Astralna projekcija

Nemoj da si takav, nije on to. On je jedna mala sirota uplašena ovčica. A šta jedino umeju uplašene ovčice? Da bleeeeeeeje...Nego, vrati se ti pravoverni lepo u svoje stado:pop:... ako si to već izabrao.....ko ti ljulja kavez? I ne diraj mi Golubicu....moju.:tiganj:

Poslednja izmena:
Да говори од прошлости то може само особа која је надахнута демонским силама. Демони знају сву нашу прошлост пошто их има 17 милијарди, а по један од њих добија за сваког рођеног човека задатак да га прати и записује сваки његов грех, сваку грешну помисао итд.
Одушевљавати се тиме што неко може да види прошлост, а не ући у суштину одакле томе некоме такве визије, јесте безумно и плитко. Требаш да научиш да постоје лажни и прави пророци. Лажни су надахнути демонима, а истинити Светим Духом.
Ови први користе разне неке окултне методе не би ли ступили у контакт са палим духовима који имају одређена знања о нама људима итд, док други директно добијају пророштво од Бога који је свезнајућ и свемоћан.

Православље (живот) или смрт (Пакао)! +
Zao mi te je jel neznanje,jeste kavez za svest....Zato se vrati u njega sa zarobljenom svescu,jos mnogo mora da UCIS.......:)

А.лек.сан.дар.
Previse usko gledas covece i Nemoj biti toliko ohol. Niko od nas nije spominjao boga niti sta slicno u ovoj temi, ovo je vise odnos samog tebe prema sebi, ako razumes. Ne moras da verujes u ovo sto se pise ovde, niti ikoga teramo da ista od ovoga cini sto pisemo(ni da cita!!!! Kao sto se uvek nadje neki pametnjakovic da spamuje van teme), ali takodje ne moras siriti tvoja verska misljenja jer ovo nije tema za to(ako zelis otvorije za sebe, taj deo me ne zanima), niti zelim da se raspravljam o tu temu, suvise je komplikovano, kao i sama istorija covecanstva..
Samo cu jos dodati, covek mora u sve da umesa prste, Ovo razumi kako hoces. Nadam se da ces izvuci pravo znacenje ove recenice..

I druga stvar ne veruj nikom osim samom sebi :D to je moj stav prema vecini stvari(ne kao samoljublje ili kako vec da ga nazovem, vec kao misljenje prema drugim ljudima..).

Poslednja izmena:
"When you dream there are no rules, people can internal fly, anything can happen. Sometimes, there's a moment as you're waking, that you become aware of the real world around you, but you're still dreaming. You may think you can fly, but you better not try it..."

Astral Projection rules (ali samo bend) :)

Elem, to sto vecina ljudi smatra AP-om, jeste zapravo samo kompleksna obmana cula - i nista vise ;)

"When you dream there are no rules, people can internal fly, anything can happen. Sometimes, there's a moment as you're waking, that you become aware of the real world around you, but you're still dreaming. You may think you can fly, but you better not try it..."

Astral Projection rules (ali samo bend) :)

Elem, to sto vecina ljudi smatra AP-om, jeste zapravo samo kompleksna obmana cula - i nista vise ;)

A ko ti garantuje da ono sto ti smatras "stvarnoscu", nije zapravo "kompleksna obmana cula" ;)

Nadam se da je ovo pitanje saljivog karaktera :eek: Garantuje ti ista ona "stvar" koja ti garantuje i razumjevanje pojmova "kompleksno", "obmana", "cula" i slicno.Sad razmisli sta to moze biti :hahaha:

Ne znam sta je tu saljivo ili smesno.
Pazi, zapitaj se malo ko si ti (i sta si) i sta te pokrece i "tera" da sedis sad za kompom u tom konkretnom trenutku u vremenu i prostoru,i uopste kuckas to i ubacujes "smajlije " i slicno; sasvim banalno pitanje. Ako dodjes do tog stepena introspektive, shvatices sta sam hteo da kazem.
Poenta je, kad shvatimo (ako se uopste to desi) sta smo mi, i sta nas cini tim sto jesmo, onda ce mo (po meni) znati i sve ostalo, i koja je priroda svemira, i sta je stvarno a sta ne. Do tada mozemo samo da se prepucavamo i pametujemo.

