- Poruka
- 836
nestade ti klip
ništa mi nije jasno
ja ga nisam brisala
a da si ga ti obrisao - videla bih
Otkriće vijeka ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nestade ti klip
ništa mi nije jasno
ja ga nisam brisala
a da si ga ti obrisao - videla bih
Koja planeta odredjuje fizicki izgled kod muskarca a koja kod zena?
Cuo sam da se kod muskaraca gleda mesec.
Prva kuća nije isključivo fizički izgled, već celoukupno predstavljanje svetu, nešto po čemu smo karakteristični, nešto što drugi pomisle kada pomisle na nas.

Evo me, A![]()
Filozofiram na temu astrologije
Očigledno mi fali malo priče na tu temu (priče, da nisu čisto tekstovi), a i pdf-u fali
a ja im onda još udarim po tome, a onda tek ne znaju kako da me kategorišu jer izbegavam te receptore kvazirazumevanja i kvazimišljenja neukih ljudi. I to je divota. 

ja sam odma vid'la da si vatrenDoživljavaju veoma lako. Svi misle da sam ja neko detence, crtani film i sličnoa ja im onda još udarim po tome, a onda tek ne znaju kako da me kategorišu jer izbegavam te receptore kvazirazumevanja i kvazimišljenja neukih ljudi. I to je divota.
Inače sam Blizanac u podznaku. Ako se neko seća koliko su mi puta rekli da sam Blizanac ovde neka neko digne dva prsta.![]()

A što za mene SVI ali apsolutno SVI misle da sam Škorpija?
jes da imam Antares na Suncu i Pluton u VIII al opet?
Urokljive očija znam dosta ljudi sa naglašenim Blizancima
i generalno su mi urnebesni
- - - - - - - - - -
to što oni povezuju s Škorpionom ja bih povezala sa Marsom u 1

Urokljive oči![]()

Dug život u natalnoj karti pojedinca,generalno ... ?
ja...sama sebinemaš urokljive oči, ko ti je to rekao
Vladar ASC-a trigon/sekstil SA
recimo

dobro aspektovan Sa u VIII pa još u Jarcu npr.Dug život u natalnoj karti pojedinca,generalno ... ?

ako tako nastaviš - pokazaću ti....pa volela-ne volela, nemaš![]()
![]()

Vladar ASC-a trigon/sekstil SA
recimo
Voleo bih da sretnem osobu sa urokljivim očima, to bi bio izazov. Moje mekane i te opake...ne plašim se.