Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
Naravno da on ne može da uvek daje golove, ali on ima šut kakav nisam davno video, izuzetno snažan i precizan, pa ne bi trebalo da mu koji postignuti gol bude problem. Ove sezone bio je malo povređen, ali nije igrao kako se očekivalo.

Арсенал брука велики Ливерпул на сред њихове ливаде.Сјајне клинце има Арсенал... Брука шта им раде... Ето омашише и пенал ал опет воде 1:4.

1:5 :D Баптиста хет трик, Алекс неће моћи да спава вечерас ааааааааааа :)
Ajoj какав гол Џерарда, волејчина право у рашље...

Liverpool 3:6 Arsenal
27' [0 - 1] J. Aliadiere
33' [1 - 1] R. Fowler
40' [1 - 2] J.C. Baptista
45' [1 - 3] A.S. Billong
45' [1 - 4] J.C. Baptista
60' [1 - 5] J.C. Baptista
68' [2 - 5] S. Gerrard
80' [3 - 5] S. Hyypiä
84' [3 - 6] J.C. Baptista

Alex.L:
Od njega se očekivalo da igra kao pre(zato je i doveden). Ako je u Borusiji davao golove, onda se očekuje da daje golove, a ako je asistirao, onda se očekivalo da asistira.
Nemoj da mi filozofiraš.
e073.gif
Rosicki je bolji od polovine Arsenala zajedno. I asistira i daje golove. A šta još očekujete od njega? Da ide na gol i da brani?
h040.gif

1:5 Баптиста хет трик, Алекс неће моћи да спава вечерас ааааааааааа

Stvarno neću moći da spavam. 6:3 pobedismo i to koga, i to sa kojom postavom, i to gde. Valjda Baptista konačno proradio, a vidim i Aliadier dao gol, mislim da će sutra padati sekire, a ne kiša :lol:

Yebote, još nisam došao sebi, dali smo im 9 golova za 3 dana, na njihovom stadionu, gde su bili neporaženi 29 utakmica zaredom. Ukupno gledano, ove sezone dali smo im 12 komada, a oni nama 4.A Liverpul nije primio 6 golova na Enfildu još od 80-tih godina, a sada im to uspeli dati bukvalno klinci!!!

Nemoj da mi filozofiraš. Rosicki je bolji od polovine Arsenala zajedno. I asistira i daje golove. A šta još očekujete od njega? Da ide na gol i da brani?
To još nije dokazao,bio je povređen(ne kažem da nije bolji od polovine igrača;valjda si ti mislio na polovinu igrača Arsenala, a ne na pola kluba :lol: ). Od njega se očekuje da radi to što si ti i rekao, ali on to nije radio, ISKLJUČIVO ZBOG POVREDE. Ne kažem da neće raditi.

P.S. Jel ti Rosa neki prijatelj, čim ga ovako braniš :lol: :lol: :lol: :wink:

Postave oba tima

ARSENAL

Almunia
Hoyte
Toure
Djourou
Traore
Walcott
Fabregas
Song Billong
Denilson
Julio Baptista
Aliadiere

Liverpul

Dudek
Peltier
Hyypia
Paletta
Warnock
Guthrie
Gerrard
Aurelio
Gonzalez
Fowler
Bellamy

Аууууу.... какав текма .... па муда ћу себи да поједем што ово нисам гледао ....

Могу сви да кењају шта хоће, Енглези су закон! 8)

Osim ako nemaš satelitsku/kablovsku, ne znam gde si mogao gledati utakmicu.

Могу сви да кењају шта хоће, Енглези су закон!
To ja ovde govorim ko zna otkad, ali niko ni da čuje :sad: :lol:

Inače sve se više priča da će Lungberg da ode. Hoće ga Vest Hem(navodno poslao ponudu od 7 miliona evra), Totenhem, Valensija, Sevilja. Ne verujem da bi išao u Totenhem zbog velikog rivalstva između nas i njih. Fredi je šokiran što ga Arsenal ne želi(zato što je non-stop povređen a kad se oporavi onda je u lošoj formi, pa se ubrzo opet povredi, a ima platu od 70 hiljada evra nedeljno), jer je hteo da završi karijeru u Londonu.
Ništa nije zvanično, možda je čak i izmišljotina

Ako ode, eto prostora za Riberija.

Alex.L:
To još nije dokazao,bio je povređen(ne kažem da nije bolji od polovine igrača;valjda si ti mislio na polovinu igrača Arsenala, a ne na pola kluba :lol: ). Od njega se očekuje da radi to što si ti i rekao, ali on to nije radio, ISKLJUČIVO ZBOG POVREDE. Ne kažem da neće raditi.

P.S. Jel ti Rosa neki prijatelj, čim ga ovako braniš :lol: :lol: :lol: :wink:
Ne, nego sam mislio baš onako kako sam napisao! Inače, nije mi niti prijatelj niti poznanik. Jednostavno sam upoiznat sa njegovom karijerom od malih nogu. Pročitao sam mu i knjigu koju je napisao o njemu jedan novinar. Mnogo toga znam i lično. Momčić je pored ostalog i ljudina što ne mogu da kažem za mnoge češke zvezde na čelu sa Poborskim.

Alex.L:
Osim ako nemaš satelitsku/kablovsku, ne znam gde si mogao gledati utakmicu.
Ја сам гледао на кабловској на спорт клубу, скоро није било боље утакмице, пуно добрих потеза, голова, Енглези дефинитивно најбоља лига...

Ne, nego sam mislio baš onako kako sam napisao! Inače, nije mi niti prijatelj niti poznanik. Jednostavno sam upoiznat sa njegovom karijerom od malih nogu. Pročitao sam mu i knjigu koju je napisao o njemu jedan novinar. Mnogo toga znam i lično. Momčić je pored ostalog i ljudina što ne mogu da kažem za mnoge češke zvezde na čelu sa Poborskim

Kad si upoznao Rosickog, vidim čitao si mu knjigu? :lol: :lol: :lol:

Alex.L:
Pa šta piše u toj knjizi? Jel neka vrsta biografije,ili neke zanimljivosti?
Biografija. Dobio sam je direktno iz štamparije pre nego što je i izašla u prodaju. Štampala se ovde u Kolinu u jednoj savršeno opremljenoj štampariji. Vlasnik je moj drugar pa mi je poklonio.

Back