Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
Ma daaaaa :roll:
Najjači fazon je vest koja je bila na index.hr, dan posle utakmice sa Totenhemom u kupu.
"Arsenal igrao nerešeno zahvaljujući Eduardovoj asistenciji" ili tako nešto
Ti ljudi nisu normalni :roll:

Leman odbio da pređe u Borusiju Dortmund, ali se zato sve više priča da će klub napustiti Dijara(nezadovoljan malom minutažom) u januarskom roku

Ne kužim šta nije jasno. Jel čovjek asistirao? A što se ostalih igrača tiče Modrić je najbolji hrvatski nogometaš i mogao bi igrati u bilo kojem europskom klubu garantirano. Kranjčar ne može, jer je spor, ali stvarno igra dobro ove sezone, a Vukojević...mislim svaka čast dečku, ali nije on ni kalibar Evertona, a kamoli Arsenala...Prilično ste alergični na Hrvate, a manje više ni ne znate kako ljudi igraju...čak ste i Brazilca pljuvali jer igra za Hrvatsku dok nije počeo trpat...
Mislim ko da ja komentiram Žigića pa čovjeka u životu nisam gledo...

I samo da dodam...sere mi se od hrvatskih portala, jer je Dudu svaka druga vijest, jel prdno, išo pišat, kupio banane, o svemu pišemo...:roll:

Ne kužim šta nije jasno. Jel čovjek asistirao? A što se ostalih igrača tiče Modrić je najbolji hrvatski nogometaš i mogao bi igrati u bilo kojem europskom klubu garantirano. Kranjčar ne može, jer je spor, ali stvarno igra dobro ove sezone, a Vukojević...mislim svaka čast dečku, ali nije on ni kalibar Evertona, a kamoli Arsenala...Prilično ste alergični na Hrvate, a manje više ni ne znate kako ljudi igraju...čak ste i Brazilca pljuvali jer igra za Hrvatsku dok nije počeo trpat...
Mislim ko da ja komentiram Žigića pa čovjeka u životu nisam gledo...

Nismo alergični na Hrvate(bar ja nisam) samo me nervira to što uvek ističete sebe u prvi plan(i uopšte to me nervira kod svih). Valjda je logičnije reći da su došli do nerešenog zahvaljujući golu(Valkota ovaj put), a ne asistenciji(Eduarda).
Ćorlukin Siti došao do pobede zahvaljujući ....(tamo nekom)
Kranjčarov Portsmut izgubio(onda kroz tekst skontaš da Kranjčar nije ni igrao)
itd...
Eduarda su ljudi verovatno pljuvali zato što dolazi iz lige koja je slabija od naše, niko nije verovao da on može nešto uraditi u Premijer ligi. Sada kad je dokazao da može polako počinje da bude simpatičan navijačima.

I samo da dodam...sere mi se od hrvatskih portala, jer je Dudu svaka druga vijest, jel prdno, išo pišat, kupio banane, o svemu pišemo...

E stvarno, ovo je tačno. Mislio sam da ovo nervira samo neHrvate, pa da ne bude kako je to zato što on igra za Hrvatsku

Nismo alergični na Hrvate(bar ja nisam) samo me nervira to što uvek ističete sebe u prvi plan(i uopšte to me nervira kod svih). Valjda je logičnije reći da su došli do nerešenog zahvaljujući golu(Valkota ovaj put), a ne asistenciji(Eduarda).
Ćorlukin Siti došao do pobede zahvaljujući ....(tamo nekom)
Kranjčarov Portsmut izgubio(onda kroz tekst skontaš da Kranjčar nije ni igrao)
itd...
Eduarda su ljudi verovatno pljuvali zato što dolazi iz lige koja je slabija od naše, niko nije verovao da on može nešto uraditi u Premijer ligi. Sada kad je dokazao da može polako počinje da bude simpatičan navijačima.

