Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
Odbrambeni fudbaler Arsenala Vilijem Galas zbog povrede prepona tri nedelje će odsustvovati sa terena, saopšteno je iz londonskog kluba.

Kapiten "topdžija" se povredio u duelu sa Roke Santa Kruzom na utakmici sa Blekburnom, koja je završena rezultatom 1:1.

Galas će propustiti i prijateljsku utakmicu reprezentacije Francuske sa Slovačkom, koja će se igrati u sredu.

Steta za arsenal

Alex.L:
E moj Lemane!!! Ubij se, bolje ti je to, nego da to uradi neko drugi
http://www.d1g.com/video/show/?id=1271750

A sve nam je išlo na ruku, baš kao što sam poželeo. I Junajted izgubio, i Liver - Čelzi X, ali neee, mora Leman da zayebe gol :mad: :mad: :mad: Iz dve utakmice - dva katastrofalna kiksa. Debil! Čudi me kako nas nije upropastio protiv Sparte! Očigledno nije imao priliku :mad: Ovo bih i ja odbranio :mad:

Ako ga Venger ponovo stavi na gol, onda je on još veći bolid od Lemana!!!

Kakva smejurija od gola

Može se reći da je ovo dobra vest. Leman se "povredio". Ta povreda je takoooo providna, ali tako profesonalno "izrežirana" od strane Vengera. Kao povredio se protiv Engleske(gde je imao još par, ovaj put, bezopasnih kiksova) i neće ga biti 2-3 nedelje(3 utakmice).Kakav je Venger kralj. Svi sumnjamo u istinitost povrede, ali niko nema dokaza u suprotno. Ovako, da je sedeo na klupi, siv bi znali o čemu je reč, plus bi se Leman dodatno blamirao!!!
Na golu će ga menjati Munja!

Onaj lik što je bio u Zvezdi na probi, Palasios, je vrlo verovatno završio posao sa nama i najverovatnije će biti prosleđen Birmingemu.

I najvažnije, Venger je vrlo blizu potpisivanju novog ugovora, do 2011. godine

Pobedili smo "veliki" Mančester Siti 1:0. Fabregas u 80.minutu. Pre toga Van Persi promašio penal

Obe ekipe su imale dobrih par šansi, ali opet smo pokazali zašto smo "kraljevi završnica" :lol:
Branio je Munja i to dobro, jednu 1:1 priliku je odbranio između ostalog. Igrao je Adebajor, posle oporavka od povrede, i igra mu je bila za obesiti na sred stadiona. Eduardo ga je zamenio i on je bio nešto bolji, ali ne preterano bolji. Van Persi je imao 3-4 odličnih šansi plus penal i sve ih je uspeo promašiti :lol: :roll: Zato je stvar u svoje ruke preuzeo Fabregas i postigao gol na asistenicju Hleba(stvarno je u odličnoj formi).

Senderos i Sanja se povredili :roll:, prvi na zagrevanju, drugi prilikom sudara sa Flaminijem. Zato je na mesto štopera morao Žilberto :D, iako nije bilo planirano da igra ni ovaj meč.

Sledeći meč je protiv Sparte, revanš kvalifikacija za LŠ, u sredu

Razvalili Spartu 3:0 Rosicki(asistencija Valkota), Fabregas(asistencija Eduardo), Eduardo(asistencija ne znam koga). Očekivao sam do otaljamo meč, i da se niko ne povredi, kad ono 3:0 Drago mi je da je Eduardo dao prvi gol, i što je vezni red nastavio da daje golove.

Što se tiče žreba, najakša moguća grupa po mom mišljenju bi bila

Benfika, Steaua, Rendžers

a najteža

Valensija, Štutgart, Šahtjor.