Vidim da ne Inkvizicija vecito ziv organ ...
U nekom obliku,uspela je odrzati se do danasnjih dana,
samo sto se danas zove Alek.san.dar ili kako vec :dash:
O Isuse,Budo,Muhamede i Ero Ojdanicu,spasite moju
gresnu dusicu adskih muka ... :rotf:

Ljudi,evo citam sve ovo od kad sam se probudio,i inace,nisam ni registrovan na Krstarici,tako da sam sve sad obavio ne bih li se izjadao... Naime, imam 21 godinu, a cudne pojave mi se desavaju jos od 15 godine.. mada sa prekidima od po godinu ili pola godine,ali dobro.. Sanjam neki san,koji je totalno nebitan,mislim da nema veze sa AP,uobicajeni dogadjaji su u pitanju,ali od jednom znam da ce da se desi nesto da ne valja,neka sjenka da projuri pored mene,i cujem samo ZZZZZZ sve jace i jace,,ako se ne probudim,tj. trznem cini mi se da cu da umrem,jer se osjecam toliko iscrpljeno da to nije normalno..
Evo npr sad. Spavao sam u podne.Kako sam zaspao sanjao sam ili sta vec kako se druzim sa drugom i nekom djevojkom.. Bacamo neke fore i tako to,ja krecem da idem kuci,i tacno znam da se nesto desava iza mene.Okrecem se i neka sjenka projuri 200 na sat. Ja tu ostajem ukopan i cekam da je opet vidim,kad ono PAS!! i tu pocinje zujanje i ja se odma` trgoh jer znam ako pustim to zujanje da ide,necu imati snage da se trznem..Budim se,srce lupa jako,zujanje i dalje prisutno,ali se u roku od 10 sekundi smanji,a ispred ociju[zatvorenih]i dalje neki frejmovi u pokretu,Lik covjeka kako se smije i td.. Bruka kako je gadno! Ovo sve sto sam napisao zvuci nepovezano itd,ali imajte na umu da sam sad iz kreveta i da sam pod utiskom.. Sto li je u pitanju?:)

Ljudi,evo citam sve ovo od kad sam se probudio,i inace,nisam ni registrovan na Krstarici,tako da sam sve sad obavio ne bih li se izjadao... Naime, imam 21 godinu, a cudne pojave mi se desavaju jos od 15 godine.. mada sa prekidima od po godinu ili pola godine,ali dobro.. Sanjam neki san,koji je totalno nebitan,mislim da nema veze sa AP,uobicajeni dogadjaji su u pitanju,ali od jednom znam da ce da se desi nesto da ne valja,neka sjenka da projuri pored mene,i cujem samo ZZZZZZ sve jace i jace,,ako se ne probudim,tj. trznem cini mi se da cu da umrem,jer se osjecam toliko iscrpljeno da to nije normalno..
Evo npr sad. Spavao sam u podne.Kako sam zaspao sanjao sam ili sta vec kako se druzim sa drugom i nekom djevojkom.. Bacamo neke fore i tako to,ja krecem da idem kuci,i tacno znam da se nesto desava iza mene.Okrecem se i neka sjenka projuri 200 na sat. Ja tu ostajem ukopan i cekam da je opet vidim,kad ono PAS!! i tu pocinje zujanje i ja se odma` trgoh jer znam ako pustim to zujanje da ide,necu imati snage da se trznem..Budim se,srce lupa jako,zujanje i dalje prisutno,ali se u roku od 10 sekundi smanji,a ispred ociju[zatvorenih]i dalje neki frejmovi u pokretu,Lik covjeka kako se smije i td.. Bruka kako je gadno! Ovo sve sto sam napisao zvuci nepovezano itd,ali imajte na umu da sam sad iz kreveta i da sam pod utiskom.. Sto li je u pitanju?:)

Ako je to ono sto se i meni desilo jednom, onda mislim da je to zujanje zapravo zujanje u usima, a koje se moze javi ako ti je u tom trenutku visok pritisak, ili imas neki problem zdravstveni sa srcem (bar ja tako mislim), a onda se to direktno odrazava na dogadjanja u snu, u sta sam se uverio licno.
Sto se tice tumacenja sna, ja cesto idem na ovaj sajt :
www.dreammoods.com/dreamdictionary/
i nadjem pojam koji sam sanjao, ili direktno na google-u ukucam ime pojma i rec "dream", i uvek su do sada sve pogodili. Znaci u tvom slucaju na tom sajtu trazis pojam: shadow (senka) ili dog (pas) ili eventualno buzzing ili tako nesto (zujanje), ili direktno u google-u kucas: "dream dog", ili "dream shadow". I onda procitaj i vidi o cemu se radi, tj sta to predstavlja.

