Astralna projekcija

Nebitno je to "w" ili "v" ,ja sam samo tako navikla i sta sada..pisacu "v" u buduce i gotova stvar ...
EE sada da se vratim na temu astralne projekcije...
Mnogoo sam citala o tome,ja mislim da sam bar ukupno 28 sati citala o astralnoj projekciji,lucidnim snovima itd..
Koliko sam ja naucila, fora je u tome da postoje raazne tehnike..ja mislim da sam probala sve, ali uvek dodjem do jakog lupanja srca, i nekog grcenje pa sve stane...
Citala sam na nekom engleskom forumu kako da dodjes mnogo lako do toga da paralizujes telo..
Ovako..najbolje je raditi ujutro,namestis neki budilnik da ti zvoni npr. u 5:15 am , a da ti ne zvoni hiljadu godina ,nego samo 3-4 x ...npr. "beep","beep","beep" ...kada se probudis ne pomeras svoje telo, i ako je moguce zmuris...verovatno ces zaspati opet,ali posle 5 min da ti opet tako "beep" 3-4 x...ii tako nekoliko puta...i sada kada ti um ostane budan,telo prvo ocekuje da ces da ga pokrenes..i ceka da mu das naredjenje da se pomeri...a cim vidi da se ne pomeras,ono ce nastaviti da spava...i kada ti telo zaspi i um ostane budan dolazi do paralizovanja tela ...eEe kasnije je lako...znaci fora je da "zeznes" telo ...
Ja to nameravam da radim veceras ^.^

Pa sada....ne znam da li to moze da se desi..tj. ne pise nigde da to moze da se desi...

Ja sam stvarno mnogo citala o tome...i koliko sam shvatila u astralu ne moze nista lose da se desi..moze da se desi da te nesto mnogo uplasi,ali kada gledas svoj strah sa razumevanjem i nadjes uzrok svog straha, to moze lako da se resi..
..i citala sam jos da svako dozivljava astral drugacije,da nema pravila ...ali svrha je da upoznas svoje pravo ja,da shvatis u stvari ko si ...
'ajde recite mi Vi...hocu Vas savet ...sta treba da radim ??? A znam da sam spremna ...
Koju tehniku da koristim ???

Moras naci nekog ko je sve to prosao pa onda licem u lice uciti i putovati.Knjige i net su dobri za pocetak praksa je nesto sasvim drugo.Jedno je znati gomilu recepta a drugo skuvati dobar rucak.Svaki dobar kuvar ima tajne koje ljubomorno cuva,i ne bez razloga.Trazi i neko ce te vec naci.

Zeleo bih da vam preporucim jednu knjigu..

Taisha Abelar - Prelazak Carobnjaka .. Govori o osnovnim tehnikama disanja, jacanju energije tela.. spoznaje svog drugog bica i njegova kontrola.. Svi koji su zainteresovani za ovu oblast, ova knjiga je vredna citanja... Pokusacu da nadjem link da je skinete u pdf-u

Pokusaj te sa ovi, linkom

http://www.***********/file/58384370/5e7444d0/Taisha_Abelar_-_Prelazak_carob.html?s=1

Poslednja izmena:
Zeleo bih da vam preporucim jednu knjigu..

Taisha Abelar - Prelazak Carobnjaka .. Govori o osnovnim tehnikama disanja, jacanju energije tela.. spoznaje svog drugog bica i njegova kontrola.. Svi koji su zainteresovani za ovu oblast, ova knjiga je vredna citanja... Pokusacu da nadjem link da je skinete u pdf-u

Pokusaj te sa ovi, linkom

http://www.***********/file/58384370/5e7444d0/Taisha_Abelar_-_Prelazak_carob.html?s=1

Hvala za link:worth:

Nesonovana = neosnovana. (tipografska greška)

Ceo fenomen "astralne projekcije" je mnogo manje zanimljiv nego što izgleda, jer postoje naučna objašnjenja tog iskustva koja nisu toliko zanimljiva, ali su barem istinita.

Sta mislis da je Tesla sve verovao vodecim naucnicima svog vrenena, ti mozda danas nebi imao gde toliko da verujes novoj religiji koja se zove nauka.

