Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
Novi kapiten je ipak Galas. Iako je za kapitena prvobitno postavljen Žilberto, u poslednji čas Venger je promenio oduku i imenovao Galasa za to mesto. Zamenici kapitena će biti Žilberto, Ture i Leman(ovim redom).

Jbg, baš mi žao Žilberta, a i čini mi se da Venger ugađa Galasu. No, Venger zna bolje od mene

pa verovatno je Galas bolji tehnicar, i kod nas je Rukavina kapiten sa pola sezone iskustva u Partizanu, moze i Galas sa jednom celom
dobro da si digao ovu temu, ne bih mogao da je kasnije nadjem, kako da te zezam kad vas umlate u prvom kolu
protiv koga igrate?

Nema to veze sa tehnikom, već sa tim da je Galas mnooogo glasniji i luđi od Žilberta(koji je, naprotiv, vrlo smiren i tih) i tim je bolji za kapitena. Kapiten mora nekada i da se dere na saigrače i protivičke igrače i sudiju, a sumnjam da bi to Žile radio.

Igramo protiv Fulama, sve osim 3 boda je za kolektivno ubistvo.
Vidim da ste već počeli da plaćate protivnike(
što je dao onaj iz Vile). Očigledno durgačije ne možete da date gol :lol: Čitam da je Tores iz neke izgledne prilike pogodio aut!!! :lol: Nešto se slično desilo Hlebu prošle godine, ali ovaj je napadač od 30 miliona €, možda i više

Jbt, zašto uvek moramo da igramo ovakav meč?!
Šaban Leman napravi početničku grešku i primimo gol u 1. minuti!!!
Posle celu utakmicu napadamo(posed lopte 63% u našu korist), ali naravno gola nema do 84. minuta(Van Persi sa penala). Ubrzo, u 90. minuti Hleb(!) daje gol.
Inače, Fulam igrao bunker tipa Hajduk Kula ceo meč, dobili su 6 žutih, mi samo 1.

kako sam se obradovao kad sam video 0-1

Ne znaš ti kako sam se obradovao kad je Mančester odigrao 0:0 :wink: :lol:

Pobeda protiv Sparte 2:0
Fabregas u 72. minutu(valjda) i Hleb u 90. minutu(isto kao i protiv Fulama).
Hleb se nešto raspucao. Dva gola na dve zvanične utakmice, plus jedan gol na pripremama, to je tri gola ove sezone.
Otkako je došao za nas je ukupno dao šest golova, a sada već pola toga.

U koliko sati igra Arsenal?Gledao sam ja njih pre koju godinu kada su igrali protiv Intera. Bilo je zayebano,biloje gaznja i u Londonu i u Milanu. Obostrano. Secam se da ih je Pires unistavao.

E moj Lemane!!! Ubij se, bolje ti je to, nego da to uradi neko drugi
http://www.d1g.com/video/show/?id=1271750

A sve nam je išlo na ruku, baš kao što sam poželeo. I Junajted izgubio, i Liver - Čelzi X, ali neee, mora Leman da zayebe gol :mad: :mad: :mad: Iz dve utakmice - dva katastrofalna kiksa. Debil! Čudi me kako nas nije upropastio protiv Sparte! Očigledno nije imao priliku :mad: Ovo bih i ja odbranio :mad:

Ako ga Venger ponovo stavi na gol, onda je on još veći bolid od Lemana!!!

Back