Cao swima .. :)
Owaj ja sam se sada registrowala sam zbog owe teme..moram da podelim moje iskustwo sa tim...
Desilo mi se prwi put josh odawno da ostanem u paralizowanom stanju,da osetim nechiju blizinu..sestrinu obichno..i obichno nju uwek doziwam kada izgubim glas ..pa je pochelo da mi se deshawa da chujem kristalno jasno glasowe mame itd...i odjednom je krenulo to...padanje ...tj. ja sam na pochetku mislila da je padanje,ali su to u stwari wibracije , chudne ..nije to u bukwalnom smislu da ti wibrira telo nego nekako drugachije...teshko opisati ...
Na pochetku nisam mogla da otworim ochi..totalno u paralizowanom stanju..i swe chesce kada mi se to deshawalo otwarala sam ochi jedwa...kretala sam ruke da pomeram jedwa...i nauchila sam lepo da otworim ochi...ali kada ix otworim widim jasno moju sobu..i swe oko mene...ali drugachiji je osecaj..ja nisam znala shta je owo do pre 2 dana,ja se swaki put uplashim kada mi se to desi,a chesto mi se deshawa..sada mi nekako lakshe kada sam swe owo prochitala...bash skoro pre 3,4 dana mi se desilo to da osetim wibracije te,otworim ochi,widim swoju sobu,a znam da spawam...i samo se mirno wratim u sebe i probudim se...ee i desilo mi se da ustanem i da se drzhim za zid i da dizhem noge bezweze u toj fazi...ali i dalje nishta spektakularno..jer se uwek uplashim...eee sada da li je to bash to..wi mi kazhite :)))

Cao swima .. :)
Owaj ja sam se sada registrowala sam zbog owe teme..moram da podelim moje iskustwo sa tim...
Desilo mi se prwi put josh odawno da ostanem u paralizowanom stanju,da osetim nechiju blizinu..sestrinu obichno..i obichno nju uwek doziwam kada izgubim glas ..pa je pochelo da mi se deshawa da chujem kristalno jasno glasowe mame itd...i odjednom je krenulo to...padanje ...tj. ja sam na pochetku mislila da je padanje,ali su to u stwari wibracije , chudne ..nije to u bukwalnom smislu da ti wibrira telo nego nekako drugachije...teshko opisati ...
Na pochetku nisam mogla da otworim ochi..totalno u paralizowanom stanju..i swe chesce kada mi se to deshawalo otwarala sam ochi jedwa...kretala sam ruke da pomeram jedwa...i nauchila sam lepo da otworim ochi...ali kada ix otworim widim jasno moju sobu..i swe oko mene...ali drugachiji je osecaj..ja nisam znala shta je owo do pre 2 dana,ja se swaki put uplashim kada mi se to desi,a chesto mi se deshawa..sada mi nekako lakshe kada sam swe owo prochitala...bash skoro pre 3,4 dana mi se desilo to da osetim wibracije te,otworim ochi,widim swoju sobu,a znam da spawam...i samo se mirno wratim u sebe i probudim se...ee i desilo mi se da ustanem i da se drzhim za zid i da dizhem noge bezweze u toj fazi...ali i dalje nishta spektakularno..jer se uwek uplashim...eee sada da li je to bash to..wi mi kazhite :)))

