ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А мене почну очи да пеку током прве минуте након што уђем.

Ај` додај на то када неко почне онако сочно, прасећи, да крка неки смрдљиви смоки. Или било шта друго смрдљиво. Једном је испред мене седела жена која није само то радила, већ је у крилу имала куче које је такође хранила смокијем. А куче прди па растура! Нисам био расположен да прозивам, па сам се само склонио у тотално супротан крај трамваја.

Неко би ми рек`о да сам мнооого осетљив, ал` би` му ја рек`о да је прасе које мнооого жуди за шутком ван града. :)

Ај` опет репутације за све! :p То ме додуше подсећа на један монолог...

Wonderful! Time for a celebration... Cheese for everyone!

...
Wait, scratch that. Cheese for no one. That can be just as much of a celebration if you don't like cheese, true?

Zna li ko tačno vreme rođenja Blondie tj Debbie Harry

Večeras sam baš nešto u Blobdie fazonu...setim se kako sam tela da budem ista Blondie kad sam bila mala...( i sad ne bih imala ništa protiv) :lol:

A moja prelepa drugarica inače strašno liči na Blondie ..baš bih da uporedim kartice

Ај стварно, размишљам, шта је толико тешко рећи (будућој) екс особи да је готово?

Мислим, нађем вам ја 1001 начин да се рационалише нестанак емоција. Ал` који вам је био онај прави од кога је устручавање дошло?

Знате ону, када екс особа каже да вам никада више неће бити тако као што је било с њом. У томе и јесте поента разласка. :D

Знате ону, када екс особа каже да вам никада више неће бити тако као што је било с њом. У томе и јесте поента разласка.

:lol:
Dobro pitanje, sta znam ja uglavnom nemam problem sa raskidanjem...a nije bas ni da me je neko moljakao da ne raskinem :lol:
Razlog je uvek bio los tretman te osobe prema little o' me tako da nij ebilo tih problema sa objasnjavanjem nestanka emocija..

За тебе знамо само да ти није проблем преко интернета или телефоном. :p

Ал` мене занимају особе које само нестану из нечијег живота. Ма знам ја шта све може иза тога да се налази. У ствари, не занимају ме одговори. :p

Ај` да се још мало "отворим" астролошким детаљистима. Неколико пута ми је пребачено да сам човек којем "све смета". Ова перцепција може бити здрава хипотеза, иако бих је сматрао површном. Онај ко ме боље познаје, знаће да мени (скоро) ништа не смета. Ипак, када сам свестан да нешто не морам да трпим, онда то и не радим. Дакле, опет его (њах...), не нека хиперсензитивност. То је разлика између мене и особа које су стварно хиперсензитивне. Оне своју суперосетљивост не могу да контролишу.

Наравно, има и ствари које стварно нити могу нити желим да подносим.

Што ме подсети. Ако хоћеш месечара (или месечарку) из Водолије да увредиш, реци им да нису добре особе, нити особе од интегритета. Да су зле особе. И сл. Кад такву особу тако повредиш, зависи од нивоа агресије како ће да реагује. Може да заплаче, а може и главу да покуша да ти откине. То сам научио на тежи начин. :)

Ал` мој је месецко у близанцима

Сааад, ја злоћа? :) Јок.

Dobro je znati ...mada trenutno nemam lunica u Vodoliji u okruženju.
Neki vrag mi tranzitira, depresivna sam od juče popodne..možda je i do pms-a i rođendanske depresije.
Lepo ugasih Fejs, ugasih mob, isvađah se sa svima i bog da te vidi.Napraviću još veći razdor s ljudima koje volim nego što jeste al ko da je bitno, iovako će svi da crknemo sami.
I u tri lepe

Хм, па види, вечерас Јупи прелази у близанце. Да ли ти знаш који је шит бити на крају знака? Коме год је Јупи битан, сада је у тако нечему.

Замисли када сам ја јуче и прекјуче (за свети викенд) био већи део дана без интернета.

Проћи ће. :) :mazi:

Nadam se, hvala :kiss:

Ni meni nije radio net par dana, do prekjuče noć..skoro 'mreh.

Ha, okačila je jedna forumašica pre par dana onaj letnji horoskop pa je baš pisali da Jupi ulazi u Blizance danas/sutra a ja se još obradovah, reko baš lepo:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back