Ljudi,evo citam sve ovo od kad sam se probudio,i inace,nisam ni registrovan na Krstarici,tako da sam sve sad obavio ne bih li se izjadao... Naime, imam 21 godinu, a cudne pojave mi se desavaju jos od 15 godine.. mada sa prekidima od po godinu ili pola godine,ali dobro.. Sanjam neki san,koji je totalno nebitan,mislim da nema veze sa AP,uobicajeni dogadjaji su u pitanju,ali od jednom znam da ce da se desi nesto da ne valja,neka sjenka da projuri pored mene,i cujem samo ZZZZZZ sve jace i jace,,ako se ne probudim,tj. trznem cini mi se da cu da umrem,jer se osjecam toliko iscrpljeno da to nije normalno..
Evo npr sad. Spavao sam u podne.Kako sam zaspao sanjao sam ili sta vec kako se druzim sa drugom i nekom djevojkom.. Bacamo neke fore i tako to,ja krecem da idem kuci,i tacno znam da se nesto desava iza mene.Okrecem se i neka sjenka projuri 200 na sat. Ja tu ostajem ukopan i cekam da je opet vidim,kad ono PAS!! i tu pocinje zujanje i ja se odma` trgoh jer znam ako pustim to zujanje da ide,necu imati snage da se trznem..Budim se,srce lupa jako,zujanje i dalje prisutno,ali se u roku od 10 sekundi smanji,a ispred ociju[zatvorenih]i dalje neki frejmovi u pokretu,Lik covjeka kako se smije i td.. Bruka kako je gadno! Ovo sve sto sam napisao zvuci nepovezano itd,ali imajte na umu da sam sad iz kreveta i da sam pod utiskom.. Sto li je u pitanju?