ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da si pogrešno shvatila stvari. A inače, i moderatori imaju pravo na lični stav ili mišljenje, verovala ili ne. I time stavljam tačku na ovu raspravu.
Nema potrebe za brisanjem postova, dokle god ne krše Pravilnik - nije loše da ljudi pročitaju svačije viđenje ili zapažanje.

(ja neću reći "je l' jasno - to ne spada u moj stil komunikacije :mrgreen: )

Nisam pogresno shvatila.Ako smatras da je smisleno ono sto si napisala,osvrni se ponovo na moj a i svoj post i vidi sta sam ja to trazila da mi "kazu,rastumace,pogledaju.." Ime mog muza??Mislim da znam kako se on zove.To je trebalo je da bude predmet zabave,da vidimo da li i koliko astrologija 'radi' u tom smislu..Toliko o tome.
Mogla bi da pogledas i pocetni post osnivaca teme (mesto za pricu o svemu i svacemu u sferi astrologije) tako da mislim da nisam na pogresnom mestu stavila koment.
I da "Jel jasno?" jeste moj nacin razgovora sa nekim ko me stavi na tapet zbog 2 recenice,koje nije ni shavtio kako treba.
Moj ego je moja *ebena stvar.I sad mozemo da stavimo tacku na raspravu.

Nisam pogresno shvatila.Ako smatras da je smisleno ono sto si napisala,osvrni se ponovo na moj a i svoj post i vidi sta sam ja to trazila da mi "kazu,rastumace,pogledaju.." Ime mog muza??Mislim da znam kako se on zove.To je trebalo je da bude predmet zabave,da vidimo da li i koliko astrologija 'radi' u tom smislu..Toliko o tome.
.

Astrologija nije za zezanje.Mnogo je ljudi mucki ubijeno ranije koji su svoje zivote posvetili ovoj mudrosti.Kroz celu istoriju kao jedan vid alternative bori se protiv zvanicnih doktrina,stega,drustvenih i verskih sistema koji drze coveka na sramnom nivou roba,i bice opozicija i dalje dok ne pobedi.

Mnogo ima danas astrologa,feng-shuista i ostalih koji ce vam pricati stvari tipa sta ce te obuci za novu godinu,no bice nepovratno izgubljeni i surovo kaznjeni jer ulaze u svet koji im nije sudjen.

Ne kazem nista tebi vec znam neke ljude koji su se neozbiljno prihvatili ovoga i pali.Na to je Val mislila i nije imala zle namere.

A tebi Val i ja mogu da prigovorim jer mi dosta postova obrisano sa tvoje strane, neke razumem ali neke nemogu kao npr u temi o astralnoj projekciji gde sam napisao nekoliko postova u antropozofskom ruhu,a antropozofija daje najkvalitetnije efemere.Da sam ubacio nesto o vesticarenju poput spiralnog plesa,a cemu si ti naklonjena,sigurno bi bili tu,ovako ih nema.

Astrologija nije za zezanje.Mnogo je ljudi mucki ubijeno ranije koji su svoje zivote posvetili ovoj mudrosti.Kroz celu istoriju kao jedan vid alternative bori se protiv zvanicnih doktrina,stega,drustvenih i verskih sistema koji drze coveka na sramnom nivou roba,i bice opozicija i dalje dok ne pobedi.

Mnogo ima danas astrologa,feng-shuista i ostalih koji ce vam pricati stvari tipa sta ce te obuci za novu godinu,no bice nepovratno izgubljeni i surovo kaznjeni jer ulaze u svet koji im nije sudjen.

Ne kazem nista tebi vec znam neke ljude koji su se neozbiljno prihvatili ovoga i pali.Na to je Val mislila i nije imala zle namere.