E stvarno, ovo je tačno. Mislio sam da ovo nervira samo neHrvate, pa da ne bude kako je to zato što on igra za Hrvatsku

Ma pazi ovo čemu pišeš je sindrom malog naroda i to je nama normalno. Uvijek isticati svoje, da te slučajno ne bi zaboravili da postojiš :lol:
I mislim da u zadnje vrijeme dosta pretjerujemo jer nam igrači vani stvarno dobro igraju (Pletikosa najbolji stranac lige, Srna najbolji igrač Šahtjora, Ćorluka najbolji igrač božićna 4 kola, Petrić, Olić, itd.)..
Ali recimo tu sam negdje pronašao komentar "joj samo ne Modrić" ili tako nešto...pa ko god je tog dečka gledao kako igra želio bi ga u svojoj ekipi i mislim da je to objektivan stav, kao što objektivno gledam i na Kranjčara, Vukojevića i bilo koga...

Ali recimo tu sam negdje pronašao komentar "joj samo ne Modrić" ili tako nešto...pa ko god je tog dečka gledao kako igra želio bi ga u svojoj ekipi i mislim da je to objektivan stav, kao što objektivno gledam i na Kranjčara, Vukojevića i bilo koga...
Po meni je Kranjcar vrhunski igrac. Ima sjajan shut, odlican pas i neverovatan pregled igre. Mozda nije brz, ali on to nadoknadjuje sjajnim osecajem za prostor, zna kad da krene u dribling, zna u koji duel sme da se upusti a u koji ne sme. Kada bih birao izmedju njega i Modrica uopste se ne bih dvoumio. Pa tog Modrica bi u Engleskoj iznosili sa terena posle svakog iole jacheg duela. On nema snage da vodi loptu... Njega bi Gravesen, Ture, Anderson, Vidic i kompanija izuli iz cipela...
Ja njemu predlazem da ode u Holandsku ligu. Tamo je uspeo cak i Kezman. Ako kasnije zeli da ode u neku od "liga 5ice'' predlazem mu da ne izlazi cesto iz teretane.
Hrvati, oladite vise sa tim Modricem...

Po meni je Kranjcar vrhunski igrac. Ima sjajan shut, odlican pas i neverovatan pregled igre. Mozda nije brz, ali on to nadoknadjuje sjajnim osecajem za prostor, zna kad da krene u dribling, zna u koji duel sme da se upusti a u koji ne sme. Kada bih birao izmedju njega i Modrica uopste se ne bih dvoumio. Pa tog Modrica bi u Engleskoj iznosili sa terena posle svakog iole jacheg duela. On nema snage da vodi loptu... Njega bi Gravesen, Ture, Anderson, Vidic i kompanija izuli iz cipela...
Ja njemu predlazem da ode u Holandsku ligu. Tamo je uspeo cak i Kezman. Ako kasnije zeli da ode u neku od "liga 5ice'' predlazem mu da ne izlazi cesto iz teretane.
Hrvati, oladite vise sa tim Modricem...

e tom ti ja pričam...nisi čovjeka gledo dvaput u životu...

1:1 sa Birmingemom(Adebajor iz (ne)regularnog penala)

Šta da kažem, nisam ni gledao ni pratio tekmu(imao neizbežne obaveze), ali koliko sam pročitao, jadno smo igrali tako da smo dobro i 1 bod izvukli.
Ponovo nije bilo RVP-a(grip), kao ni Rosickog(isto grip), Dijare(ko zna šta je sa njim).....
Totalno smo nekreativni, imamo loptu, motamo se oko njihovih 16m i ne znamo šta dalje. Kao prošle sezone
Ovo nam nije uopšte trebalo, zar je Jadinstvo prvo zbog gol razlike, a i vratili smo Čelzi u igru(4 boda od nas). I Venger je prilično razočaran(obično to ne govori u medijima, ali evo danas je morao)

Sledeću igramo sa Fulamom

2:0!Bolje reci, 3:1
Bez uvrede,ali i ovu i proslu utakmicu igrate...grozno.Alexov Bendtner postigao auto gol,a Jenas dao prvi.
Cim je Jenas izvodio slobodni znala sam da ce pasti gol.Ne znam kako.
Ovaj put,navijam za Totenhem jer u finalu(ocekujem prolaz)Celzi ce prije pobijediti Tottenham nego Arsenal.
Pozdrav :evil:!

Početni sastavi:

TOTTENHAM: Cerny, Kign, Dawson, Chimbonda, Young-Pyo, Tainio, Jenas, Lennon, Malbranque, Keane, Berbatov

ARSENAL: Fabianski, Gallas, Hoyte, Traore, Sagna, Denilson, Gilberto Silva, Diaby, Hleb, Walcott, Bendtner

Back