Nesonovana = neosnovana. (tipografska greška)

Ceo fenomen "astralne projekcije" je mnogo manje zanimljiv nego što izgleda, jer postoje naučna objašnjenja tog iskustva koja nisu toliko zanimljiva, ali su barem istinita.

Naucna objasnjenja ? Navedi mi neko naucno objasnjenje ..Ja koliko znam,psihologija kao nauka je potvrdila ap kao stvarnu pojavu,i mnogo je zanimljivo njeno objasnjenje kao i silne dubuke hipnoze gde ljudi pricaju o svom proslom zivotu..

Hm Koliko sam shvatio iz pojedinih knjiga, Ap uopste nije jednostavna stvar i ne moze se tek tako i ko hoce da dostigne to stanje, kako je drugacije nazivaju astralni let, projekcija... i moja preporuka ne pokusavati ap samostalno, jer moze svasta da se desi....

Naucna objasnjenja ? Navedi mi neko naucno objasnjenje ..Ja koliko znam,psihologija kao nauka je potvrdila ap kao stvarnu pojavu,i mnogo je zanimljivo njeno objasnjenje kao i silne dubuke hipnoze gde ljudi pricaju o svom proslom zivotu..
Prošle živote zaboravi, jer još nema nikoga ko je provereno pričao o svom prošlom životu. Ima mnogo dokumenotvanih slučajeva koji svi do jednog spadaju u anegdotne dokaze, a i pokušaje slučajne ili namerne prevare.

Što se tiče AP, to su sasvim normalni psihički fenomeni, u osnovi nastaju kada osoba izgubi kontakt sa senzornim aparatom zadržavajući se u svesnom stanju. Dokaz da to nije ništa natprirodno je mogućnost da se veštački indukuje određenim hemijskim supstancama i drogama. Dakle, kao što halucinacije nisu ništa van naše glave, (iako osobi koja halucinira to ne izgleda tako) - i astralna projekcija je takođe fenomen istog tipa.

Ne pribegavajte natrpirodnim objašnjenjima, ako postoje racionalna i logična objašnjenja. (a čak i ako trenutno ne postoje, to ne znači da ih nema i da nikad neće biti otkrivena)

Poslednja izmena:
. Dokaz da to nije ništa natprirodno je mogućnost da se veštački indukuje određenim hemijskim supstancama i drogama. Dakle, kao što halucinacije nisu ništa van naše glave, (iako osobi koja halucinira to ne izgleda tako) - i astralna projekcija je takođe fenomen istog tipa.

Astralna projekcija nije natprirodna pojava, nego prirodna i to je promenjeno stanje svesti i nema veze sa hemijskim supstancama i drogama, jer ja nista od toga ne konzumiram, a uspela sam donekle da imam nesto poput projekcije.

Pa sada....ne znam da li to moze da se desi..tj. ne pise nigde da to moze da se desi...

Ja sam stvarno mnogo citala o tome...i koliko sam shvatila u astralu ne moze nista lose da se desi..moze da se desi da te nesto mnogo uplasi,ali kada gledas svoj strah sa razumevanjem i nadjes uzrok svog straha, to moze lako da se resi..
..i citala sam jos da svako dozivljava astral drugacije,da nema pravila ...ali svrha je da upoznas svoje pravo ja,da shvatis u stvari ko si ...
'ajde recite mi Vi...hocu Vas savet ...sta treba da radim ??? A znam da sam spremna ...
Koju tehniku da koristim ???

Veoma interesantna ideja za dostizanja tvog dvojnika :D... Ali pazi astral uopste nije bezazlen.. mozes dosta energije da izgubis, sto ce imati uzrok na tvoje fizicko telo.. mozes da se razbolis ili slicno.. Procitaj knjigu sto sam postavio pa ces malo bolje razumeti neke stvari .. Prelazak Carobnjaka... imas link par komentara gore..

Hehe Ja sam na slican naci dospeo do tog prelazka (kako god ga nazvali), ali sam ostao samo na par sekundi, posto sam presao u neku tamu, sto mi je izazvalo neko osecanje koje ne mogu da opisem, samo cu reci da me je uplasilo i da sam se brzo (nemam pojma kako) vratio nazad. Voleo bih da mogu da nadjem nekog ucitelja ili instruktora koji bi mi objasnio neke stvari.. mada se tesko do njih dolazi...

