Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Ima neki lik u Izraelu kazu za njega da je najbolji astrolog na svetu.Zivi u pecini a ljudi mu dolaze sa vremena na vreme kad im dopusti.Ne znam da li je jos uvek ziv.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav..
Na jednom astro sajtu sam citala zanimljiv text o tome kako iz natalne karte mozemo da procitamo imena-nase ime,nasih roditelja,naseg partnera (prvog muza,drugog,petog..)kucnog ljubimca i tako dalje..Text je bio potkrepljen primerima..i koliko sam shvatila ime npr.naseg prvog muza trazi se u 9 kuci,drugog u 11..i.Gleda se vladar kuce,gde je otisao,aspekte koje pravi i sl..
Obzirom da sam apsolutni pocetnik u ucenju astrologije,zvucalo mi je jako zanimljivo,pa ako neko zeli da prodiskutuje na tu temu..
Dajem svoj primer: vladar 9 je Mars u samoj 9(Skorpion) u konjukc sa Uranom.
Ne znam da li se gledaju i ostali aspekti,ali pravi i kvadrat sa ASC (Vodolija),kvadrat sa VE i SMC oba u Lavu u 7..Kako mi se zove muz?![]()
Ceo forum je posvećen tome
Ako se osvrneš videćeš da ima jedno 100000000000000 neodgovorenih pitanja na pdf Astrologija.
U kafani se obično vode neformalni razgovori, koji ne zahtevaju stručno znanje i temeljno proučavanje natalne karte.
Osim toga, prema vedskoj astrologiji na primer, nikad se ne može CELO ime videti iz karte. Može samo početni slog, a i to je teško ukomponovati u sadašnja imena, pošto je sanskritsko pismo u pitanju.
Dakle taj stil "pogađajte mi", pa "ih kakvi ste, nećete da mi pogađate" nekako odbija ljude...barem mene.
Ako neko hoće da se igra, on će da se igra, ako hoće profesionalno da tumači, on će da profesionalno da tumači....
...a ako hoće da se zabavlja - pa on će da se zabavlja, i nema ničeg lošeg u tome (dokle god se odvija za to predviđenim temama).