ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И ове вечери сам усликао Месец:

20120801.moon.jpg

О, фак. Да л` су то транзитни саки и маки у конјункцији и квадрирају ми Asc. :) Јој, а ја се питам зашто имам "шити дејс". Јес` да не верујем у друге аспекте са кућама (осим у конјункције), ал` нечему треба да припишем што имам бзвз дане.

О, фак. Да л` су то транзитни саки и маки у конјункцији и квадрирају ми Asc. :) Јој, а ја се питам зашто имам "шити дејс". Јес` да не верујем у друге аспекте са кућама (осим у конјункције), ал` нечему треба да припишем што имам бзвз дане.

Da, da, tranzitni Saki i Maki u konjukciji...:)

Klizaliste i prasina na Marsu
9_toptenspace_461.jpg

Krater Fobosa meseca Marsa, dobio ime po grckom bogu uzasa
6_toptenspace_461.jpg

Ostatak supernove, putuje brzinom od 9.6 mil.km/h
4_toptenspace_461.jpg

Venera, Jupiter i Mesec, smajli na Zemlji
10_toptenspace_461.jpg

Ови дани су се баш одужили некима. Марс и сатурн у конјункцији.

Неки дечко се бацио са зграде.
Другог запалио неки клинац.
Трећи се убио ловачком пушком.
А ту су и они луди клинци-кинези из `оландије, што су платили неком трећем клинцу да убије клинку која им се замерила.

Шта год да је, баш коси.

Ови дани су се баш одужили некима. Марс и сатурн у конјункцији.

Неки дечко се бацио са зграде.
Другог запалио неки клинац.
Трећи се убио ловачком пушком.
А ту су и они луди клинци-кинези из `оландије, што су платили неком трећем клинцу да убије клинку која им се замерила.

Шта год да је, баш коси.

Ma to se dešava stalno...bez obzira na zvezde.

Колико пратим црну кронику, јок стално бива како је сад. И то се не односи само на (само)убиства, већ и на друштвене прилике. Нпр. јуче је био и ретко запамћени колапс у Бул. Краља Александра, неки синдикати су баш сада нашли да се огласе да је насиља над возачима ГСП било доста и сл.

Како год било, разилазе се два малефика, и видим бо`ме, иде и захлађење за неких 10°C.

Иначе, од скора је то почело... пржећа лета и оштре зиме. Није тако било раније.

Али опет, природа има својих лепота. Сећате ли се како је претходна зима почела? Први снег? У Београду је с`јало Сунце, а снег је сипао, и добијао златну боју. Баш сам се возио преко моста током једног од таквих догађаја. Изгледало је као златна магла над Београдом. Суреално. Ухватио сам нешто од тога:

ja ič nisam osetila... dešavalo se svašta nešto, ali ič ružno. :lol:
ako bi pridavali pažnju svakom aspektu i tako ga dramatično doživljavali nećete imati snage da udahnete.
hetfieled... bilo je i lepih tranzita ovijeh dana, meseci, godina... :roll:

Не дотиче се сваког. Није свако извршио самоубиство, и није свако као невини пешак покошен у некој саобраћајци. Али постоји и дотиче се неких људи. Мени је та конјункција управо квадрирала Асц, и заиста ми се у том периоду десило лоших ствари каквих не памтим од скоро. Имам ето, ипак и заштиту у ово време, па је ту тек покоја мања повреда. Према мом сазнању нисам животно угрожен нити озбиљно повређен.

inače mi je taj aspekt napravio kvadrat na natalnog saturna + opozicija jupiter + konjukcija natalni uran... :lol:
samo nisam se opterećivala time, ni da se nešto dešava zbog toga, nit sam uronila u analizu svojih osećanja u tim trenutcima...:lol:

inače mi je taj aspekt napravio kvadrat na natalnog saturna + opozicija jupiter + konjukcija natalni uran... :lol:
samo nisam se opterećivala time, ni da se nešto dešava zbog toga, nit sam uronila u analizu svojih osećanja u tim trenutcima...:lol:
Превелике орбисе дајеш, и очигледно не признајеш границе знакова. Јок опозиција Јупи (користиш ти орбис ~10° на обостраној сепарацији), јок квадрат Сатурн (чак није у квадрирајућем знаку), јок конјункција Уран (чак није у истом знаку). :lol:

