gost 287528
Elita
- Poruka
- 20.347
Tema: astro aktuelnosti, a ne prepucavanja lične prirode (postovi obrisani). Hvala na razumevanju (nadam se)..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolko ima istine u onom 13 znaku ? Dal je to neka vrsta propagande .

podmukle akcije koje se kriju iza otvorenih akcija

Tako je. Cujem da me neki ogovaraju :3 Drugi, pak, izazivaju na sukobe. Cim je Marsic malcice dosao u Skorpiju, svi neprijatelji dolaze. I propadaju im namere.
Kao neko ko ima Mars/Pluto konjukciju u Skorpiji, svaka moja akcija izbacuje ljude iz takta jer taman kada misle da su me "prokljuvili", desava se nesto totalno neocekivano sto iih izbaci sa koloseka i tu ih uvek dokrajcim bez trunke sazaljenja.
Na licnom planu, pretevise energije i veoma drasticno trosenje iste. Ogromna glad kao posledica toga. Nikakve boljke. Osecaj ispunjenja, zadovoljstva.
![]()
![]()
pa jos preko sjenickog sira.
Gde si video da Mars u Skorpiji prica o intimnim stvarima zivota 
Ako hoces nacini zanimljivim, ako neces idem lagano da se vratim uzivanju 

Хохохохо колико је ово истина. Још ми је плутон на наталном сунцу. Веома, веома, сам надрндан.Mars kvadrat Pluton-osveta, agresija, bes...Opasnost da potisnuta agresija eskalira, a konfliktne situacije da se pojave naizgled bez razloga. Uvek posmatramo aspekte, kako na mundanom, tako i na ličnom nivou. Sadašnji tranziti izbacuju potisnuto, dakle ne nešto rešeno, nego potisnuto,ako pojedinac nije uspeo do sada da ,,ispegla" radom na sebi taj kvrc. Eto opet novog ispita, pitanja koje treba čovek sebi da postavi:da li u sadašnjem trenutku oseća osvetoljubivu želju, mržnju ili bes u odnosu na onog preko puta(Mars u Vagi), jer drugi ljudi su deo nas. Ovaj kvadrat kreće ka egzaktnosti, shodno tome na mundanom nivou neće doneti mir, nego nadmetanje čije oružje jače zvecka, ko je hrabriji (ako je to mera hrabrosti), ko neće odustati, povući se, nego naprotiv, jače istupiti, kobajagi svestan sebe, a ustvari totalno nesvestan šta sve to proizvodi za budućnost. Situacija je potpomgnuta kvadaratom Saturna-Neptun, koji je aktuelan od oktobra ove godine do novembra 2016. Egzaktan kvadrat, šta reći? Moja ubeđenja su bolja od tvojih? Nemaš pojma, ja znam, veruješ u pogrešno, nestvarno, idealistično. Ili previše si pesimističan, baviš se osudom svega oko sebe, ne stižeš do sebe.Ljudi koji su duhovnjaci,preuzeće odgovornost. Imamo tu one koji negiraju patnju optimizmom, ali i one koji nadobudno misle da je samo njih put ispravan put, njihova vera-ispravna vera, njihova pozicija lažno im daje za pravo da tako misle, ili ne? Na globalnom planu zaoštravanje u sukobima, podmukle akcije koje se kriju iza otvorenih akcija... Obračuni, obračuni, od takozvanih ljubavnih ( a to ljubav nije) fizičkih maltretiranja i uništavanja, oni stupci crnih hronika koji hrane neke slične duše što misle:uh dobro je, meni se ovo ne dešava, a da li je baš tako? Zašto ti onda to biva fokus, uvek i uvek iznova, novi inicijali žrtava...Na ličnom nivou, e tu je već kako kome... Npr žene ( da se dotaknem i toga, a ne samo rata, ubistava, osveta) sa akutnim ginekološkim problemima, koji imaju predispoziciju da pređu u hornične, ako se zanemare. Žene koje su mislile da su ozdravile, a način posmatranja nisu promenile, eto opet ginekoloških problema, lična agresija je bila okidač. Agresija bilo da je ona agresor ili žrtva - to promenila nije, osvestila nije- da li je kasno? Neptun će reći: nikada nije kasno, Saturn će reći: vreme za naplatu je došlo. Ono što je dobro, uvek možemo da izabaremo put.Onaj koji upire prstom i proziva, preti, nije uspeo do sada da ojača altruizam u sebi, a moguće da to zrno nikada ni ne proklija ili uvene pre nego dosegne maksimalnu formu zrelosti.