Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
Znam da gubimo(i da nas oni rasturaju) ali nisam hteo da pišem rezultate jer ne mogu da editujem post kasnije da bih upisao još neki gol(ako padne).
Sad će Vnegr da im kaže 2-3 reči i biće bolje

I na kraju - 1:1(Teo Valkot, rukom :oops: )
Sad kontam da je Totenhem neviđeno jadan tim, oni ne mogu da nas pobede ni kad smo najgori. A gore od danas ne možemo odigrati.

E da, priča se da je Leman otišao u Borusiju Dortmund, sve će se znati koliko sutra

Venger je takođe prokomentarisao nove povrede: "Đuru je bio povređen, Senderos je povređen, Van Persi se povredio. Dakle, nismo imali povrede pre početka utakmice, ali uzimajući u obzir da smo večeras izgubili tri igrača, i izgubili smo tri igrača zbog Afričkog kupa nacija, iznenada smo u jednoj noći izgubili šest igrača... u osnovi za dva dana - to je veoma nezgodno za nas."
Nemam reči!!!

ANRI bi se vratio u Arsenal
"Nadam se da ću jednog dana raditi sa tim klubom. On mi je jednostavno u krvi".
"Ponosan sam što sam igrao za Arsenal i što sam njihov fan", rekao je Anri. "Ranije nisam bio navijač nijednog kluba, ali sam postao
navijač Arsenala i sada mi je teško da ne pratim njihove utakmice",
ovo ispod je usput ;)
---------------------
1995–1998 AS Monaco 141 (28 )
--------------------------
1999 Juventus 16 (3)
--------------------
1999–2007 Arsenal 369 (226)
---------------
2007– FC Barcelona 19 (9)
--------------------
2002-2006 -> 4 sezone bio je najbolji strelac Premijer Lige
.
3. je nalisti najboljih strelaca Premijer Lige svih vremena (1. Alan Sirer, 2.Endi Kol)
.
1. na listi najboljih strelaca Arsenala svih vremena

Nema ceke lazo!Ja bih sad Anrija sutnula!!!Nije mu islo u Barseloni,ali kad je postigao het trik pljuvao je po Wengiju i po Arsenalu!sad kad mu ponovo ne ide u Barkici i kada je povrijedio ledja,zavrsio bi karijeru u Arsenalu!sad im se ulizuje...
e pa ne moze sreco moja!

Mislim da je tužnija stvar što je Arsenal "otišao" iz Anrija! 8-)

henry.jpg

:roll:

ste videli al Djuru (valjda je Djuru :? ) fura zurku 8)
lepo je kad se mladji ugledaju na starije 8)
Pa mora se, ipak je Galas kapiten :D Čitao sam negde da je Galas jednom(ove sezone), došao na trening mlađih kategorija, sve ih pokupio i odveo na neki koncert(o svom trošku naravno, ovi ne bi imali da plate :lol: ). Kakav kralj, zato i jeste kapiten.

@ostali
Odakle vam to da je Anri pljuvao Arsenal. On je porekao obećanje da će ostati u klubu do kraja karijere, a onda je otišao.
Sad se ne sećam da li je pisano o tome na ovom forumu, ali Anriju su u Barseloni otkrili neku deformaciju u donjem delu leđa zbog koje može da igra samo jedan meč nedeljno i to pod jakim bolovima. 95% sam siguran da je to pronađeno i u Arsenalu, pa je on ,svestan da više ne može da pruža partije kao pre, otišao(uz saglasnost Vengera) da bi klub uzeo neke pare. Taman je u to vreme bila aktuelna priča oko odlaska Dina i dolaska Amera ili Uzbekistanca u klub, Venger još nije bio potpisao ugovor, pa je našao extra izgovor.
Verujem da će kad-tad biti menadžer Arsenala, možda i Vengerov naslednik

1) Nije lepo radovati se tudjoj nesreci
2) znao je kad da ode iz kluba, Arsenal igra mnogo bolje od kad je on otiso, a Barsini napadaci se stalno povredjuju tako da nam je Anri potreban
takodje ocekujem tek da vidimo pravog Anrija i u Barseloni, evo sad konacno moze da igra, mada ga taj hronicni problem sa ledjima muci, i sa godinama nece biti bolje, ali sa tim se moze igrati, pokazao je to u poslednje 2 utakmice,
moguce da ce biti neko u Arsenalu kad zavrsi igracku karijeru

Ma daaaaa :roll:
Najjači fazon je vest koja je bila na index.hr, dan posle utakmice sa Totenhemom u kupu.
"Arsenal igrao nerešeno zahvaljujući Eduardovoj asistenciji" ili tako nešto
Ti ljudi nisu normalni :roll:

Leman odbio da pređe u Borusiju Dortmund, ali se zato sve više priča da će klub napustiti Dijara(nezadovoljan malom minutažom) u januarskom roku

@Alex.L On je u svojoj autobiorgafiji pljuvao Arsenal i Wengera. Mislim na Anrija. A ni meni nije drago sto je povredjen, samo ga uopste ne volim od kako je to napisao. Stvarno je ispao djubre.

znam da nas je Eshli pljuvao ali za Anrija nisam znao :?
ma ti hrvati su ludi....po njihovom mi smo zainteresovani za Dudu-a(dobro on je tu),Kranjchara,Modrica,Vukojevica(ma ko im on bio :roll: )

Mislim da nisam pogresila, jos kad je presao izdao je autobiografiju u kojoj je pljuvao po klubu i treneru. E sad jedino ako ta informacija nije bila tacna. Ali dobro nije ni bitno... ;)

Back