ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima ih i tamo.Citao sam knjigu indijske astrologije i pokusao da povezem sa zapadnom ali sve je drugacije.Ceo sistem je drugacije postavljen.Ova nasa se pokazala dobro u praksi neznam kakva je njihova.

Radi onda indijsku dok ovu obradis.Nije tesko,nauci se osnovna simbolika planeta,znaka,podznaka,aspekata.Kako su polozeni takvo je i tumacenje.Teoretskog znanje i malo intuicije da se zna sta vuce.

Pozdrav..:)
Na jednom astro sajtu sam citala zanimljiv text o tome kako iz natalne karte mozemo da procitamo imena-nase ime,nasih roditelja,naseg partnera (prvog muza,drugog,petog..)kucnog ljubimca i tako dalje..Text je bio potkrepljen primerima..i koliko sam shvatila ime npr.naseg prvog muza trazi se u 9 kuci,drugog u 11..i.Gleda se vladar kuce,gde je otisao,aspekte koje pravi i sl..
Obzirom da sam apsolutni pocetnik u ucenju astrologije,zvucalo mi je jako zanimljivo,pa ako neko zeli da prodiskutuje na tu temu..:D
Dajem svoj primer: vladar 9 je Mars u samoj 9(Skorpion) u konjukc sa Uranom.
Ne znam da li se gledaju i ostali aspekti,ali pravi i kvadrat sa ASC (Vodolija),kvadrat sa VE i SMC oba u Lavu u 7..Kako mi se zove muz? ;)

Poslednja izmena:
Pozdrav..:)
Na jednom astro sajtu sam citala zanimljiv text o tome kako iz natalne karte mozemo da procitamo imena-nase ime,nasih roditelja,naseg partnera (prvog muza,drugog,petog..)kucnog ljubimca i tako dalje..Text je bio potkrepljen primerima..i koliko sam shvatila ime npr.naseg prvog muza trazi se u 9 kuci,drugog u 11..i.Gleda se vladar kuce,gde je otisao,aspekte koje pravi i sl..
Obzirom da sam apsolutni pocetnik u ucenju astrologije,zvucalo mi je jako zanimljivo,pa ako neko zeli da prodiskutuje na tu temu..:D
Dajem svoj primer: vladar 9 je Mars u samoj 9(Skorpion) u konjukc sa Uranom.
Ne znam da li se gledaju i ostali aspekti,ali pravi i kvadrat sa ASC (Vodolija),kvadrat sa VE i SMC oba u Lavu u 7..Kako mi se zove muz? ;)

..добра...
...можда на слово М, нпр.??

..dobro
shame.gif

Ceo forum je posvećen tome :)
Ako se osvrneš videćeš da ima jedno 100000000000000 neodgovorenih pitanja na pdf Astrologija.

U kafani se obično vode neformalni razgovori, koji ne zahtevaju stručno znanje i temeljno proučavanje natalne karte ;).
Osim toga, prema vedskoj astrologiji na primer, nikad se ne može CELO ime videti iz karte. Može samo početni slog, a i to je teško ukomponovati u sadašnja imena, pošto je sanskritsko pismo u pitanju ;).

Dakle taj stil "pogađajte mi", pa "ih kakvi ste, nećete da mi pogađate" nekako odbija ljude...barem mene.

Ako neko hoće da se igra, on će da se igra, ako hoće profesionalno da tumači, on će da profesionalno da tumači....
...a ako hoće da se zabavlja - pa on će da se zabavlja, i nema ničeg lošeg u tome (dokle god se odvija za to predviđenim temama :) ).

Poslednja izmena:
Ceo forum je posvećen tome :)
Ako se osvrneš videćeš da ima jedno 100000000000000 neodgovorenih pitanja na pdf Astrologija.

U kafani se obično vode neformalni razgovori, koji ne zahtevaju stručno znanje i temeljno proučavanje natalne karte ;).
Osim toga, prema vedskoj astrologiji na primer, nikad se ne može CELO ime videti iz karte. Može samo početni slog, a i to je teško ukomponovati u sadašnja imena, pošto je sanskritsko pismo u pitanju ;).

Dakle taj stil "pogađajte mi", pa "ih kakvi ste, nećete da mi pogađate" nekako odbija ljude...barem mene.

Ako neko hoće da se igra, on će da se igra, ako hoće profesionalno da tumači, on će da profesionalno da tumači....
...a ako hoće da se zabavlja - pa on će da se zabavlja, i nema ničeg lošeg u tome (dokle god se odvija za to predviđenim temama :) ).

Prvo i osnovno,ne trazim tumacenje karte,jer sam ga realno dobila i imam coveka sa kojim se povremeno konsultujem za sve sto mi treba.Tako da ne trazim virtuelne astrologe i stoga nemam stil "pogadjajte mi i slicno" Mene,kao pocetnika,je taj text jako zainteresovao,ako vama kao astrolozima,profesionalnim ili se time bavite iz hobija,nije zanimljivo,nije moja stvar.
Moj post je bio neformalan,ne trazim nicije strucno znanje niti usluge.Smatrala sam da bi bilo zabavno,a i nesto bih mozda naucila..no nebitno.Uostalom,kao sto vidis nisam negativno (niti ikako) reagovala na prethodne komentare (sprdacke,saljive,kako god..)
Tako da,iako si moredator,ne mozes da mi lupas etikete!Jel jasno?A ako ikada 50 puta napisem istu stvar i krenem da smaram ljude mozes da komentarises u tom stilu..a to se nece desiti.Mozes samo da mi obrises post ako ti smeta ili te vredja,tebe ili bilo koga drugog..Vi ljudi u svakom postu vidite nekog vampira koji bi da isisa vase dragoceno znanje.

Poslednja izmena:
Mislim da si pogrešno shvatila stvari. A inače, i moderatori imaju pravo na lični stav ili mišljenje, verovala ili ne. I time stavljam tačku na ovu raspravu.
Nema potrebe za brisanjem postova, dokle god ne krše Pravilnik - nije loše da ljudi pročitaju svačije viđenje ili zapažanje.

(ja neću reći "je l' jasno - to ne spada u moj stil komunikacije :mrgreen: )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back