http://uploaded.to/file/3bap2v

Poslednja izmena:
Jesi li spreman? Jesi li spreman upoznati biće koje je uzrok svega
ružnog i zlog na ovoj Zemlji? Jesi li spreman shvatiti da, bez obzira što
misliš da nemaš nikakve veze sa mnom, zapravo pripadaš meni i služiš
meni? Jesi li spreman na spoznaju da si sam odlučio da ja gospodarim
tvojim životom? Nisi? Niko nije spreman za to. Ali činjenice su takve.
Misliš da nisi pod mojom vlašću zato jer si religiozan? Jer si hrišćanin?
Dobar hrišćanin? Misliš da nisi pod mojom vlašću jer nisi religiozan?
Jer ne veruješ u Stvoritelja? Jer ne veruješ da JA postojim?
Počni da čitaš i pronađi mnoga životna područja gde sam te zaveo,
gde si, i kada, svojevoljno prešao na moju stranu i pod moju vlast.
Razotkriću ti svu bedu u koju sam te uveo, bedu koju ti zoveš životom.
Shvatićeš da posledice koje sada snosiš nisu posledica nekog
slučaja, već mog pažljivo i istrajno sprovedenog plana nad tobom.
Smešno ti je ovo? Samo nastavi da čitaš, obećavam ti da ću JA biti
taj koji će se na kraju smejati
LUCIFER

Šta ovo sve treba da znači konkretno kada je u pitanju tema astralna projekcija?Ti si koliko sam shvatio praktikovala astralnu projekciju ..ako znaš nešto onda reci jasno a ovo što si upravo napisala neće koristiti nikome.Čemu onda takva misterioznost?

Jesi li spreman? Jesi li spreman upoznati biće koje je uzrok svega
ružnog i zlog na ovoj Zemlji? Jesi li spreman shvatiti da, bez obzira što
misliš da nemaš nikakve veze sa mnom, zapravo pripadaš meni i služiš
meni? Jesi li spreman na spoznaju da si sam odlučio da ja gospodarim
tvojim životom? Nisi? Niko nije spreman za to. Ali činjenice su takve.
Misliš da nisi pod mojom vlašću zato jer si religiozan? Jer si hrišćanin?
Dobar hrišćanin? Misliš da nisi pod mojom vlašću jer nisi religiozan?
Jer ne veruješ u Stvoritelja? Jer ne veruješ da JA postojim?
Počni da čitaš i pronađi mnoga životna područja gde sam te zaveo,
gde si, i kada, svojevoljno prešao na moju stranu i pod moju vlast.
Razotkriću ti svu bedu u koju sam te uveo, bedu koju ti zoveš životom.
Shvatićeš da posledice koje sada snosiš nisu posledica nekog
slučaja, već mog pažljivo i istrajno sprovedenog plana nad tobom.
Smešno ti je ovo? Samo nastavi da čitaš, obećavam ti da ću JA biti
taj koji će se na kraju smejati
LUCIFER

Da li si siguran da je owo to shto mi se deshawa..
Dobronameran savet: zaista nema potrebe pisati "w" umesto "v", ukoliko želiš da se čitalac udubi u tvoje reči. Time upravo postižeš suprotan efekt: ili te ljudi neće shvatiti ozbiljno, ili će misliti da se trudiš iz petnih žila da se predstaviš drugačijom od ostalih, čak iako je metod tako banalan i detinjast.

Toliko... z:)

Dobronameran savet: zaista nema potrebe pisati "w" umesto "v", ukoliko želiš da se čitalac udubi u tvoje reči. Time upravo postižeš suprotan efekt: ili te ljudi neće shvatiti ozbiljno, ili će misliti da se trudiš iz petnih žila da se predstaviš drugačijom od ostalih, čak iako je metod tako banalan i detinjast.

Toliko... z:)

Sizife evo tebi jedan dobronameran savet z:lol:
tvoj avatar se može protumačiti na potpuno isti način .Ta dedamrazovska kapa može da dovede do toga da te ljudi ili neće shvatati ozbiljno ili će misliti da se trudiš iz petnih žila da se predstaviš drugačijim od ostalih zar ne?
Moj nick je isto takav ne kažem..
šta je onda nauk?možda ono:"zašto tražiš trun u tuđem oku a ne vidiš gredu u svom"?

šta je onda nauk?možda ono:"zašto tražiš trun u tuđem oku a ne vidiš gredu u svom"?
Ne znam koliko vremena provodiš na forumu, ali ako malo obratiš pažnju na najaktivnije forumaše, videćeš da su mnogi stavili sebi kapicu u avatar tokom zimskih praznika, pa kud Turci tu i mali Mujo.

Ako misliš da je neukusno, ja ću je "skinuti" (i obavestiti ostale)

Back