Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
ARSENAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ARSENAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ARSENAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ziveo FC Arsenal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prilozi

• Arsenal.jpg
    Arsenal.jpg
    2,8 KB · Pregleda: 39
O konačno i ja da dočekam malo navijača Arsenala(ili kako ja kažem kolega) :D

Inače, Loren je prešao u Portsmut za x novca, ugovor na 2,5 godine. Taman su tamo Kanu i Kempbel, neće trebati puno da se uklopi.

INTER-SERBIA:
Аууууу.... какав текма .... па муда ћу себи да поједем што ово нисам гледао ....

Могу сви да кењају шта хоће, Енглези су закон! 8)
Upravo tako. Najbolji fudbal se igra na ostrvu. Bez glume, bez prenemaganja... Samo fudbal.
Svaka cast Arsenu za sastav koji je izveo na utakmicu sa Liverpulom. Moze da sastavi komlpetno nov tim sa mladim igracima i da ne brine za rezultate. Svaka cast.

Nego sta je bilo za ono oko Riberija.Kad sam gledao kup u Dubajiu cuo sam da se nasi interesuju za njega

Ma ništa se ne zna, ako šta bude, biće na leto. Da je otišao Ljungberg, možda bi Riberi došao i sada, mada iskreno ne bih menjao Ljungberga(legendu, koji 7-8 godina igra u Arsenalu) za Riberija, koji je tek dokazao da je talenat, i ništa više!

alucard_hellsing:
Bolje da izvucemo vas nego mancester, mislim nemam nista protiv njega ali ne podnosim Kristijana uzasno mi ide na zivce :twisted: :twisted: :twisted:
PS: Pozdravlja te moja sestra.Ona obozava Celzi :grin:
Izgleda da Celzi ima vise zenskih od muskih fanova. Pozdravi i ti sestru jednim lepim sloganom: BLUE IS THE COLOR!!!! :-D :-D
Ceo stadion mu je danas zvizdao. Uvek je tako. Englezi ga jednostavno ne vole.

U Engleskoj su svi foliranti sem sem igraca koji igraju za njihov klub... Da Cristiano predje u Arsenal tapsali bi mu... I Leman je legao u nadoknadi vremena zaleci se na povredu pa se niko nije oglasio, a dok je Vidic lezao urlali su....

Veličanstvena pobeda Arsenala!!!!!!!!
Pokazano je jedna zrela igra Arsenala tokom celog meča, pogotovo posle vođstva Mančestera.Iako nije igrao Žilberto, Mančester nije nametnuo svoju igru--->zasluge idu Flaminiju
Utakmicu su loše odigrali Hleb(zameno ga van Persi, što se isplatilo), Rosicki(nijedan ga šut nije hteo, ali na kraju ipak asistirao van Persiju),Ebue(prvo poluvreme, u drugom asistent Anriju;sličan Rosickom), čak i Anri, ali ipak je on kralj nad kraljevima, samo jedan potez je bio dovoljan da to potvrdi!!!Prvi put loptu nisu izbacili Vidić ni Ferdinand, a ostatak znate sami!

U Engleskoj su svi foliranti sem sem igraca koji igraju za njihov klub... Da Cristiano predje u Arsenal tapsali bi mu... I Leman je legao u nadoknadi vremena zaleci se na povredu pa se niko nije oglasio, a dok je Vidic lezao urlali su....

Leman je to uradio zato što je isto to pre desetak minuta(dok je Mančester još vodio) uradio van der Sar. A i Vidić se nešto brzo pridigao posle svoje povrede. To sve jeste vid taktike, ali one najprljavije, i uglavnom su je južnjaci(Italijani, Španci, Portugalci, Argentinci...) ispraksali. Neka im je vratio foliranje.

I za kraj, nažalost moram da objavim tužnu vest: strelac prvog gola za Arsenal Robin van Persi, slomio je metatarzalnu kost, prilikom postizanja gola. Istu povredu je imao Runi pre SP, a leči je Mesi. Sreća je to da nije slomio skroz već delimično, pa neće igrati oko 6 nedelja, a moglo je mnogo gore :sad: Ne mogu da skontam, kako to da nije šepao ili tako nešto, jer je 10-tak minuta igrao a imao je polomljenu kost u stopalu!!!

svi se vi dicite sa engleskim fudbalom,ali to vise nelici na prepoznatljivu englesku skolu posto su ih izgleda stranci naucili nekim novim stvarima osim onih njihovih dugih balon lopti u sesnaesterac,npr da se fudbal moze igrati i na zemlji

Alex.L:
Leman je to uradio zato što je isto to pre desetak minuta(dok je Mančester još vodio) uradio van der Sar. A i Vidić se nešto brzo pridigao posle svoje povrede. To sve jeste vid taktike, ali one najprljavije, i uglavnom su je južnjaci(Italijani, Španci, Portugalci, Argentinci...) ispraksali. Neka im je vratio foliranje.
Ovo nema veze sa Arsenalom i Mancesterom, nego to da Englezi zvizde svim igracima koji ne igraju u njihovom klubu pa makar lezali sa slomljenom nogom... Po njima je u redu da Leman legne kad je povredjen, a kad legne Ronaldo odmah se cuje "Cheat, cheat"... Takvi su i navijaci i Celsija, i Mancestera, i Evertona, i Vigana i svih premijerligaskih klubova....

To ti je kao ona priča za decu, kad onaj klinac, što čuva ovce, zayebava one likove tako što viče:"vuk, vuk", i kad ovi dođu ovaj se smeje. Al kad je vuk došao stvarno, niko mu nije verovao.

Tako su i ti foliranti navukli na sebe onu izreku:"Ko jednom slaže, više mu se ne veruje"!!!

Ne verujem da u Engleskoj ima puno foliranata, jer tamo se igra zestoko i za svaku loopu moras da izgines, a tehnicari tu najgore prolaze... Vidic je onomad izjavio da je svaka tekma kao boks mec... Mene su navijaci Reala odusevili kad su ustali i tapsali Ronaldinju, a u engleskoj ce se tesko usuditi na tako nesto...

Back