Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
О, фак. Да л` су то транзитни саки и маки у конјункцији и квадрирају ми Asc.Јој, а ја се питам зашто имам "шити дејс". Јес` да не верујем у друге аспекте са кућама (осим у конјункције), ал` нечему треба да припишем што имам бзвз дане.
Ови дани су се баш одужили некима. Марс и сатурн у конјункцији.
Неки дечко се бацио са зграде.
Другог запалио неки клинац.
Трећи се убио ловачком пушком.
А ту су и они луди клинци-кинези из `оландије, што су платили неком трећем клинцу да убије клинку која им се замерила.
Шта год да је, баш коси.
Превелике орбисе дајеш, и очигледно не признајеш границе знакова. Јок опозиција Јупи (користиш ти орбис ~10° на обостраној сепарацији), јок квадрат Сатурн (чак није у квадрирајућем знаку), јок конјункција Уран (чак није у истом знаку).inače mi je taj aspekt napravio kvadrat na natalnog saturna + opozicija jupiter + konjukcija natalni uran...
samo nisam se opterećivala time, ni da se nešto dešava zbog toga, nit sam uronila u analizu svojih osećanja u tim trenutcima...![]()
Пуно конкретних ствари, побројаних по скоријим црним хроникама широм света, даје некакву већу слику. Ниси приложила ништа што би заиста противречило горе изнетој тези, осим што си то назвала кукањем (јеа, прилично "висок" ниво дискурса...). Мислим, макси некоректно с твоје стране, уз тенденциозно представљање себе као некога ко је "поткачен" истим дешавањима.ti pričaš o konkretnim stvarima... ja pričam generalno o 'doživljavanju aspekata'... danas mars na saturn sutra mars na pluton, uvek se nađe materijala za kukanje...
Превелике орбисе дајеш, и очигледно не признајеш границе знакова. Јок опозиција Јупи (користиш ти орбис ~10° на обостраној сепарацији), јок квадрат Сатурн (чак није у квадрирајућем знаку), јок конјункција Уран (чак није у истом знаку).
Слободно веруј да те је тај аспекат дохватио, ал` ја бих рекао јок. И чак је моје "читање" конзистентно са твојим исказом, замисли.
Пуно конкретних ствари, побројаних по скоријим црним хроникама широм света, даје некакву већу слику. Ниси приложила ништа што би заиста противречило горе изнетој тези, осим што си то назвала кукањем (јеа, прилично "висок" ниво дискурса...). Мислим, макси некоректно с твоје стране, уз тенденциозно представљање себе као некога ко је "поткачен" истим дешавањима.
Марса нећемо баш сутра гледати у конјункцији с плутоном, С обзиром да тог бинарног патуљка третирам као фиксну звезду, не бринем се ни да ће дуго трајати, шта год да буде резултат тог сусрета. Ко хоће да брине, нек изволи...![]()