Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
alucard_hellsing:
A tek sto ce biti lepo kad Arsenal pobedi :D :D :D
Sta ces sad da radis bez Murinja?Dolazi Mancini umesto njega, ali bice to bolje za Celzi....Mancini je bolji trener
Ta informacija nije zvanicna i Mancini definitivno nije bolji trener od Zozea. A sta cu da radim bez Murinja?Nista. Cak i ako ode gledacu ga u drugom klubu. Samo to.
A za pobedu Arsenala, videcemo. Jos niste prosli Totenhem. :-D

За сада је 1:1 против Тотенхема, много добра утакмица. Адебајор за Арсенал, после добре акције и паса Росицког, МИдо за Тотенхем главом. Изгледа да ће продужеци.

Ja baš mislim da je Aliadier šaban.
Odnosno, možda i nije šaban, ali sigurno nije igrač za Arsenal.
Osim ako ne eksplodira, i bude extra igrač(1:5000000000 da će da se desi), moje mišljenje ostaje.
Slično važi i za Adebajora, samo što je kvota manja :mrgreen:

@alucard_hellsing Saznacemo...

@Alex.L Ti definitivno,ali definitivno, imas nesto protiv Adebayora :-D . Pocecu da mislim da imas nesto protiv svih ljudi koji se zovu slizno kao on. :lol:

Predsednik Midlsbroa Stiv Gibson stao je u odbranu selektora engleske reprezentacije Stiva Meklarena (nekadašnjeg trenera tog tima) i okrivio klubove Premijer lige, medju kojima i Arsenal i Liverpul, zato što ne rade dovoljno na razvoju mladih igrača.

Jel on normalan??? Ne znam nijedan tim koji to radi više od Arsenala.
U poslednje vreme čitam izjave nekih pijanih ili drogiranih idiota, koji nažalost imaju veze sa fudbalom.
Ovo je prvi, drugi je onaj italijanski fudbalski funkcioner(koji je izjavio kako je "i smrt deo fudbala", povodom ubistva onog nesrećnog policajca), trećeg čekam(a kako je krenulo, neće to dugo biti)

Back