Prošle živote zaboravi, jer još nema nikoga ko je provereno pričao o svom prošlom životu. Ima mnogo dokumenotvanih slučajeva koji svi do jednog spadaju u anegdotne dokaze, a i pokušaje slučajne ili namerne prevare.

Što se tiče AP, to su sasvim normalni psihički fenomeni, u osnovi nastaju kada osoba izgubi kontakt sa senzornim aparatom zadržavajući se u svesnom stanju. Dokaz da to nije ništa natprirodno je mogućnost da se veštački indukuje određenim hemijskim supstancama i drogama. Dakle, kao što halucinacije nisu ništa van naše glave, (iako osobi koja halucinira to ne izgleda tako) - i astralna projekcija je takođe fenomen istog tipa.

Ne pribegavajte natrpirodnim objašnjenjima, ako postoje racionalna i logična objašnjenja. (a čak i ako trenutno ne postoje, to ne znači da ih nema i da nikad neće biti otkrivena)

Mislim da nisi upravu, i samo se budale hvataju droge koje imaju manjak samopuzdanja ili su neshvaceni i krs drugih problema... Astralna projekcija je jedno potpuno drugo stanje svesti, koje ako mogu da kazem obican covek ne moze da razume, jer obican covek je previse zauzet razmisljanjem i krsem emocija.

Ako nemas nista pametno vise da kazes, molio bih te da se kanis ove teme, posto vidim da si dosao ovde da "zajebavas", a ne nista pametno da kazes.
Damire, i kritika je mišljenje. Ako ne verujem da postoje bilo kakva natprirodna "vantelesna iskustva", u koje spada i "astralna projekcija" - ima li boljeg mesta izložim svoj stav nego na temi koja se bavi istom? Verujem da će neko ko se za to iskreno ineteresuje umeti da ceni i kritički ugao, pa čak i ako se ne složi sa istim. Ljudi su se previše opustili, i prihvataju štošta zdravo za gotovo, a new age generacija odavno ima unučiće - dakle vreme je da se malo uozbiljimo.

Što se tiče šale na račun temperature, ne shvataj to previše ozbiljno. Treba uvek biti oprezan kad neko krene da priča nekakvim volšebnim "energijama" - taj najverovatnije ne zna ni šta je tačno energija.

Cheer up! :gace:

Veoma interesantna ideja za dostizanja tvog dvojnika :D... Ali pazi astral uopste nije bezazlen.. mozes dosta energije da izgubis, sto ce imati uzrok na tvoje fizicko telo.. mozes da se razbolis ili slicno.. Procitaj knjigu sto sam postavio pa ces malo bolje razumeti neke stvari .. Prelazak Carobnjaka... imas link par komentara gore..

Hehe Ja sam na slican naci dospeo do tog prelazka (kako god ga nazvali), ali sam ostao samo na par sekundi, posto sam presao u neku tamu, sto mi je izazvalo neko osecanje koje ne mogu da opisem, samo cu reci da me je uplasilo i da sam se brzo (nemam pojma kako) vratio nazad. Voleo bih da mogu da nadjem nekog ucitelja ili instruktora koji bi mi objasnio neke stvari.. mada se tesko do njih dolazi...

Istooo sam imala neki cudan osecaj,neki neprijatan..nesto mi smeta,nesto me plasi..joj ne znam kako da opisem, kao poput neke depresije i zelim da izadjem iz nje..ali nije deprsija u tom smislu nego neki slican osecaj..pa kada se probudim pitam samu sebe zasto nisam otisla negde dalje,a u stvari me taj osecaj blokirao...i nisam se nalazila u tami nego iznad svog kreveta..
Inace ja sutra krecem u skolu YOGE..:))) pa cu ti pricati kako je bilo...
To je kirtan yoga evo ti sajt http://www.prosvetljenje.net/index....1:intenziv-gnoze-u-beogradu&catid=25:ostalo-1

Samo zbog ap-a krecem ..inace skinula sam knjigu jos kada si izbacio link...nisam je procitala,nemam vremena sada :)

Back