Slobodno mi citiraj gde sam ja to dobronamerno obavestena da se manem astro zabave,jer cu..sta-mucki zavrsiti?kosmicke nesrece i kletve ce mi se strovaliti na glavu..?! Uopste nije bilo to u pitanju..
Sem toga,daj bre,covece..Da nisi malo preozbiljno shvatio sve ovo?Ne znam kojim ti jos vodama plovis pa si tako zabrinut..Ja cak nisam ni u ovoj prici.Ako se poznavanje astrologije poistoveti sa citanjem,ja sam na nivou uopznavnja slova..A to sto se salim apropo sopstvene zvezdane postavke nece me sigurno odvesti u pakao..ili gde vec mislis da hoce..Nek svako brine o svojoj dusi.
Suplja prica ceo dan..over&out.

Poslednja izmena:
Slobodno mi citiraj gde sam ja to dobronamerno obavestena da se manem astro zabave,jer cu..sta-mucki zavrsiti?kosmicke nesrece i kletve ce mi se strovaliti na glavu..?! Uopste nije bilo to u pitanju..
Sem toga,daj bre,covece..Da nisi malo preozbiljno shvatio sve ovo?Ne znam kojim ti jos vodama plovis pa si tako zabrinut..Ja cak nisam ni u ovoj prici.Ako se poznavanje astrologije poistoveti sa citanjem,ja sam na nivou uopznavnja slova..A to sto se salim apropo sopstvene zvezdane postavke nece me sigurno odvesti u pakao..ili gde vec mislis da hoce..Nek svako brine o svojoj dusi.
Suplja prica ceo dan..over&out.

Citiracu sebe jer sa tobom ne vredi pricati,nesto ti nije u redu sa Uranom i Merkurom,cim napadas.Ko je spomenuo da ces ti mucki zavrsiti? Vrati se na moj post iznad gde sam napisao da su "astrolozi bili mucki ubijani" ,a danasnji kad su dobili slobodu da pricaju sta hoce,baljezgaju o haljinama za novu,pod kojim aspektima kupiti privezak za auto,a ti zavrtela da trazis da ti ljudi pogadjaju i trose svoje vreme kako ti se zove muz.Kao ti si nekom bitna.

To se ne vidi u astrologiji,cak ni da li je osoba musko ili zensko kada se tumaci natalna

.Ovde nema mesta svadji vec druzenju,bar sam ja takav utisak stekao citajuci pravilnik.Ako ti je do zabave nacices dosta tema na krstarici gde se ljudi zezaju ali od astrologije vecina ne zeli da pravi decije igre jer su upoznati da je u pitanju empirijska nauka .Mozes nastaviti terati inat i vredjati ali nije pametno jer je dobronamerno receno i iz iskustva ljudi koji su ovim svetovima vise godina i koji su shvatili da ako se trazi znanje sfinge mora se prici ozbiljno.Kako hoces.

U pitanju je neka vrsta psihickog matriksa gde se serviraju odredjene ideje i pogledi na zivot i svet kroz odredjenu suzenu prizmu koja se kroz istoriju skroz transformisala iako je u pocetku prica mozda bila istinita a kasnije se degenerisala,promenila i izvitoperila.I danas umesto lepote i radosti u svemu se vidi ruznoca,deformisanost i greh.Haos.skroz na skroz.

Cak i ovo sto ste napisale o pentagramu da je simbol necastivog,a simbol je cetiri elementa plus peti duh *ljubav,agape(koji ih prozima i daje jedinstvo.Cak i bog je odvojen po dualizmu razuma od svoje sopstvene kreacije

60c8e79b211d.gif
............тако сам тужна данас,.....изгледа да није мој дан.
......:zag:..Валери!........:heart:

Eeeeeeee, nek' mu je srećan rođendan :D :heart:
koliko puni?

Напунио три.
942b9a571c72.gif

А тако је био срећан, а онда и ја, страшно добар осећај...
Хвала ти на честиткама, иначе напунио је 19.јула, рак је у хороскопу, а рођен око 18h, не знам подзнак...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back