- Poruka
- 18.758
Imam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
motivi su razni,
no... nećeš![]()
Lepo su se svi skupili.
@Za one koji očekuju novac iz inostranstva, sad će Venera kvadrat Jupiter, tako da oprezno nastupajte.
Samo za tebe, imala sam neke uvide
doći će crni muškarac na kamili i uzeće te za svoju djevu,
odjahaće te do Saudijske Arabije
a ti ćeš nas zaboraviti, kada se proslaviš![]()
Izvinjavam se kraljevskoj porodici i tebi jer sam ih uvredijo. Nešto ti se starka smanjila. Reši taj problem. Avatar je odraz čoveka, a ti si većinom pertla.
Nekakva čudna tišina obavija ovog ratnika, nekakav poseban mir lebdi oko njega i sve je tiho kao u ljetnu večer obasutu zvijezdama. No mi ipak osjećamo nekakvu čudnu i neobjašnjivu jezu i postajemo sve nespokojniji, uznemireni i počinjemo sumnjati da se ipak negdje na kraju noći, u najdubljem mraku, ne krije opasnost ili zasjeda...I dok promatramo njegovu smirenu snagu koja nas polako privlači i hipnotizira, počinjemo se pitati kolika je njena veličina i koliko je to jaka volja koja uspijeva sve da sakrije kao noć tigra, na kom je svaki mišić i svaki živac napet, nezajažljivo strastan i spreman na skok.
Bolje je ne ispitivati, ne dirati i kloniti se ove osobe, jer spokojstvo i sigurnost koji iz nje zrače, nisu od ovoga svijeta nego od onog drugog, to čak nije ni mir beznađa koje je zauvijek odbacilo nadu i skoro da je to mir vjernika, kad ne bi bilo te hladne nemarnosti prema životu, ali još više tog strašnog prezira prema smrti. I svatko mora osjetiti tu slatku jezu, ali i strah kao pri susretu s vječnim elementima, a onda ga ostaviti i vratiti se u sebe, u svoj topliji, skromniji i svakako manje opasna svijet. Ali čime je opsjednut i zašto šuti ovaj nijemi ratnik čija magnetična strast privlači sve i čija snaga može svakog pobijediti i zašto se ne pokaže u svom svojem sjaju i veličini. A on govori da je u ratu rođen i da cijeli svoj vijek ratuje, ali da ga to nije ni okrznulo, a kamoli umanjilo njegovu snagu i hrabrost, već naprotiv uvećalo, da ga borba ne ubija već još više jača, da strasti postaju još strasnije, a da se energija ne troši nego gomila. Na tisuću načina je izazvao život, tražio najopasnije protivnike, pobjeđivao, ali to ništa nije donijelo, nikakvo rješenje, nikakav smisao ili zadovoljstvo koje brzo prolazi, jer je borba za njega najradosnije stanje s kojim je on rođen, baš kao što je za druge siguran i dobro plaćen posao.
O kakva je to strašna muka kad netko godinama pokušava potrošiti djelić svoje strasti i snage, koji bi mu donijeli spokojstvo i mir, a ona se ne smanjuje nego sve više i više uvećava i jača i počinje ga opsjedati i progoniti. I on na kraju uviđa da mu nije dana da bi pobijedio život i vladao njime, jer on nije dostojan protivnik, već da bi pobijedio smrt. Da samo je smrt dostojan protivnik, samo ono praiskonsko zlo koje je uzrok svih uzroka zala. On odavno ratujući zna da je on biće ka smrti, a ne ka životu i da ma koliko protiv njega ratovao, zlo i dalje postoji a smrt se smije, a ako je hoće uništiti mora prići sasvim blizu, toliko da nazad povratka nema, samo naprijed u njezin zagrljaj da zajedno s njom umre.
I kao da je svjesna njegova snaga i kao da primjer hoće dati, ako ne najsvijetlijeg onda najdubljeg viteštva, da tko hoće da zaista ubije zlo, mora s njim umrijeti, pa čak i još više, da mora ubiti u istom času i zlo u sebi, da smrt i zlo samo u čovjeku žive i da ako ih hoće uništiti mora umrijeti on sam. I koliko je natprirodno velika volja te snage koja mora ubiti samu sebe da bi umrlo zlo? Škorpion i Mars zajedno protiv svih, zajedno protiv cijelog svijeta, zajedno protiv smrti, zajedno protiv sebe samih.'
Astropsihologija, Goran Milekić
A šta bi tek bilo da dolazi Dalaj Lama... Napredni bi rezervisali apartman i štalu za lamu.![]()
Kamo srece da ocekujemMada,ja bih vise nekog stranca
![]()
Ester, srce moje....ti znaš koliko te volim......
ALI,
nemo da mi je neko diro Dalai Lamu
kamo sreće da dođe
al to se neće desiti, naroćito ga ''napredni'' neće zvati.....
p.s. ZNAM da si ovo NAMERNO napisao mene da ZADEVAŠ![]()
Ćao Snowko Ferdinande dragi....Da ga vodim u lov agi?
Pozdrav svima
Za dame![]()
Ćao Snowko Ferdinande dragi....
ma Esteer je srce nad srcima, al voli da me zeki malo...to mnogi koji me vole običavaju da rade.....
simpatična sam im
jer se primam ko hepo kockica
takvi smo mi vatreni znaci, malo smo paljevine i kraćeg fitilja......
ja sam StrelacZdravo agi
Sta si ti u horoskopu?
Znam samo za ovo
![]()
ja sam Strelac
i Zmija ko ti
a ova što si mi postavio iz ''Kung fu Pande'' mi je fantastično dizajnirana, sa ta dva mala lotosa na glavi i očaravajućim zmijskim hipnotičkim pogledom
čak sam razmišljala na avatar da je turim
inače je ovoj Zmiji, Lusi Liu, takođe Strelac, pozajmila glas
Znam da si zmijica, ima jos jedna ovde ali ne dolazi u tvoju kafanu
Nisam znao ni da Lusi daje glas dok nisam potrazio sliku, znam samo za pandu
svaka im cast za odabir klinca ovde![]()
Pa, nadam se da ste svi spremni za Mars u Škorpiji narednih 5-6 meseci![]()
![]()
Pa, nadam se da ste svi spremni za Mars u Škorpiji narednih 5-6 meseci![]()
![]()
pa nznaš da imam taj film a kickapoo mi je jedna od milijih stvari
klinac je SJAJAN
Ajd je zovi ovde na kafu
obezbediću vam separe![]()