Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Lol, ja skromnu 8icu i to samo na konto toga sto sam blesava...
Zapravo trebala sam da ćutim i kažem kako je profa bio strog i kako me gnjavio ali je činjenica da sam se izvukla samo na konto toga što sam brbljiva i zaebavala sam se sve vreme..pa kapiram da me ne bi više gledao
Bas mi je drago zbog Trumana i Wild...uzivajte danas!
Meni je tako los dan, krenuo je sa nekim prepirkama sa rodbinom, posle se bus toliko vukao i upala sam u guzvu pa sam zakasnila na predavanje.
Sad me nema na listi za neku praksu, nemam pojma kako cu se ubaciti, bas sam se iznervirala, a treba da idem i kod zubara ove nedelje jaooo svega mi je dosta!
Kad ce bolji dani dragi moji?? Da napomenem, ipak je sad pesma kako je bilo prethodnih godina, ali imam osecaj da nikako da skinem taj teret koji me pritiska.
Ako neko ima volje da mi pogleda ove tranzite i da kaze nesto lepo... http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_24gw_01_ja_201258.62631.8128.gif&res=100&va=&cid=48afilemmKZSC-u1333443219
Uf H. drzim fige da prodje.
Ja u talasu lepog raspolozenja danas vrtim Idole ceo dan i spremam rucak ko prava mala domacica
Bukovace pohovane i blitva , nema bolje.
Proci ce je,naisao talas,mesec joj danas izlazi iz osmog trebalo bi vec da se oseca bolje
Hetfield,meni kad naidje kriza uvek se setim i ponovim ove reci sve sto je bilo proslo je,sve sto ce biti proci ce, nakon toga se setim da sve sto je bilo lose je proslo a zamenilo ga dobro
Evo jedne pesme za one koji imaju neki los aspekt,a svi imamo bar jedan koji ne stima,zar ne
Hvala vam dragi moji, u pravu si Kamael, danas je bolje, a i mesec je izasao iz osmog
Svidja mi se ovo: "sve sto je bilo proslo je,sve sto ce biti proci ce".
Upravo sam saznala da mi je radno mesto potpuno blizanačko...nas troje, sve troje blizanci. I to i koleginica i ja blizanac/škorpija a kolega ne zna podznak.
A gazdarica je Škorpija.
Nije ni čudo da se odnosi prema nama ko prema svojoj deci..uvek nas brani okolo a mi samo ćutimo i smeškamo se
Што ја више немам испите да се `фалим... кад мало боље размислим, ипак не желим више испите.
Додуше сећам се како је код мене било кад неко закасни. Нису сви били крвници, ал` било их је пар што су све који би да уђу после њих избацивали, уписивали им одсуство а на рачун накупљених одсуства им бранили да изађу на испит. После тога, само уз одобрену молбу код Декана. Нешто је додуше утањио иначе дебели број студената након свега тога.
Tako i treba a ne kao ja...Mada uglavnom najgori deo resim u junu ali uvek jos ponesto ostane za leto.
Ma kako god, samo da dam uslov za cetvrtu i vratim se svom prirodnom stanju-hedonizmu
Па оно, ја пасивно тражим да л` негде примају на PhD а да не малтретирају за паралелан посао. У иностранству пазе на то, а за мене нема др-школица у Србији. Превише је све то ново за "наше" титовске докторчиће.
Додуше, како сам кренуо са радовима на теме, има комисија преда мном да дрхти (уместо да буде обрнуто) док дође време за одбрану дисертације.
Градски превоз је такав да сваког дана једва чекам да стигнем кући да оперем целу главу. Она је део тела, који је најизложенији штроки и бактеријама које се тамо нагомилавају.