Naravno, koga kod da dobijemo moramo proći dalje, tako da mi je u neku ruku svejedno ko će biti u grupi

H: Arsenal, Sevilja/AEK, Steaua, Slavija Prag

Dobismo ovu grupu. Ovo je još lakše nego ova koju sam priželjkivao!!! Još bi bio fazon da prođe AEK :lol:
Steaua i Slavija nemaju šta da traže, dok protiv meč Sevilje dobro dođe da se igrači malo razdrmaju i da vidimo gde smo. Dobro je što ne idemo negde u Rusiju na zimu kao prošle godine(CSKA, gde smo i izgubili)

Prelazni rok je gotov

U zadnjim trenucima smo doveli onog Diaru iz Čelzija.Naravno, cifra nije objavljena.
Nisam ga nikad gledao, ali sudeći po mnogim forumima, ako neko može da zameni Žilberta, to je on(daj Bože da to bude štooooo kasnije). U Čelziju je igrao kao desni bek, mada mu je pozicija DMF. Znači, igra na više pozicija, talentovan, 22 godine ima, Francuz ( :D ) - taman za Vengera :lol:

Dejvid Din je prodao svojih 15% kluba kompaniji Red & White Holding Ltd. Vlasnik firme je neki Rus Ališer Usmanov(deo akcija firme ima i neki Fahrad Moširi, inače Englez :mrgreen: ) za 75 milki jevreja. Ali najveći fazon je i to što su ga postavili za direktora firme, čime se on vratio u klub, doduše sa manjom funkcijom Usmanov kaže da želi da poveća svoj udeo u akcijama kluba, možda i da ga preuzme. Većinski vlasnici kluba, Fiszman, Hil-Vud ,i još neki, ne žele da prodaju svoje akcije do aprila 2008(potpisali dogovor da to neće raditi). Tu je i oko 15 % Krenkeovih deonica. Obojica vide veliku zaradu u klubu, jer vrednost kluba raste, ovo, ono. S tim da Krenke u Americi ima mali milion sportskih klubova u svom vlasništvu i zna kako se ulaže u sport, dok je Usmanov navijač Arsenala već 8 godina i veliki poštovalac Vengera :roll:
Šta će biti, vreme će pokazati. Ne znam koga pre ne bih voleo kao vlasnika(jedno vreme se pominjao i Ekleston kao mogući kupac), ali kad - tad mora doći i on, ko god to bio!

E kad onog Van Persiea vidim kak se ponaša odmah bi mu šamarčinu stisno. Kao on je neka faca, protiv Citya zasro je 5,6 dobrih akcija jer glumi majmuna, a onda kad mu Eduardo ne vrati povratnu, onak bahato maše rukama, u stilu kao loš si. Da Silva i Adebayor bolja varijanta, više se trude i dobro nadopunjavaju. Mislim nemojte me krivo svatit Van Persie je yeben igrač...

E kad onog Van Persiea vidim kak se ponaša odmah bi mu šamarčinu stisno. Kao on je neka faca, protiv Citya zasro je 5,6 dobrih akcija jer glumi majmuna, a onda kad mu Eduardo ne vrati povratnu, onak bahato maše rukama, u stilu kao loš si. Da Silva i Adebayor bolja varijanta, više se trude i dobro nadopunjavaju. Mislim nemojte me krivo svatit Van Persie je yeben igrač...

Ne, ne, grešiš Da Silva i van Persi su bolja kombinacija(malo je zeznuto što su obojica levaci). U stvari svaka kombinacija u kojoj nije Adebajor je dobra!!!
Što se tiče ponašanja, dok mu dozvoljava Venger, može da radi šta šta hoće, ne baš bukvalno, ali tu je negde.

ova palacajka sto bila u zvezdi potpisala za arsenal?

