ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
And NOW.. Everything is Changing..
Buildings,People, Behaviors, Emotions, Feelings, Perceptions, Attitude, Actions, Relations...Everything is CHANGING.. Change is the only Constant thing in the universe!

"Poštovani Lavovi 16.jula 2014 godine,POČINJE VAM GODINA SREĆE,uspeha,dostizanja ciljeva.Godina uspona. Godina u kojoj ćete rešiti mnoge probleme. Od sada,više ništa neće biti kao pre.promenićete mnogo toga,najviše-sebe.Pravićete selekciju ljudi oko sebe,kao i platformu za novi početak.Ne zaposleni će naći posao,usamljeni-ljubav,izgubljeni-smisao i novi put, Planeta Jupiter,donosi mnoge poklone,rešenja,snagu,energiju,najpre lavovima, a takodje i ovnovima,strelčevima,blizancima,vagama,vodolijama.. Iskoristite ovu šansu,jer se čeka 12 GODINA.. Budite pametni,pronicljivi,pomalo i prefrigani,kako biste u narednih godinu dana,rešili,bar 90% problema..A kakva je godina za ostale znake? evo : BIK-godina raskida sa starim načinom života i razmišljanja,napravićete efikasan sistem u vezi posla i novca i konačno ćete se stabilizovati i na emotivnom planu.RAK-Jupiter će Vam ove godine doneti stabilnost u finansijskom polju,napredak.iskoristite ovu godinu da ojačate finansijski,i polako sredjujte ljubavno pitanje.DEVICA-Obratite pažnju na nova prijateljstva,posebno sa ljudima na pozicijama i položajima.Mnoge neprijatelje ćete uspeti da sklonite od sebe,i time rasčistiti put ka budućim uspesima.ŠKORPIJA-iako će Vas planeta Saturn opterećivati još nekoliko meseci,Jupiter će pomoći da stabilizujete stanje na polju posla i karijere,a i dosta zdravstvenih problema,sa jupiterom možete rešiti.JARAC-Konačan i dugo očekivan raskid sa prošlosti na ljubavnom planu,doneće šansu da vaše srce ponovo daje i prima ljubav..Jupiter vam donosi godinu posvećivanja sebi,.RIBE-Siguran sam da će vam Jupiter doneti mogućnost poboljšanja na psihičkom i zdravstvenom planu,kao i sredjivanje stanja u porodici.. "

Gledam Capri na RAI Uno i učim italijanski...opuštencija :D
jednom sam se u Firenci izblamirala kad sam dva tipa koje sam tek upoznala pitala na neukom italijanskom šta su u horoskopu (znam nešto malo španski) - umesto ''oroscopo''- rekla ''ora scopo tu e tu'', što bi značilo da obojicu sada ******* (najvulgarniji njihov izraz za sex).....:zcepanje:kad su se prenuli od šoka slatko su se nasmejali....

jednom sam se u Firenci izblamirala kad sam dva tipa koje sam tek upoznala pitala na neukom italijanskom šta su u horoskopu (znam nešto malo španski) - umesto ''oroscopo''- rekla ''ora scopo tu e tu'', što bi značilo da obojicu sada ******* (najvulgarniji njihov izraz za sex).....:zcepanje:kad su se prenuli od šoka slatko su se nasmejali....

:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Onaj astrolog kog sam spominjala ovdje a vi mi rekli da je svasta ispromasivao je" predvideo da će nas napasti 24 marta 1999. godine pa su ga zbog toga zvali na informativni razgovor u policiju." nadjoh na jednom drugom forumu.

:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Onaj astrolog kog sam spominjala ovdje a vi mi rekli da je svasta ispromasivao je" predvideo da će nas napasti 24 marta 1999. godine pa su ga zbog toga zvali na informativni razgovor u policiju." nadjoh na jednom drugom forumu.
Ja ništa nisam rekla, pravo da ti kažem, jer ne znam ni o kome se radi, ali je sigurno da je sam Nato birao astrološki pogodan dan za napad - sećam se da sam tad pogledala u efemeride, Sunce je ušlo u Ovna, i još toga je bilo, treba videti.....neko se ovde možda seća.....

Сензационализам увек изложити скептицизму. Воја Антонић је пре којих пола деценије држао предавање о преварантима који су свашта предвиђали а прича до приче потпуно провидне када се ставе све чињенице на сто.

zvono-kapija-ulaz.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back