Слободно веруј да те је тај аспекат дохватио, ал` ја бих рекао јок. И чак је моје "читање" конзистентно са твојим исказом, замисли. :lol:

ti pričaš o konkretnim stvarima... ja pričam generalno o 'doživljavanju aspekata'... danas mars na saturn sutra mars na pluton, uvek se nađe materijala za kukanje...
Пуно конкретних ствари, побројаних по скоријим црним хроникама широм света, даје некакву већу слику. Ниси приложила ништа што би заиста противречило горе изнетој тези, осим што си то назвала кукањем (јеа, прилично "висок" ниво дискурса...). Мислим, макси некоректно с твоје стране, уз тенденциозно представљање себе као некога ко је "поткачен" истим дешавањима.

Марса нећемо баш сутра гледати у конјункцији с плутоном, С обзиром да тог бинарног патуљка третирам као фиксну звезду, не бринем се ни да ће дуго трајати, шта год да буде резултат тог сусрета. Ко хоће да брине, нек изволи... :lol:

Превелике орбисе дајеш, и очигледно не признајеш границе знакова. Јок опозиција Јупи (користиш ти орбис ~10° на обостраној сепарацији), јок квадрат Сатурн (чак није у квадрирајућем знаку), јок конјункција Уран (чак није у истом знаку). :lol:

Слободно веруј да те је тај аспекат дохватио, ал` ја бих рекао јок. И чак је моје "читање" конзистентно са твојим исказом, замисли. :lol:

Пуно конкретних ствари, побројаних по скоријим црним хроникама широм света, даје некакву већу слику. Ниси приложила ништа што би заиста противречило горе изнетој тези, осим што си то назвала кукањем (јеа, прилично "висок" ниво дискурса...). Мислим, макси некоректно с твоје стране, уз тенденциозно представљање себе као некога ко је "поткачен" истим дешавањима.

Марса нећемо баш сутра гледати у конјункцији с плутоном, С обзиром да тог бинарног патуљка третирам као фиксну звезду, не бринем се ни да ће дуго трајати, шта год да буде резултат тог сусрета. Ко хоће да брине, нек изволи... :lol:

zaboravila sam da ti imaš moj natal... :lol:
opet, moralo je da me potkači. iako nije u istom znaku u konjukciji sa uranom, sama tranzitna konjukcija je trebalo da me odradi. a viš, nije... :lol:
orbisi su se kretali oko 7, 8... pogledaj malo bolje, znači opzicija, odnosno kvadrat na saturn i jupiter.
jedina bitna stvar je što sam dala otkaz, to jwe bilo oko 15-og... bez nekih trzavica. :lol:
znači ništa mi se nije desilo, a da nije bilo mojom voljom. i malo veći priliv novca. dobro, možda i malo više sexa u tom periodu... pa sad povezuj sa vladarima kuća ako te zanima, mene jok. :lol:

dalje... moj kometar se nije odnosio na tebe i tvoju konstataciju. ne diži dva prsta dok te ne prozovem.
sada ovo što ću reći možda neće prijati moderatorki, ali ti si kriv... :lol:
konkretno ona insistira na svakoj temi, naročito onima gde je umeša saturn kako se loše oseća, kako joj je teško i slično... :roll: pa je malo počelo da mi ide na živce.
ova priča je postala nakon njenog komentara jedna u nizu sličnih... samo kukanje.
to što se nekome nešto desilo konkretno je sasvim druga priča. sledeći put kada budem imala primedbu na tvoj post, tebi ću se lično i obratiti, odnosno citirati te, da ne bi više imao ovakvih dilema. :lol:

e pa nemoj tako, ja ga ozbiljno shvatam. mada će krajem novembra već krenuti pravim hodom, bar će mi se maknuti sa meseca i venere... meni je ipak suvladar. u toj konjukciji će mi napraviti džumbus, ali kontam i da će već biti krajnje vreme da se neke stvari privedu kraju. :lol:
mada, u jarcu će da bidne 'baš me nešto zabole'... vidiš da ipak vodim računa o znacima.

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back