Миша
Domaćin
- Poruka
- 3.363
Много је лакше размењивати мишљења када су подаци доступни, зар не?zaboravila sam da ti imaš moj natal...![]()

После овога свакако увек приложи карту, да видимо о чему ти то... иначе ћу те увек подсећати на овај фејл (енгл. fail) од топик-хајџека (од енгл. topic hijacking)
Јок, по мени је опозиција преширока за јупитер, а остале две планете су ван знака у којима "раде" аспекти. Овде имамо два исказа:opet, moralo je da me potkači. iako nije u istom znaku u konjukciji sa uranom, sama tranzitna konjukcija je trebalo da me odradi. a viš, nije...![]()
1) Некога Sa0Ma није ни поткачио, па му се ништа није ни десило
2) Некога је Sa0Ma поткачио, али му се ништа није десило
Мени 1) изгледа мнооого логичније од 2).
Ако ти је 2) логичније од 1). онда не бих рекао да си у позицији да некоме говориш да нешто "погледа мало боље".orbisi su se kretali oko 7, 8... pogledaj malo bolje, znači opzicija, odnosno kvadrat na saturn i jupiter.

И мени је ступио на снагу један отказ. Толико позитивна ствар ми се није скоро десила.jedina bitna stvar je što sam dala otkaz, to jwe bilo oko 15-og... bez nekih trzavica.

Ваљда и ово повезујеш са транзитним Sa0Ma,znači ništa mi se nije desilo, a da nije bilo mojom voljom. i malo veći priliv novca. dobro, možda i malo više sexa u tom periodu...

А, ти би то желела да неко диже прсте.dalje... moj kometar se nije odnosio na tebe i tvoju konstataciju. ne diži dva prsta dok te ne prozovem.

До тада, аргументе у руке, а мани се дечијих поштапалица. Дотакао сам се испод и теме зашто нико и нико нема потребу да чека твој знак да би нешто коментарисао. (безобразлука ...

Хоћеш да кажеш да за своја (зло)дела ниси одоговрна?sada ovo što ću reći možda neće prijati moderatorki, ali ti si kriv...![]()

Видим да ти свашта иде на живце, па измишљаш да те је поткачио Sa0Ma, како би могла да се на овакав начин празниш. Управо си дала мотив из којег флејмујеш тему.konkretno ona insistira na svakoj temi, naročito onima gde je umeša saturn kako se loše oseća, kako joj je teško i slično...pa je malo počelo da mi ide na živce.
Такође сасвим нормалне астролошке опсервације називаш кукањем. Ја мислим да је то веома некултурно и да нипошто не чини да изгледаш више "у праву"... осим можда самој себи.ova priča je postala nakon njenog komentara jedna u nizu sličnih... samo kukanje.
Баш си то лепо замислила, да контролишеш када ћу да ти одговорим на писаније а када не, ха? Није него. Шта год пишеш на јавном форуму, сви то могу да прочитају. Када се дотакнеш нечега што је потекло од мене, ред је да очекујеш да ћеш и од мене добити одговор. Ако је нешто у ономе што си написала нејасно, па изгледа као да пишеш оно што ниси желела да напишеш, то је тотално твоја кривица и нажалост резултат лошег изражавања.to što se nekome nešto desilo konkretno je sasvim druga priča. sledeći put kada budem imala primedbu na tvoj post, tebi ću se lično i obratiti, odnosno citirati te, da ne bi više imao ovakvih dilema.
Транссатурне по мени треба разматрати тек за ствари које имају моног дужи животни век од људи. Нпр. државе. Али и тада су им по мени орбиси из модерне пренапумпани.e pa nemoj tako, ja ga ozbiljno shvatam. mada će krajem novembra već krenuti pravim hodom, bar će mi se maknuti sa meseca i venere... meni je ipak suvladar. u toj konjukciji će mi napraviti džumbus, ali kontam i da će već biti krajnje vreme da se neke stvari privedu kraju.
mada, u jarcu će da bidne 'baš me nešto zabole'... vidiš da ipak vodim računa o znacima.
У наталним ти ја њи` гледам као овеће фиксне звезде. Само конјункција, са неким орбисом од 1,5°.