ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni su rekli da sam ćutljiv iako sam Blizanac...i ovi koji me znaju i neki koji su mi gledali kartu.
Pa i ja sam Strelac koji se ne bavi sportom, niti ga interesuje, sem rekreativnog skijanja i jahanja koje sam jedino upražnjavala
Naravno da ne treba generalizovati, ali da ima istine i u najopštijoj i najgrubljoj podeli, kao što je lokacija Sunca, može te uveriti divna knjiga - možda si je i čitao - Linda Gudman - Sunčevi znaci.....

- - - - - - - - - -

Meni su rekli da sam ćutljiv iako sam Blizanac...i ovi koji me znaju i neki koji su mi gledali kartu.
Pa jel si ćutljiv ili nisi? To znaš i bez karte :D, verovatno ti je naglašen Saturn ili ubijen Merkur....kad pišeš nisi uopšte nekomunikativan....i to je Merkur....

јuče, 13:56
da ne reklamiram nikog, ja jednom domaćem portalu je objavljen članak sa jednom gospojom koja je pogledala planete za finale
Utakmica će, svakako biti, zanimljiva. U početku neće biti toliko uzbudljivo, čak bi moglo da bude i dosadnjikavo, a moguće je i da rezultat ostvaren u 90 minuta neće biti odlučujućui (dakle, mogući su produžeci).

podznak utakmice u znaku Ribe, pa je pola stvari čudno
Ona je "videla" i nekakav problem sa sudijom, odnosno da je moguće da određena sudijska odluka bude odlučujuća.
dobar dan za Krosa, Milera, Mesija i Maskerana, a loš za Iguaina. Što se tiče Ozila on bi na terenu mogao da bude "nit smrdi, nit' miriše"
Nemačka bi trebalo da pobedi, ali postoje dve opcije - 2:1 za Nemačku ili produžeci. Ona smatra da "ne bi trebalo da bude više od tri gola na meču". Očekujemo bolju igru Nemačke jer imaju "znanje" , a Argentini samo sreća može da pomogne.
potvrda tačnosti astrologije:worth: (iako sam navijala za Argentinu:()

Eh, kad bi to bilo tako da je svaki Blizanac komunikativan i pametan.:) Zašto ne reći gospođi da astrologija ne funkcioniše baš tako i da bi bilo bolje da neko pogleda natalnu kartu deteta...

joj nemoj to gospodja,osecam se staro a moguce da sam mladja od tebe:)nisam ni mislila da mi neko tek tako istrese detalje bez natalne,nego onako okvirno karakteristike jer ne poznajem ni jednog blizanca.

Па увек постоје два типа Близанаца. Ћутљив, који размишља 300 на сат, односно причљив који жели да укомбинује брзину мисли са брзином изговора.
И, генерално посматрајући, код Близанаца се увек води та борба - да ли да нешто кажу или им је драже да о томе размишљају. Уколико се вербално не испољавају, то ће радити тако што имају одличан компјутер, телефон или ће константно гледати да надограђују своје технолошке рођаке. Близанац је боем у души и жели прст у свакој торти, али је и вечити идеалиста сваке борбе за слободу, поготово за слободу мисли.

Кључна реч - Бити занимљив.

Није зез:

69c05d3aef6aa58977e6061e714dc90c.jpg

То је управо она лошија страна Плутона у Јарцу. Не само Видео-игре, већ и генерална забава. Највише се продаје на Hype.

Питам се, рецимо, за ону видео-игру Kingdoms of Amalur. 90.000.000 долара пропало у воду, требало да буде Prequel за MMO, на крају држава постала власник игре.

http://www.gamespot.com/articles/schilling-on-38-studios-i-failed/1100-6412868/

Па управо ми је императивно да имам његову карту испред себе. Јурим га већ недељу-две да постави карту или пружи линк. Са рођењем ту негде око 15:40, можда мало раније.
Па сад, и није толико релевантно за тему о мушким водол`јама...

Довољно је он писао по форуму да се карта реконструише.

Камаел, је л` ти и Ve у VIII или само бикчасти So 0 Ma?

Данас смо решили, колективно стрелчевски, да те зезамо али ти ни за то изгледа ниси. :rumenko: Много досадно, киша.

Имаш ли наталну карту?! Је л' те и даље занима мој Меркур? :rumenko:

Е, а Водолије су цареви :cool: када узме Урановско дете да малтретира Бикоњу, све руши темеље.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back