Snow_Queen1
Aktivan član
- Poruka
- 1.167
Da li je ikada na forumu bilo teme Numerologija? Cudi me da nema te teme...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je ikada na forumu bilo teme Numerologija? Cudi me da nema te teme...

pozzz. iz crne gore...![]()
doletela 
Rundek je rođen 18. februara - lepa granica između dva moja omiljena znaka - zato je onako zgodan i kreativan![]()

Upravo odgledah THE NOTEBOOK. Rekao bih da ovaj film ima puno ženskih fanova, jesam li u pravu?
Poz i tebi komsinice!Gdje si?
Ohoooooooodoletela
![]()
da nisi mozda na Noletovoj svadbi?![]()

Lepo stvarno....kad sam bila u Valensiji, videla sam da skoro svi koriste bicikle, zato što je grad u ravnici,za razliku og Bgd-a....imamo u centru samo jednu stazu (dopuštam mogućnost greške) i to pored reke, lepa je ali je jedina....Novi Beograd je već druga pričaДанас сам поновио авантуру вожње бициклом од центра града до моје јазбине. Баш смирујуће искуство. Подсетио сам се у колико лепом делу града живим...
Мхм, равница је битна.Lepo stvarno....kad sam bila u Valensiji, videla sam da skoro svi koriste bicikle, zato što je grad u ravnici,za razliku og Bgd-a....imamo u centru samo jednu stazu (dopuštam mogućnost greške) i to pored reke, lepa je ali je jedina....Novi Beograd je već druga priča
Baš tako, pa Beograd je sav na brdima......Nemanjina je odličan primer....jednostavno je nemoguće..a znaš šta mene nervira - ovde stoka vozi bicikle po trotoaru i milion puta mi se prikrade iza leđa - taman posla da koristi zvonce, i zamalo da me pokosi....Мхм, равница је битна.
Људи овде причају како су холандске власти у периоду сатанизације Срба безобразно штимовали чињенице о нама. Тако је била и репортажа о томе како су Срби "нецивилизовани" јер не желе у престоници да користе бицикле уместо аутомобила и градског превоза.
А да се почешеш... тог што је то пласирао треба послати да сваки дан у свом оделцу иде уз Немањину бициклом па после да проведе осам сати у канцеларијици. Таман да се осуши... па онда низбрдо. Кад му једном откажу кочнице, да бар знамо и ставимо камеру па правац на јутјуб.

Očekuj pametno i komunikativno dete....Bolje dvojna priroda nego gadna narav koju imaju neki drugi znaci....rodila sam decaka blizanca,kroz zivot se nisam nikako sretala sa ljudima ovog znaka bar ne nesto dublje temeljnije,pa me zanima sta mogu da ocekujem,jer mi se nekada cini da imam dve bebe a ne jednu,zar je to stalno tako?uopste dajte nekako da se pripremim![]()
Zašto ne reći gospođi da astrologija ne funkcioniše baš tako i da bi bilo bolje da neko pogleda natalnu kartu deteta...Naravno da se ne može reći ništa bez natala, al ipak, ne poznajem GLUPOG i ĆUTLJIVOG BlizancaEh, kad bi to bilo tako da je svaki Blizanac komunikativan i pametan.Zašto ne reći gospođi da astrologija ne funkcioniše baš tako i da bi bilo bolje da neko pogleda natalnu kartu deteta...
(što ne znači da ih nema, samo nadam se da gospođa neće biti u onih 2 -3%), kao što sam čula da postoje i prljave Device, a ni jednu u životu nisam videla