Ne znam dokle se stiglo sa tim transferom, bilo je priče da će da ode u Birmingem, pa onda kod nas

Pobeda protiv Portsmuta, 3:1(Adebajor sa penala, Fabregas, Rosicki:Kanu)

Odigrali smo vrlo dobro u prvom poluvremenu i poveli 2:0. Golman Džejms je skrivio penal nad van Persijem, što je iskoristio Adebajor i dao gol(samo odatle ga može i dati :roll: )
Drugi gol je pao nakon kornera. Žilberto je dobro skočio, lopta se odbila do Fabregasa, koji sam par metara pogađa mrežu. U tim trenucima Portsmut je bio izgubljen
U drugom poluvremenu bila je ista priča dok Senderos nije dobio crveni. Opravdan ili ne, nisam siguran(bio je zadnji odbrambeni kad je faulirao Kanua(više je Kanu folirao nego što je oboren) i to jeste crveni, ali na nekim snimcima se vidi da je Ture bio zadnji odbrambeni). Ali ipak, mi ponovo postižemo gol. Fabregas je na brzinu izveo prekid i time iznenadio odbranu Portsmuta, dodao Rosickom koji iz ugla pogađa gol između golmana i odbrambenog(stiče se utisak da je lopta mogla samo tu i da prođe). Tada Portsmut ide na sve ili ništa, i tada su nas žestoko pritisli. tada je i pao gol. Lopta se nekako odbila od Kanua u mrežu. Potom je Almunia sjajno odbranio jedan slobodnjak.
Tek ulaskom Denilsona i Diabija pokrivena je rupa u veznom redu koja je ostala prinudnim prelaskom Žilberta na mesto štopera. Diabi je imao i jednu extra šansu, ali je nije iskoristio. Ubrzo smo se oslobodili pritiska i meč lagano priveli kraju!

Sledeći meč je protiv Totenhema, 15.09. Igra se kod njih. Ako budemo igrali ovako, nema brige

Venger potpisao novi ugovor, do 2011.godine po kome će zarađivati oko 110 hiljada € nedeljno, što je više od svih igrača Arsenala(jedino Galas ima 120 hiljada € nedelljno). Tako da je i ta priča gotova :D

Arsenal bez Lemana na Totenhem.Jens Leman izostavljen je iz sastava Arsenala zbog povrede lakta, tako da će ’tobdžije’ bez njega ići u posetu u severni London svom rivalu Totenhemu. 37-godišnjak je propustio prijateljsku utakmicu Nemačke sa Rumunijom u Kelnu u sredu i sada će propustiti meč na Vajt Hart Lejnu, a Manuel Almunija braniće i četvrtu uzastopnu utakmicu za redom.

Kako ko, neko ih nije gledao ;)

Nego utakmica je bila vrh brate :lol: :lol: :lol:
Poveli pevci na početku igre, iz slobodnjaka(Bejl). Faul je skrivio Žile(opet igrao na mestu štopera). Uopšte celu tekmu nije bio nešto(verovatno zato što se tek vratio sa onim prijateljskim koje je Sigrao a Brazilom)
Oba tim su imala šansi i polušansi do kraja poluvremena(kod nas Adebajor, Hleb, kod njih uglavnom Berbatov)
U drugom poluvremenu je bilo parvo ludilo. Dvaput smo izvačili loptu sa gol linije. S druge strane, Fabregas je odigrao majstorski. dve asistencije i bomba sa 27 metara, dok je Adebajor verovatno odigrao utakmicu života za Arsenal. Prvo je standardno promašio par zicera koje bi i slepac pogodio. Zatim je izjednačio udarcem glavom. Fabregas centrirao, ovaj bio najbolji u skoku i to je to
Ali njegov drugi gol(treći za nas) je majstorija(nisam verovao da ću ovo ikada reći :shock: ). Savršena tehnika i neverovatan volej sa 16 metara pod prečku. Pošto je gol nemoguće opisati, evo nek pogleda ko hoće. Nešto slično je Anri uradio protiv Mančestera pr par godina

U sredu počinje LŠ, dolazi nam Sevilja. Pravi ispit. Ako nju pobedimo verujem da neće biti problem da budemo prvi u grupi

Jok, kad je bilo vreme da treniram nije bilo gde, sada sam već star da počnem(Krkić vredi 60 miliona, a ja verovatno ni 600€ :lol:)
Mada skoro svaki vikend sa društvom igram fudbal po tri sata, nekada i duže

Back