Snow_Queen1
Aktivan član
- Poruka
- 1.167
Kamael? Zar i ti sine Brute...(da ignorises moje pitanje na temi "sve sto vas interesuje a ne znate") ? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jednom sam se u Firenci izblamirala kad sam dva tipa koje sam tek upoznala pitala na neukom italijanskom šta su u horoskopu (znam nešto malo španski) - umesto ''oroscopo''- rekla ''ora scopo tu e tu'', što bi značilo da obojicu sada ******* (najvulgarniji njihov izraz za sex).....Gledam Capri na RAI Uno i učim italijanski...opuštencija![]()
kad su se prenuli od šoka slatko su se nasmejali....jednom sam se u Firenci izblamirala kad sam dva tipa koje sam tek upoznala pitala na neukom italijanskom šta su u horoskopu (znam nešto malo španski) - umesto ''oroscopo''- rekla ''ora scopo tu e tu'', što bi značilo da obojicu sada ******* (najvulgarniji njihov izraz za sex).....kad su se prenuli od šoka slatko su se nasmejali....

Ja ništa nisam rekla, pravo da ti kažem, jer ne znam ni o kome se radi, ali je sigurno da je sam Nato birao astrološki pogodan dan za napad - sećam se da sam tad pogledala u efemeride, Sunce je ušlo u Ovna, i još toga je bilo, treba videti.....neko se ovde možda seća.....
- - - - - - - - - -
Onaj astrolog kog sam spominjala ovdje a vi mi rekli da je svasta ispromasivao je" predvideo da će nas napasti 24 marta 1999. godine pa su ga zbog toga zvali na informativni razgovor u policiju." nadjoh na jednom drugom forumu.