Миша
Domaćin
- Poruka
- 3.363
Veruj mi da te razumem, pad koncentracije, pad samopouzdanja, volje itd, sve se to i meni izdesavalo, mogu reci da je jos uvek prisutno ali se nekako nosim sa tim za razliku od prosle godine kad sam totalno digla ruke, i u septembu i oktobru nisam mogla ni jedan ispit da polozim(sva sreca pa sam imala uslov), ali iskreno tad me nije ni bilo briga sta ce biti. Bila sam u totalnom autu.
"I think it is time to go visit my locker, get some happy pills and make the politics here just float away..."
Видиш, мождана хемија је чудо. Право парче мозга (де)активирано даје мотивацију упркос свему (лошем). Исто тако и право парче (де)активирано убија сву мотивацију упркос свему (добром). Наравно, ово горе је само илустрација никако позив да се нешто узима. Види зашто:
Ја као да сам нашао начин да подбодем ум где треба да одржи хемију у пожељном стању када је критично. Наравно, од каВе ми се повраћа и боли ме глава од самог њеног мириса, а ствари попут гуаране или ред була у животу нисам купио ни пробао.

Мислим да моћ ума омогућава да се он сам одржи уколико њиме овладате. Не знам колико је то некоме лако или тешко, али знам да је могуће!
Сад вероватно звучим као будиста (или шта већ), а ни то нисам.