgreen: И још љуте папричице у фолији да омекшају...

Zvuci kao chillstep, manipuri cinija sa ambientalnim prizvukom dubina, naglasenim bass-om i pokusava da koristi simbol kapi vode, odnosno vode koja kaplje kao jednu sliku koja se prenosi. Zanimljivo je, ali postoji, bukvalno, mali milion ovakvih kompozicija. Mnogi ljudi ih koriste kao mix od 12-13 sati na YouTube radi lakseg spavanja. Razlicite kombinacije i zaista zanimljivo, ali ponekad previse hladno i udaljeno.

Meni recimo vise prija nesto ovakvo : }

AB- овде. Најређа од ковенционалних.

Овако ми је изгледало претходно јутро:
jutro20140726.jpg

Ne mogu da doniram krv posto sam epilepticar na redovnoj terapiji:) Al znam da su u srednjoj svi iz razreda maltene donirali krv, bila je organizovana akcija pa su svi dobili dan slobodno, 5 iz biologije, saznali krvu grupu pa sam bila strasno ljubomorna sto ne mogu i ja :lol:

Зар је ово било 2012...одлете време :D

Знака Рака из Подзнака и дневна доза смехогађења. Хм... да. поставићу после још неке ''песме'' где се користи ''зодијак''. И била би фора пронаћи их у једној теми... Због забаве...и посматрања...

Коментаре још увек нисам прочешљао, а требало би видети урановско наелектрисање.

Pomišljam kako bi bilo zanimljivo napisati esej na temu-šta su me sve pitali razni klijenti, bez dela da navodim ime, generalije ili bilo šta što bi povredilo nečiju privatnost. Bez potrebe da bilo koga osuđujem, već onako, čisto neka pitanja koja nisu uobičajena-sabrati na jednom mestu. Ma super su ljudi kada se otvore :zaljubljena:
Dobro,de ima i crnjaka, ali samo pitanja koja nisu uobičajena.

Pomišljam kako bi bilo zanimljivo napisati esej na temu-šta su me sve pitali razni klijenti, bez dela da navodim ime, generalije ili bilo šta što bi povredilo nečiju privatnost. Bez potrebe da bilo koga osuđujem, već onako, čisto neka pitanja koja nisu uobičajena-sabrati na jednom mestu. Ma super su ljudi kada se otvore :zaljubljena:
Dobro,de ima i crnjaka, ali samo pitanja koja nisu uobičajena.
odlična ideja....

Postaneš dobrovoljni davalac krvi, ustanove ti krvnu grupu.
Inače, ne konzumiram ono što je karakteristično za moju krvnu grupu, ako već o načinu ishrane pričamo :lol:
To je samo jedan od pogleda na način ishrane.
U principu osluškujem svoj organizam i to jedem, i uglavnom ubodem, sem kad me uhvati Saturnovska autodestrukcija i navalim na testa i slatkiše dok mi ne pozli...slučajno se potrefilo da volim baš ono što odgovara mojoj krvnoj grupi....

MARS Konačno,posle predugog boravka u znaku Vaga,,ulazi u svoje prirodno sedište,Škorpija..Haotičan i naporan period za Vage,Ovnove,Rakove i Jarčeve,konačno se završava,i počinje period stabilizacije,gde god je bilo problema.A verujem,bilo ih je na svim poljima..Čak osam meseci,je remetio i rušio planove,donosio nervozu,borbu,komplikacije..uhh..bio je zaista težak period..Od 26.jula,počinje miran i stabilan period,napreda i poboljšanje za Vage,rakove,Ovnove,Jarčeve,ali i za Škorpije,jer Mars donosi preko potrebnu snagu da krenete sa "mrtve tačke",i počnete da sredjujete život..ostali: STRELAC-odmor,putovanja,iznenadni dobici.VODOLIJA-obnavljanje "razrušenog",nova snaga za poslove,dobici.RIBE-Nove ponude u vezi posla i ljubavi.BIK- konačno razrešenje na ljubavnom planu.čak i ako vam teško padne-to je dobro za vas-jer dajete šansu za novo BLIZANCI-veća šansa za dobitke iz "daleka",rešavanja finansijskih problema.LAV- uživajte i osmeh na lice DEVICA-Dobra koncentracija na poslovnom planu,dobri planovi,dobri potezi u vezi nekretnina...

lepo...:p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back